Pero Ćorić: "Tražit ćemo da se ploča sa ZDS vrati u Jasenovac, to je stari hrvatski podzrav"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pero Ćorić: "Tražit ćemo da se ploča sa ZDS vrati u Jasenovac, to je stari hrvatski podzrav"
Noor wrote:ti si čedo, to znamo...a što se izgleda tiče, ni pravim ustašama, a ni ovim "današnjima" niste ni do koljena, ustaše su bili uredni, pošišani i obrijani, a ne zarasli vukodlaci kao vi :)Braća wrote:pa ja nisam ustasa, ja se tu ne racunam...Noor wrote:a što si ti..nakaza ili pigmej?Braća wrote:vuksadinare wrote:
pogledaj snimke 'ustasa' i pravsa od 1990 do 1992...nema nijednog ipod 180m cm..onda dosao đapic i jbg prosjek visine pao..
dobro ti od '90 do '92 su bili nakaze, ne pigmeji...
nisam ja cetnik...
dzaba ustasama sva urednost ovog sveta kada ne lice ni na sta.
Guest- Guest
Re: Pero Ćorić: "Tražit ćemo da se ploča sa ZDS vrati u Jasenovac, to je stari hrvatski podzrav"
gejlija...Braća wrote:vuksadinare wrote:..ti si glodar...Braća wrote:Noor wrote:a što si ti..nakaza ili pigmej?Braća wrote:
pa ja nisam ustasa, ja se tu ne racunam...
ti si gejlija, kao onaj bolesnik iz costarice? wannabe ustasa i nacista?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..onda si partizan..Braća wrote:Noor wrote:ti si čedo, to znamo...a što se izgleda tiče, ni pravim ustašama, a ni ovim "današnjima" niste ni do koljena, ustaše su bili uredni, pošišani i obrijani, a ne zarasli vukodlaci kao vi :)Braća wrote:pa ja nisam ustasa, ja se tu ne racunam...Noor wrote:a što si ti..nakaza ili pigmej?Braća wrote:
nisam ja cetnik...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pravo kažešBraća wrote:Noor wrote:ti si čedo, to znamo...a što se izgleda tiče, ni pravim ustašama, a ni ovim "današnjima" niste ni do koljena, ustaše su bili uredni, pošišani i obrijani, a ne zarasli vukodlaci kao vi :)Braća wrote:pa ja nisam ustasa, ja se tu ne racunam...Noor wrote:a što si ti..nakaza ili pigmej?Braća wrote:
nisam ja cetnik...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:..onda si partizan..Braća wrote:Noor wrote:ti si čedo, to znamo...a što se izgleda tiče, ni pravim ustašama, a ni ovim "današnjima" niste ni do koljena, ustaše su bili uredni, pošišani i obrijani, a ne zarasli vukodlaci kao vi :)Braća wrote:pa ja nisam ustasa, ja se tu ne racunam...Noor wrote:
a što si ti..nakaza ili pigmej?
nisam ja cetnik...
tako je, smrt fasizmu ziveo partizan! kao sto je rekao general dule...
Guest- Guest
Na ploči stoji istinski stari hrvatski podrav veli Ćorić:
vili40-
2015-08-02
¸neka se talasa u čardaku
Guest- Guest
Pa HOS i jesu ustaše i slave Pavelića. Čemu sramežljivost kad i himna hosa pjeva o istim likovima.vili40 wrote:Na ploči stoji istinski stari hrvatski podrav veli Ćorić:
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
ovakvi unistavaju desnicu, autodestrukcija desnice, ne bih se cudio da dobivaju lovu od hdza za ovo karikaturiranje i glumu ustasa..
u RH ne postoji desnica, tipa republikanska stranka u USA.. u nas postoje samo nacional socijalisti.. jedina donekle desnica je bila Ruža Tomašić, ona se baš zalagala za male poreze , ograničavanje državnog utjecaja u ekonomiji, osobne slobode, i bila je konzervativna .. to jedina desnica, ali očito je ona nestala sa političke sceneThe Klaw wrote:
ovakvi unistavaju desnicu, autodestrukcija desnice, ne bih se cudio da dobivaju lovu od hdza za ovo karikaturiranje i glumu ustasa..
Guest- Guest
ona je koalirala s hdzom dakle potvrdjuje moju tvrdnju da hdz unistava desnicu..
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pero Ćorić najavio osvajanje vlasti :D
» Pero Ćorić za Index: Jokić žali za Jugoslavijom, a iz Ustava bih izbacio da je Hrvatska sekularna
» Pero Ćorić agentom KOS-a proglasio čovjeka koji je 1991. završavao osnovnu školu
» HSS: U slučaju odcjepljenja RS tražit ćemo isto za HRHB
» Kenwood Kenon: Zbog presude Sanaderu tražit ćemo reviziju arbitraže o Ini
» Pero Ćorić za Index: Jokić žali za Jugoslavijom, a iz Ustava bih izbacio da je Hrvatska sekularna
» Pero Ćorić agentom KOS-a proglasio čovjeka koji je 1991. završavao osnovnu školu
» HSS: U slučaju odcjepljenja RS tražit ćemo isto za HRHB
» Kenwood Kenon: Zbog presude Sanaderu tražit ćemo reviziju arbitraže o Ini
Page 2 of 2