Muškarci su neplodniji od žena
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Muškarci su neplodniji od žena
Xdijagram wrote:Muskarci su sve manje muskarci,a zene sve manje zene, u svakom pogledu.
Danas je jos i dobro sto ce vremenom uslijediti.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
maggie13 wrote:Xdijagram wrote:Muskarci su sve manje muskarci,a zene sve manje zene, u svakom pogledu.
dijagram-
2015-08-09
Eto, na srecu, ne stignem nikad s tobom na kavu :Depikur37 wrote:Meni je dovoljno da se malo jače zagledam u neku ženu i ona će začeti.
2014-04-12
to je više do nje, nego do tebeepikur37 wrote:Meni je dovoljno da se malo jače zagledam u neku ženu i ona će začeti.
Guest- Guest
maggie13 wrote:Eto, na srecu, ne stignem nikad s tobom na kavu :Depikur37 wrote:Meni je dovoljno da se malo jače zagledam u neku ženu i ona će začeti.
Izbjegavat ću pogled :)
Ili mi e okreni leđima , da ne kažem guzom:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pih, neplodnost se kod muskih jako lako rjesi, kod zena je problem
susjed uvijek voljan da pomogne, pa i nepoznati, pa postar pa vodoinstalater
ih
pa i jehovin svjedok kad naidje vrbovat ak vec nema nes bolje :D
susjed uvijek voljan da pomogne, pa i nepoznati, pa postar pa vodoinstalater
ih
pa i jehovin svjedok kad naidje vrbovat ak vec nema nes bolje :D
Kaj je ono nedavno bilo na teveju - nešto na temu da skandinavci predlažu neodređeni spol u osobim dokumentima
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Noor wrote:to je više do nje, nego do tebeepikur37 wrote:Meni je dovoljno da se malo jače zagledam u neku ženu i ona će začeti.
stoji i to...
neke žene se same zaoru, isfrezaju i prostru ispred tebe ...:)
2015-08-06
tako suljo kaze muji, moja rodi cim je kresnemNoor wrote:to je više do nje, nego do tebeepikur37 wrote:Meni je dovoljno da se malo jače zagledam u neku ženu i ona će začeti.
a mujo kaze, a moja, a moja, dodjem nakon dvi godine zatvora ona rodila dvoje:)
dijagram-
2015-08-09
8-)epikur37 wrote:maggie13 wrote:Eto, na srecu, ne stignem nikad s tobom na kavu :Depikur37 wrote:Meni je dovoljno da se malo jače zagledam u neku ženu i ona će začeti.
Izbjegavat ću pogled :)
Ili mi e okreni leđima , da ne kažem guzom:D
Tesko bi ga izbjegao..volim sve vidit..
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
je je, to ce tek donijeti,...kojesta, plodove sigurno ne.orion wrote:dijagram wrote:Muskarci su sve manje muskarci,a zene sve manje zene, u svakom pogledu.
Kaj je ono nedavno bilo na teveju - nešto na temu da skandinavci predlažu neodređeni spol u osobim dokumentima
dijagram-
2015-08-09
e, al to bi ti trebao biti znak da sijačicu taj dan ne pališepikur37 wrote:Noor wrote:to je više do nje, nego do tebeepikur37 wrote:Meni je dovoljno da se malo jače zagledam u neku ženu i ona će začeti.
stoji i to...
Guest- Guest
to sigurno švedi. oni su u svemu napredni :Ddijagram wrote:je je, to ce tek donijeti,...kojesta, plodove sigurno ne.orion wrote:dijagram wrote:Muskarci su sve manje muskarci,a zene sve manje zene, u svakom pogledu.
Guest- Guest
Noor wrote:e, al to bi ti trebao biti znak da sijačicu taj dan ne pališepikur37 wrote:Noor wrote:to je više do nje, nego do tebeepikur37 wrote:Meni je dovoljno da se malo jače zagledam u neku ženu i ona će začeti.
stoji i to...
palim sijača :)
2015-08-06
veliš...tko bi ga zadržao u štaglju ..hahaepikur37 wrote:Noor wrote:e, al to bi ti trebao biti znak da sijačicu taj dan ne pališepikur37 wrote:Noor wrote:to je više do nje, nego do tebeepikur37 wrote:Meni je dovoljno da se malo jače zagledam u neku ženu i ona će začeti.
stoji i to...
palim sijača :)
Guest- Guest
da samo svedi, jos malo cijela eu ce takoNoor wrote:to sigurno švedi. oni su u svemu napredni :Ddijagram wrote:je je, to ce tek donijeti,...kojesta, plodove sigurno ne.orion wrote:dijagram wrote:Muskarci su sve manje muskarci,a zene sve manje zene, u svakom pogledu.
dijagram-
2015-08-09
pismejker wrote:tja.,.dete je poraslo..i razvilo se...
Sve je relativno...kazu mudri ljudi da su ljudi na selu zdraviji,i plodniji,a i dublje oru...e sad..ovi gracki muski ,su isto kao i gracki golubovi ili stakori..puni bolesti,umjetno ojacani,meljavi,....
na selu su i golubovi i stakori zdravi i dobro uhranjeni...a snaše zadovoljne,nikad frustrirane..
Guest- Guest
navodno je kod profi sportskih biciklista isto primjećen visok postotak neplodnosti.
Guest- Guest
zbog stalnog pritiska na prostatuNoor wrote:navodno je kod profi sportskih biciklista isto primjećen visok postotak neplodnosti.
Mnogi ne znaju koliko je dugotrajno
jahanje bicikla pogubno za prostatu
a pogotovo ti tvrdi neudobni sicevi na sportskim biciklima...komačardak efendija wrote:zbog stalnog pritiska na prostatuNoor wrote:navodno je kod profi sportskih biciklista isto primjećen visok postotak neplodnosti.
Mnogi ne znaju koliko je dugotrajno
jahanje bicikla pogubno za prostatu
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Muškarci su duhovitiji od žena
» Najprivlačniji muškarci su samohrani očevi
» Današnji muškarci su p**ke
» Muškarci u kurcu
» Zašto su muškarci
» Najprivlačniji muškarci su samohrani očevi
» Današnji muškarci su p**ke