''FOTO, VIDEO Uragan nosi sve pred sobom, karipski otoci skršeni, evakuira se Florida''
Page 3 of 17
Page 3 of 17 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
Re: ''FOTO, VIDEO Uragan nosi sve pred sobom, karipski otoci skršeni, evakuira se Florida''
Mislio sam na Zemlju...pismejker wrote:siguran sam..Svabija nije na rubovima tektonskih ploca,a vulkana nema..mrtvo tlo..red wolf wrote:Pa ne bih bio tako siguran...pismejker wrote:red wolf wrote:Ako nas ne pogodi snažan potres narednih dana, to znači da ćemo proći samo sa smetnjama...
nece...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Re: ''FOTO, VIDEO Uragan nosi sve pred sobom, karipski otoci skršeni, evakuira se Florida''
yebe me se za Zemlju,ja sam u Njemuačkoj,a tu je sigurno..zato sam i došao tod..red wolf wrote:Mislio sam na Zemlju...pismejker wrote:siguran sam..Svabija nije na rubovima tektonskih ploca,a vulkana nema..mrtvo tlo..red wolf wrote:Pa ne bih bio tako siguran...pismejker wrote:red wolf wrote:Ako nas ne pogodi snažan potres narednih dana, to znači da ćemo proći samo sa smetnjama...
nece...
Guest- Guest
hehehehehehehehehehepismejker wrote:yebe me se za Zemlju,ja sam u Njemuačkoj,a tu je sigurno..zato sam i došao tod..red wolf wrote:Mislio sam na Zemlju...pismejker wrote:siguran sam..Svabija nije na rubovima tektonskih ploca,a vulkana nema..mrtvo tlo..red wolf wrote:Pa ne bih bio tako siguran...pismejker wrote:
nece...
red wolf-
2016-02-10
melkior wrote:Cumbre Vieja je aktivni vulkan na Isla de La Palma, dijelu Kanarskog otočja.melkior wrote:
melkior- Posts : 17441
2015-08-09
pismejker wrote:yebe me se za Zemlju,ja sam u Njemuačkoj,a tu je sigurno..zato sam i došao tod..red wolf wrote:Mislio sam na Zemlju...pismejker wrote:siguran sam..Svabija nije na rubovima tektonskih ploca,a vulkana nema..mrtvo tlo..red wolf wrote:Pa ne bih bio tako siguran...pismejker wrote:
nece...
Guest- Guest
ajd jos malo piffca i onda prebacivanje podataka..pas mu guzicu poharo tko izmisli eksterni disk sa svojim napajanjem,ali bez on/off gumba..gdi tu logike ima??
Guest- Guest
Danas biste trebali biti ujedinjeni sa milijunima lljudi koji se mole za ljude koji se nalaze na putu uragana...Koliko vas se je pomolilo?
red wolf-
2016-02-10
Izgubili ste vezu jedni s drugima...I to davno...Vi ste jedna vrsta ali ste tako odvojeni...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Danas biste trebali biti ujedinjeni sa milijunima lljudi koji se mole za ljude koji se nalaze na putu uragana...Koliko vas se je pomolilo?
evo ,isprintao sam na nove crne boxe na straznjicu americku zastavu ...dovoljno???
Guest- Guest
melkior wrote:melkior wrote:Cumbre Vieja je aktivni vulkan na Isla de La Palma, dijelu Kanarskog otočja.melkior wrote:
2015-08-09
Evo, to ste vi ljudi...pismejker wrote:red wolf wrote:Danas biste trebali biti ujedinjeni sa milijunima lljudi koji se mole za ljude koji se nalaze na putu uragana...Koliko vas se je pomolilo?
evo ,isprintao sam na nove crne boxe na straznjicu americku zastavu ...dovoljno???
red wolf-
2016-02-10
2015-08-09
Oluja svih oluja.
Zastrasujuce, zadivljujuce, opominjuce.
Zastrasujuce, zadivljujuce, opominjuce.
2014-04-12
Pa..suosjecam sa amerima..moglo bi se napraviti dobar posa sa dogradnjom postojecih osiguranja i prodajom stabenih kontejnerskih kuca...moram javiti bratu bingu u svicarsku..red wolf wrote:Evo, to ste vi ljudi...pismejker wrote:red wolf wrote:Danas biste trebali biti ujedinjeni sa milijunima lljudi koji se mole za ljude koji se nalaze na putu uragana...Koliko vas se je pomolilo?
Guest- Guest
pismejker wrote:Pa..suosjecam sa amerima..red wolf wrote:Evo, to ste vi ljudi...pismejker wrote:red wolf wrote:Danas biste trebali biti ujedinjeni sa milijunima lljudi koji se mole za ljude koji se nalaze na putu uragana...Koliko vas se je pomolilo?
pa no...
pismejker wrote:Tak otreba..bog kaznjava biblijsku bludnicu...
Guest- Guest
melkior wrote:
2015-08-09
Žinace ta sranja ne mogu poderati kontejnersku kucu,samo eventualno stakla polupati,a glui Ameri inadalje grade one kuce od letvica...idjoti..
Guest- Guest
eto tk onije nek pogleda muvij Supervulcano...nije ono A1 ,ali prilicno dobar film
Guest- Guest
Ezeku,jesil tood?
Guest- Guest
najjednostavnij forma,pa ti tornadicu rusi ako mos...
Guest- Guest
baš krasno arhitektonsko zdanje...
Guest- Guest
Page 3 of 17 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
Similar topics
» Kinezi uništavaju sve pred sobom
» Berkley: Antifa mlavi sve pred sobom
» ''Tornado u Italiji uništavao sve pred sobom, pogledajte snimke''
» RAT U VAŠINGTONU: Demonstranti ruše sve pred sobom, sukobili se sa policijom
» UBER ili kako Neoliberalni kapitalizam ponovo krši sve pred sobom
» Berkley: Antifa mlavi sve pred sobom
» ''Tornado u Italiji uništavao sve pred sobom, pogledajte snimke''
» RAT U VAŠINGTONU: Demonstranti ruše sve pred sobom, sukobili se sa policijom