wajter report & vicomat
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: wajter report & vicomat
kaj je srbendo, komunisticka? pogodio centar.slidingdoorsoperator wrote:veber wrote:
za razliku od tebe i ostalih partijaca i pupavca i plenkija i kolinde i ostale gamadi ja sam sve stvorio sam, bez partije, kradezeja.
Je, ali samo u svojoj mašti.
Prase komunjarsko.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Obilazi Tito zatvore, pa naišao na Cigu:
Zašto si ti Cigo u zatvoru? – pita JBT.
Pričao sam viceve o tebi druže Tito.
– Hajde ispričaj jedan a da nije u vezi sa mnom pa ću narediti da te puste, reče JBT.
Dobro, e znaš da je Jovanka u drugom stanju, ali nije u vezi s tobom!
Guest- Guest
veber wrote:kaj je srbendo, komunisticka? pogodio centar.slidingdoorsoperator wrote:veber wrote:
za razliku od tebe i ostalih partijaca i pupavca i plenkija i kolinde i ostale gamadi ja sam sve stvorio sam, bez partije, kradezeja.
Prase komunjarsko.
Je, ravno sebe u šuplju tikvu koju nosiš na ramenima.
Prase udbaško-mafijaško.
Guest- Guest
http://www.index.hr/vijesti/clanak/jako-nevrijeme-poharalo-zadar-grad-je-pod-vodom-dijelovi-bez-struje-poplavljena-i-bolnica/993656.aspx
trenutačno sjajna zvijezda iznad metkovića pokazuje 25,9.. ugodno je kasno ljeto.. malo sunca, malo oblaka i prostrto rublje.. ne daj se ines.. pljuc...
Guest- Guest
bokte uvijek taj Zadar ima problema čim padne kiša, i nikako da skontaju neki odvod ili ne održavaju..
kic wrote:
bokte uvijek taj Zadar ima problema čim padne kiša, i nikako da skontaju neki odvod ili ne održavaju..
slabo ti pomaže pisanje na forumu.. trebaš se žaliti upravi vodovoda...
Guest- Guest
kaj je srbendo?slidingdoorsoperator wrote:veber wrote:kaj je srbendo, komunisticka? pogodio centar.slidingdoorsoperator wrote:veber wrote:
Prase komunjarsko.
Je, ravno sebe u šuplju tikvu koju nosiš na ramenima.
Prase udbaško-mafijaško.
gdje ti je kolegica, partijka, danas velika katolkinja.
2014-12-30
T.- Posts : 17552
2014-04-14
kic wrote:
to ćeš ti rođi..
gledaj, ljigavo je bilo sinoć na tv u temi dana čuti kaboka gdje pita već u drugoj rečenici zadarskog župana tko je odgovoran za poplavu i elementarnu nepogodu.. čovjek mu lijepo odgovorio.. kod nas je odmah pitanje tko je kriv za snijeg, tko je kriv za poplavu, tko je kriv za potres, posebno ako se dogodi tamo gdje je na vlasti hdz... tko je moj rođo?
bila jednom na iskonu tema o prirodnim katastrofama.... tko je kriv? nitko... priroda ...( a ne moj rođo) čitam jutros kako netko na forumu piše kako oni u usa znaju kad će poplava, kad evakuirati građanstvo.. gledam jučer na tv da postoje znanstvenici u usa koji se bave proučavanjem uragana.. kod nas nema uragana, nema se što proučavati.. znači li to da su za sve što se dogodilo u zadru krivi meteorolozi koji nisu znali koja će količina kiše pasti... eto, moram zaključiti da je takvo razmišljanje ljigavo i bijedno...
inače je i kod nas pala obilna kiša, ulice su poplavile jer pojedini vlasnici parcela ne daju da se na njihovoj zemlji naprave odvodi i s tim živimo već godinama.. kriva je dakle ljudska sebičnost.. ali na količinu oborina ne utječe čovjek...
kiša će i danas padati, oblačno je..
Guest- Guest
Totenkopf wrote:Das Boot na htv3 (nije vic)...
a šteta što nisam gledala.. tada sam već spavala.. zvuči jako dobro...
Guest- Guest
odličan film...Totenkopf wrote:Das Boot na htv3 (nije vic)...
metilda wrote:kic wrote:
to ćeš ti rođi..
gledaj, ljigavo je bilo sinoć na tv u temi dana čuti kaboka gdje pita već u drugoj rečenici zadarskog župana tko je odgovoran za poplavu i elementarnu nepogodu.. čovjek mu lijepo odgovorio.. kod nas je odmah pitanje tko je kriv za snijeg, tko je kriv za poplavu, tko je kriv za potres, posebno ako se dogodi tamo gdje je na vlasti hdz... tko je moj rođo?
bila jednom na iskonu tema o prirodnim katastrofama.... tko je kriv? nitko... priroda ...( a ne moj rođo) čitam jutros kako netko na forumu piše kako oni u usa znaju kad će poplava, kad evakuirati građanstvo.. gledam jučer na tv da postoje znanstvenici u usa koji se bave proučavanjem uragana.. kod nas nema uragana, nema se što proučavati.. znači li to da su za sve što se dogodilo u zadru krivi meteorolozi koji nisu znali koja će količina kiše pasti... eto, moram zaključiti da je takvo razmišljanje ljigavo i bijedno...
inače je i kod nas pala obilna kiša, ulice su poplavile jer pojedini vlasnici parcela ne daju da se na njihovoj zemlji naprave odvodi i s tim živimo već godinama.. kriva je dakle ljudska sebičnost.. ali na količinu oborina ne utječe čovjek...
reče sve i ništa..
sama si rekla da se žalim upravi vodovoda - daklen..
mutava baštarda wrote:odličan film...Totenkopf wrote:Das Boot na htv3 (nije vic)...
kic wrote:metilda wrote:kic wrote:
to ćeš ti rođi..
reče sve i ništa..
sama si rekla da se žalim upravi vodovoda - daklen..
kic wrote:bokte uvijek taj Zadar ima problema čim padne kiša, i nikako da skontaju neki odvod ili ne održavaju..
čovjek reče da je ninska solana nestala netragom.. a ti i ne znajući situaciju već tražiš krivce.. daklen.. zaljučak slijedi...
Guest- Guest
svi živi znaju da ZD poplavi nakon prve kiše, neovisno što je ovo jučer bila crni labud situacija koja se ne ponavlja, dakle ne seri mi više-
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» wajter report
» Wejter report
» Special Report: Riots Moving To Rural America,
» Saudis, Israel attack pro-Iran militias on Syria-Iraq border - report
» Sanctions? Russian economy to overtake Germany’s by 2020 – report
» Wejter report
» Special Report: Riots Moving To Rural America,
» Saudis, Israel attack pro-Iran militias on Syria-Iraq border - report
» Sanctions? Russian economy to overtake Germany’s by 2020 – report
Page 3 of 4