Eurobasket * 2017
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Eurobasket * 2017
Pričam o Srbiji. Štimac je Hrvat. Štimci Srbi ne postoje.pizzon wrote:nama je dragic dao preko 30 :)jastreb wrote:Imate i vi jednog Hrvata. Ma što god pričao i kako se deklarirao,on je porijeklom Hrvat.pizzon wrote:ok, nisu u svakoj slo. postavi bila 3 srbinajastreb wrote:Baron je pričao posle da je špil bio starpizzon wrote:nasi najbolji nisu na terenu
mi smo, posteno, sa dopunama
osvojili srebro
jesu se borili, ali najbulji su odustali
tokom priprema, yebiga, pred pocetak.
da je previše pio, da ga poneo žar...
a nase petorke su najbolje sto imamo
ok
oni bre svi na ić, nemoj da me zezas
sve ok
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jasambrend wrote:Zar ćemo sad morati tretirati Sloveniju kao stvarnu državu?
Ne. Samo kao košarkašku velesilu.
Guest- Guest
jastreb wrote:Pričam o Srbiji. Štimac je Hrvat. Štimci Srbi ne postoje.pizzon wrote:nama je dragic dao preko 30 :)jastreb wrote:Imate i vi jednog Hrvata. Ma što god pričao i kako se deklarirao,on je porijeklom Hrvat.pizzon wrote:ok, nisu u svakoj slo. postavi bila 3 srbinajastreb wrote:
Baron je pričao posle da je špil bio star
da je previše pio, da ga poneo žar...
a nase petorke su najbolje sto imamo
ok
oni bre svi na ić, nemoj da me zezas
sve ok
ok,
Guest- Guest
Bolja Slovenija. Zatvorili su Bobija a naši odigrali lošu odbranu. Vide se da Kokoškov zna posao.
jasambrend wrote:Zar ćemo sad morati tretirati Sloveniju kao stvarnu državu?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
dabome da zna...izdajnik, šta drugodzango wrote:Bolja Slovenija. Zatvorili su Bobija a naši odigrali lošu odbranu. Vide se da Kokoškov zna posao.
a na timeoutovima još na dva jezika priča i gubi vrijeme i energiju, al eto
Guest- Guest
Čovek radi za pare. Biće prvi NBA trener koji nije Amer. I opet Srbin. Kako drugačije u košarci.Noor wrote:dabome da zna...izdajnik, šta drugodzango wrote:Bolja Slovenija. Zatvorili su Bobija a naši odigrali lošu odbranu. Vide se da Kokoškov zna posao.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
mogo je ovako i vas dovest na tron europe, al niste ga htjeli platiti :)dzango wrote:Čovek radi za pare. Biće prvi NBA trener koji nije Amer. I opet Srbin. Kako drugačije u košarci.Noor wrote:dabome da zna...izdajnik, šta drugodzango wrote:Bolja Slovenija. Zatvorili su Bobija a naši odigrali lošu odbranu. Vide se da Kokoškov zna posao.
Guest- Guest
evo, ne samo trener, ceo strucni stab slovenije je uglavnom iz srbije
Guest- Guest
Mi imamo Saleta koji je sa B timom došao do finala. Srbija sa njim igra treće finale za 3 gpdine. Veliki naklon velikoj legendi ove igre.Noor wrote:mogo je ovako i vas dovest na tron europe, al niste ga htjeli platiti :)dzango wrote:Čovek radi za pare. Biće prvi NBA trener koji nije Amer. I opet Srbin. Kako drugačije u košarci.Noor wrote:dabome da zna...izdajnik, šta drugodzango wrote:Bolja Slovenija. Zatvorili su Bobija a naši odigrali lošu odbranu. Vide se da Kokoškov zna posao.
Eroo- Posts : 78958
2016-07-22
Na kraju smo vas pobjedili bez Dragića i Dončića....tek da se vidi tko je šef.dzango wrote:Mi imamo Saleta koji je sa B timom došao do finala. Srbija sa njim igra treće finale za 3 gpdine. Veliki naklon velikoj legendi ove igre.Noor wrote:mogo je ovako i vas dovest na tron europe, al niste ga htjeli platiti :)dzango wrote:Čovek radi za pare. Biće prvi NBA trener koji nije Amer. I opet Srbin. Kako drugačije u košarci.Noor wrote:dabome da zna...izdajnik, šta drugodzango wrote:Bolja Slovenija. Zatvorili su Bobija a naši odigrali lošu odbranu. Vide se da Kokoškov zna posao.
2016-07-22
Eroo wrote:Na kraju smo vas pobjedili bez Dragića i Dončića....tek da se vidi tko je šef.dzango wrote:Mi imamo Saleta koji je sa B timom došao do finala. Srbija sa njim igra treće finale za 3 gpdine. Veliki naklon velikoj legendi ove igre.Noor wrote:mogo je ovako i vas dovest na tron europe, al niste ga htjeli platiti :)dzango wrote:Čovek radi za pare. Biće prvi NBA trener koji nije Amer. I opet Srbin. Kako drugačije u košarci.Noor wrote:
dabome da zna...izdajnik, šta drugo
zar se ne stidis,
taj dragic je dao preko 30
ceo strucni stab vam je srbija
svaka petorka ima 3 srbina
plus jednog crnju
Last edited by pizzon on 17/9/2017, 23:01; edited 1 time in total
Guest- Guest
Bez njih bi bilo 30 razlike za Srbiju. U dupe da ih ljubite. I Kokoškova i sve Srbe po Sloveniji. Bar nedelju dana.Eroo wrote:Na kraju smo vas pobjedili bez Dragića i Dončića....tek da se vidi tko je šef.dzango wrote:Mi imamo Saleta koji je sa B timom došao do finala. Srbija sa njim igra treće finale za 3 gpdine. Veliki naklon velikoj legendi ove igre.Noor wrote:mogo je ovako i vas dovest na tron europe, al niste ga htjeli platiti :)dzango wrote:Čovek radi za pare. Biće prvi NBA trener koji nije Amer. I opet Srbin. Kako drugačije u košarci.Noor wrote:
ma odlični ste, to se osporiti ne može :)dzango wrote:Mi imamo Saleta koji je sa B timom došao do finala. Srbija sa njim igra treće finale za 3 gpdine. Veliki naklon velikoj legendi ove igre.Noor wrote:mogo je ovako i vas dovest na tron europe, al niste ga htjeli platiti :)dzango wrote:to se osporiti ne možeNoor wrote:dabome da zna...izdajnik, šta drugodzango wrote:Bolja Slovenija. Zatvorili su Bobija a naši odigrali lošu odbranu. Vide se da Kokoškov zna posao.
Čovek radi za pare. Biće prvi NBA trener koji nije Amer. I opet Srbin. Kako drugačije u košarci.
Guest- Guest
Ajebiga ja sam sportas a ne genealog. Ne zanimaju me prezimena, jedna ekipa je bila bolja od druge i tu je za mene kraj. I ja sam sam se sigurno vise skolovao po srpskim kampovima i sa srpskim trenerima i igracima nego sa hrvatskim.
Guest- Guest
Dobro je da je se Rendolf Slovenac. Malo garav, ali šta ćeš.Eroo wrote:Kdor ne skače ni Sloven'c...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
De, Ero bokati, svi su tvoji...Hrvati, Bosanci, Slovenci, Ameri...aj se odluči...reci ženini, nije sramota...
darth_vader-
2014-04-17
Moja gospođa je primijetila da Kokoškov ima prsten na lijevoj ruci, ne znam šta to znači kod vas..Srbin od pete do glave.dzango wrote:Bez njih bi bilo 30 razlike za Srbiju. U dupe da ih ljubite. I Kokoškova i sve Srbe po Sloveniji. Bar nedelju dana.Eroo wrote:Na kraju smo vas pobjedili bez Dragića i Dončića....tek da se vidi tko je šef.dzango wrote:Mi imamo Saleta koji je sa B timom došao do finala. Srbija sa njim igra treće finale za 3 gpdine. Veliki naklon velikoj legendi ove igre.Noor wrote:mogo je ovako i vas dovest na tron europe, al niste ga htjeli platiti :)dzango wrote:
Čovek radi za pare. Biće prvi NBA trener koji nije Amer. I opet Srbin. Kako drugačije u košarci.
Last edited by Eroo on 17/9/2017, 23:04; edited 1 time in total
2016-07-22
Svaka im čast. Ja sam ponosan na sve igrače. Napravili su veliku stvar.Noor wrote:ma odlični ste, to se osporiti ne može :)dzango wrote:Mi imamo Saleta koji je sa B timom došao do finala. Srbija sa njim igra treće finale za 3 gpdine. Veliki naklon velikoj legendi ove igre.Noor wrote:mogo je ovako i vas dovest na tron europe, al niste ga htjeli platiti :)dzango wrote:to se osporiti ne možeNoor wrote:
meni je zao, onako ljudski,
sto se ovaj mali doncic povredio
ali, sam se povredio
pri doskoku, tako sam video
ili gresim niko ga nije udario ili gurnuo
sto se ovaj mali doncic povredio
ali, sam se povredio
pri doskoku, tako sam video
ili gresim niko ga nije udario ili gurnuo
Guest- Guest
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50