Tuđman smatrao da iza HOS-a stoji bivša Kontra obavještajna služba JNA ili skraćeno KOS
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Tuđman smatrao da iza HOS-a stoji bivša Kontra obavještajna služba JNA ili skraćeno KOS
Vremenskim strojem poslan ili kako?vuksadinare wrote:paraga je gulio robiju...na golom otoku,lepoglavi...za razliku recimo od tute i bobana koji su gulili robiju zbog kriminala..Eroo wrote:A šta je drugo bio Paraga?
PS: i nije znanje kako guliti, već je znanje kako ne guliti...Svi oni koji su gulili povijest je pokazala da su i nesposobni.
Last edited by Eroo on Tue 5 Sep - 11:06; edited 2 times in total
Eroo- Posts : 78950
2016-07-22
Re: Tuđman smatrao da iza HOS-a stoji bivša Kontra obavještajna služba JNA ili skraćeno KOS
franjo je zano i nije znao...da ej znao ne bi kutli,gucicu pa i svojim unucima dao firme i banke ili ako nije dao mogao je sprijeciti jer je imao najveci utjecaj...da ej zano ne bi krimosi i udbasi tuta,stela i boban vodili glavnu rijec....Eroo wrote:Vranjo je sve zna, ko šta i zašto...vuksadinare wrote:paraga je gulio robiju...na golom otoku,lepoglavi...za razliku recimo od tute i bobana koji su gulili robiju zbog kriminala..Eroo wrote:A šta je drugo bio Paraga?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
The Klaw wrote:
svi su udba
nisi daleko od istine. svi vlastodrsci i veleposednici su ili nekadasnji agenti udbe, ili deca udbasa.
sto kaze pesma ,,svedok'' BS-a: ,,raspala se sluzba, ali ne i nasa druzba''
Guest- Guest
Netko je morao imati "glavnu riječ". A šta bi ti uradio s firmama nakon urušavanja socijalizma i svega što je išlo s time ?vuksadinare wrote:franjo je zano i nije znao...da ej znao ne bi kutli,gucicu pa i svojim unucima dao firme i banke ili ako nije dao mogao je sprijeciti jer je imao najveci utjecaj...da ej zano ne bi krimosi i udbasi tuta,stela i boban vodili glavnu rijec....Eroo wrote:Vranjo je sve zna, ko šta i zašto...vuksadinare wrote:paraga je gulio robiju...na golom otoku,lepoglavi...za razliku recimo od tute i bobana koji su gulili robiju zbog kriminala..Eroo wrote:A šta je drugo bio Paraga?
Odmakni se od mikro nivoa i prijeđi na makro, pa pogledaj širu sliku...
2016-07-22
Negdje, u jednoj pjesmi, Bora Čorba spominje i "mafiju".Braća wrote:The Klaw wrote:
svi su udba
nisi daleko od istine. svi vlastodrsci i veleposednici su ili nekadasnji agenti udbe, ili deca udbasa.
sto kaze pesma ,,svedok'' BS-a: ,,raspala se sluzba, ali ne i nasa druzba''
Last edited by Eroo on Tue 5 Sep - 11:23; edited 1 time in total
2016-07-22
dao onima koji znaju a ne onima koji su dosli iz njemacke u pohabanim cipelama i zamascenom kosuljom..Eroo wrote:Netko je morao imati "glavnu riječ". A šta bi ti uradio s firmama nakon urušavanja socijalizma i svega što je išlo s time ?vuksadinare wrote:franjo je zano i nije znao...da ej znao ne bi kutli,gucicu pa i svojim unucima dao firme i banke ili ako nije dao mogao je sprijeciti jer je imao najveci utjecaj...da ej zano ne bi krimosi i udbasi tuta,stela i boban vodili glavnu rijec....Eroo wrote:Vranjo je sve zna, ko šta i zašto...vuksadinare wrote:paraga je gulio robiju...na golom otoku,lepoglavi...za razliku recimo od tute i bobana koji su gulili robiju zbog kriminala..Eroo wrote:A šta je drugo bio Paraga?
Odmakni se od mikro nivoa i prijeđi na makro, pa pogledaj širu sliku...
2015-09-08
Da, šapnuli su mu Manolić i Boljkovac:
- Franjo, to je udba i kos , majke nam!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
U svakom slučaju znao je iskoristiti svaku mačku koja lovi miševe...kaja wrote:Da, šapnuli su mu Manolić i Boljkovac:
Tvoj Mesić i Josipović su onemogućili sve što lovi miševe.
Franjo je bio genije, ma šta tko mislio o njegovom načinu vladanja.
Uostalom, da sam ja bio na njegovom mjestu u ono vrijeme bih ukinio
svaki vid demokracije. To je jedina stvar koju mu ja zamjeram...
Najprije bih u ratno vrijeme zabranio pijuckanje cocacole na Jelačić placu...
2016-07-22
Mesic i Josipović su tvoji.Eroo wrote:U svakom slučaju znao je iskoristiti svaku mačku koja lovi miševe...kaja wrote:Da, šapnuli su mu Manolić i Boljkovac:
A Mesic je bio Franjin, tada...
2015-08-15
mislis da nisu..kaja wrote:Da, šapnuli su mu Manolić i Boljkovac:
2015-09-08
Pa jesuvuksadinare wrote:mislis da nisu..kaja wrote:Da, šapnuli su mu Manolić i Boljkovac:
- Franjo majke mi Paradžik je udbas, ajmo ga ubit
:)
2015-08-15
..a tuta i boban su domoljubi...kaja wrote:Pa jesuvuksadinare wrote:mislis da nisu..kaja wrote:Da, šapnuli su mu Manolić i Boljkovac:
2015-09-08
Kakva Tuta..??
Guest- Guest
mali kasno si se rodio..ne znas..pismejker wrote:Kakva Tuta..??
2015-09-08
Mladen naletilić-Tuta
2015-09-08
aaa..TA Tuta,pa znam ga...hertzegovacka mafija...
Guest- Guest
''Ja znam da je među tim mladićima bilo hrvatskih fanatika, ljudi koji su imali hrvatske ideale, ali je začuđujuće da nasjedaju onima koji im oblače crne košulje i fašističke oznake iz izgubljenog Drugog svjetskog rata. Što bi bilo od Njemačke da se nastavila na crnokošuljaškim tradicijama? To je bila jedna od glavnih smetnji za međunarodno priznanje Hrvatske'', govorio je Tuđman u intervjuu s Romanom Bolkovićem.vuksadinare wrote:kao fol sad zuris...vili40 wrote:sad nemam vremena ali ubacit ću ti nekoliko Franjinih govora ili rečenica,što smo zaboravili?Svaka čast hosu i ostalim dimnjačarima na doprinosu ali napravili su i puno štete a bilo je važno što prije dobiti međunarodno priznanje.Moram sad ići pa nemam vremena tražiti.vuksadinare wrote:opet greska...hos svakako nije kos ustrojio kao ni zng...vjerojatno su imali ubacenih ljudi ali imali su ih i u mup-u,zng-u..nisu bili bezveze tajna sluzba...u crnu odoru se sa mahom oblacili oni koji skoro fronta nisu vidjeli..ali isto tako je bilo i u zng-u,mup-u...sminkeraj...koji ej glumatao po zagrebu,splitu..kao lovili snajperiste...pravi hosovci su bili na liniji u maskirnim uniformama..na sajmistu,banovini,vrlici,gospicuvili40 wrote:znao je Franjo dobro tko oblači tu vojsku ili paravojsku u crno i imao je radi njih gadnih problema u međunarodnoj zajednici a bila su teška vremena.
hoćeš još?
vili40-
2015-08-02
...da ti nije bilo hos-a vukovar bi bio okupiran bar mjesec dana raniji...da nije bilo hos-a...gospic bi mozda vec pao u 9 mjesecu 1991 godine....da nije bilo hos-a akcija 'lipanjske zore' 1992 u dolini neretve u 6 mjesecu ne bi stigla dalje od mostarskog bulevara u centru grada...a sarajevo bi palo jos u cetvrtom mjesecu 1992 godine..zasto?..pa zato jer su paraga i hos poslali polovicom treceg mjeseca 1992 godine preko 300 pusaka u sarajevo...i streljivo te nekoliko desetaka zolja...i zato sto se javno ne zna...petnaest hosovaca i nekoliko pripadnika patriotske lige...6.4.1992 doslovce u zadnji cas sprijecilo cetnike i bivsu jna da zauzmu centar sarajeva...zbog onih budala koji su masovno prosvjedovali a sto ih je kos napendao na prosvjed...oni bi to napravili...jer su pucali po ovima a ovi nisu kuzili tko puca na njih..i onda je grupa hosovaca i ovih iz patriotske lige...napala grupu cetnika na zidovskom groblju u sarajevu...i otjerala ih...dok su s eovi prosvjednici cesali po bulji pitajuci se 'tko ih napada'...da nije bilo ovih cetnici bi se usetali među prosvjednike i rokali ih a ovi bi id alje cesali se po dupetu i glavi..vili40 wrote:''Ja znam da je među tim mladićima bilo hrvatskih fanatika, ljudi koji su imali hrvatske ideale, ali je začuđujuće da nasjedaju onima koji im oblače crne košulje i fašističke oznake iz izgubljenog Drugog svjetskog rata. Što bi bilo od Njemačke da se nastavila na crnokošuljaškim tradicijama? To je bila jedna od glavnih smetnji za međunarodno priznanje Hrvatske'', govorio je Tuđman u intervjuu s Romanom Bolkovićem.vuksadinare wrote:kao fol sad zuris...vili40 wrote:sad nemam vremena ali ubacit ću ti nekoliko Franjinih govora ili rečenica,što smo zaboravili?Svaka čast hosu i ostalim dimnjačarima na doprinosu ali napravili su i puno štete a bilo je važno što prije dobiti međunarodno priznanje.Moram sad ići pa nemam vremena tražiti.vuksadinare wrote:opet greska...hos svakako nije kos ustrojio kao ni zng...vjerojatno su imali ubacenih ljudi ali imali su ih i u mup-u,zng-u..nisu bili bezveze tajna sluzba...u crnu odoru se sa mahom oblacili oni koji skoro fronta nisu vidjeli..ali isto tako je bilo i u zng-u,mup-u...sminkeraj...koji ej glumatao po zagrebu,splitu..kao lovili snajperiste...pravi hosovci su bili na liniji u maskirnim uniformama..na sajmistu,banovini,vrlici,gospicuvili40 wrote:znao je Franjo dobro tko oblači tu vojsku ili paravojsku u crno i imao je radi njih gadnih problema u međunarodnoj zajednici a bila su teška vremena.
hoćeš još?
2015-09-08
Kosovci i udbasi su prisapnuli Tudjamnu kako se rijesiti paralelne vlasti u obliku HSP-a.
Nakon smaknuca sefa Paradzika i neuspjelog smaknuca Parage u Vinkovcima presli su na druge metode te administrativno oteli stranku Paragi, a dali je kooperativnom i poslusnom Djapicu.
To je manje vise sva veza na relaciji Tudjman-KOS-HSP(HOS)
Glede ubacenih agenata zasigurno ih je nesto ubaceno i u HSP ali to je zanemariv broj obzirom na one ubacene u HDZ, kao i one koji su ostali u SDP,HSLS, HNS itd itd
Nakon smaknuca sefa Paradzika i neuspjelog smaknuca Parage u Vinkovcima presli su na druge metode te administrativno oteli stranku Paragi, a dali je kooperativnom i poslusnom Djapicu.
To je manje vise sva veza na relaciji Tudjman-KOS-HSP(HOS)
Glede ubacenih agenata zasigurno ih je nesto ubaceno i u HSP ali to je zanemariv broj obzirom na one ubacene u HDZ, kao i one koji su ostali u SDP,HSLS, HNS itd itd
dijagram-
2015-08-09
Sory, nije bilo ništa osobno, tako isčitavam iz tvojih komentara. ....u zadnje vrijeme.kaja wrote:Mesic i Josipović su tvoji.Eroo wrote:U svakom slučaju znao je iskoristiti svaku mačku koja lovi miševe...kaja wrote:Da, šapnuli su mu Manolić i Boljkovac:
A Mesic je bio Franjin, tada...
2016-07-22
A ti patriJota.Ne dobije svatko zlatni ljiljan.vuksadinare wrote:..a tuta i boban su domoljubi...kaja wrote:Pa jesuvuksadinare wrote:mislis da nisu..kaja wrote:Da, šapnuli su mu Manolić i Boljkovac:
2016-07-22
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Zimska služba u ....Brodu.
» Mesic:'Smatrao sam Hrvatsku dijelom regije (regiona)'
» Novi šef CIA: Wikileaks je neprijateljska obavještajna grupa
» BiH: Umjesto automafije, obavještajna agencija prisluškuje Dodika i Hrvate
» SLUŽBA BEZ VOZILA