ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira'

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira' - Page 2 Empty Re: Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira'

Post by vuksadinare 1/9/2017, 14:05

dzango wrote:
max123 wrote:
dzango wrote:
vuksadinare wrote:
dzango wrote:Ne piše gde mogu da se prijavim.
..na porti informera... Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira' - Page 2 1f602
Poslao sam prijavu.
nezaboravi cakiju,jos idealnije srbosek.i nema da falis...
Može i zarđala kašika. Da se više uživa.
..a sto ako dođe sa njim pizzon kao pojacanje...? :)

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira' - Page 2 Empty Re: Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira'

Post by dzango 1/9/2017, 14:06

vuksadinare wrote:
dzango wrote:
max123 wrote:
dzango wrote:
vuksadinare wrote:
..na porti informera... Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira' - Page 2 1f602
Poslao sam prijavu.
nezaboravi cakiju,jos idealnije srbosek.i nema da falis...
Može i zarđala kašika. Da se više uživa.
..a sto ako dođe sa njim pizzon kao pojacanje...? :)
Pižon mu onda dođe salata.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Stanojko 1/9/2017, 14:09

Ciganske picke...(+ siptari)... To treba utabati po toliko osnova... :cleanteeth

2014-05-05

Back to top Go down

Post by Guest 1/9/2017, 14:36

- Onima koji prete uriniranjem po nečijem grobu i ubistvima, a svi ćute i sakrivaju to, želim sve najbolje. Samo Srbiji želim da takvi ne pobeđuju na izborima. Mene nikada nisu pobedili, a neće ni moje naslednike, jer njima životni cilj neće biti nekrofilija, nego koliko dampera da kupimo ili sami da ih pravimo! Ne treba mi zaštita ni državnih organa. Ja ću sam da dođem gde ti junaci kažu. Pa da ih vidim onda. Pobeći će glavom bez obzira - rekao je Vučić.

tacno da nisam poverovao u originalnost vuckove teme,
ali, rekoh, ajd da proverim !
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 1/9/2017, 14:38

pizzon wrote:- Onima koji prete uriniranjem po nečijem grobu i ubistvima, a svi ćute i sakrivaju to, želim sve najbolje. Samo Srbiji želim da takvi ne pobeđuju na izborima. Mene nikada nisu pobedili, a neće ni moje naslednike, jer njima životni cilj neće biti nekrofilija, nego koliko dampera da kupimo ili sami da ih pravimo! Ne treba mi zaštita ni državnih organa. Ja ću sam da dođem gde ti junaci kažu. Pa da ih vidim onda. Pobeći će glavom bez obzira - rekao je Vučić.

zeli im 'sve najbolje' a onda u dvije rcenice iza hoce da se bije...sto je on predsjednik ili je na stangi severa marakane.. lol!
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 1/9/2017, 14:39

pizzon wrote:- Onima koji prete uriniranjem po nečijem grobu i ubistvima, a svi ćute i sakrivaju to, želim sve najbolje. Samo Srbiji želim da takvi ne pobeđuju na izborima. Mene nikada nisu pobedili, a neće ni moje naslednike, jer njima životni cilj neće biti nekrofilija, nego koliko dampera da kupimo ili sami da ih pravimo! Ne treba mi zaštita ni državnih organa. Ja ću sam da dođem gde ti junaci kažu. Pa da ih vidim onda. Pobeći će glavom bez obzira - rekao je Vučić.

..pa ja sam se stilski izrazi donedavno njegovim rjecnikom..a vidim osim ono picka sve ostalo isto.. :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics