Jalta Jalta
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Jalta Jalta
https://www.logicno.com/politika/saakasvili-izbacen-iz-vlaka-na-samom-ulasku-u-ukrajinu.html
”Jedina svrha Saakašvilija je zadovoljiti svoje interese. Za to je bio spreman gurnuti Gruziju do ponora. Sada je, sudeći po njegovim djelima, spreman to učiniti i Ukrajini, samo kako bi nahranio svoje samopouzdanje. Ne isključujem da će sljedeća stanica Saakašvilija biti u Africi, gdje će se u bilo kojoj zemlji zaklinjati u ljubav prema Afrikancima”, rekao je bivši predsjednik gruzijskog parlamenta....
”Jedina svrha Saakašvilija je zadovoljiti svoje interese. Za to je bio spreman gurnuti Gruziju do ponora. Sada je, sudeći po njegovim djelima, spreman to učiniti i Ukrajini, samo kako bi nahranio svoje samopouzdanje. Ne isključujem da će sljedeća stanica Saakašvilija biti u Africi, gdje će se u bilo kojoj zemlji zaklinjati u ljubav prema Afrikancima”, rekao je bivši predsjednik gruzijskog parlamenta....
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: Jalta Jalta
ma zaboli me...sto ja iliti imamo odnjih...sto svi dalje od nas manje problema...ti umjesto motike ujutro uzimaju kalasnjikove i bombemutava baštarda wrote:zaboli me qurac je jedini ispravni stav...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2