Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira'
..a sto ako dođe sa njim pizzon kao pojacanje...?dzango wrote:Može i zarđala kašika. Da se više uživa.max123 wrote:nezaboravi cakiju,jos idealnije srbosek.i nema da falis...dzango wrote:Poslao sam prijavu.vuksadinare wrote:..na porti informera...dzango wrote:Ne piše gde mogu da se prijavim.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira'
Pižon mu onda dođe salata.vuksadinare wrote:..a sto ako dođe sa njim pizzon kao pojacanje...?dzango wrote:Može i zarđala kašika. Da se više uživa.max123 wrote:nezaboravi cakiju,jos idealnije srbosek.i nema da falis...dzango wrote:Poslao sam prijavu.vuksadinare wrote:
..na porti informera...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ciganske picke...(+ siptari)... To treba utabati po toliko osnova...
- Onima koji prete uriniranjem po nečijem grobu i ubistvima, a svi ćute i sakrivaju to, želim sve najbolje. Samo Srbiji želim da takvi ne pobeđuju na izborima. Mene nikada nisu pobedili, a neće ni moje naslednike, jer njima životni cilj neće biti nekrofilija, nego koliko dampera da kupimo ili sami da ih pravimo! Ne treba mi zaštita ni državnih organa. Ja ću sam da dođem gde ti junaci kažu. Pa da ih vidim onda. Pobeći će glavom bez obzira - rekao je Vučić.
tacno da nisam poverovao u originalnost vuckove teme,
ali, rekoh, ajd da proverim !
Guest- Guest
zeli im 'sve najbolje' a onda u dvije rcenice iza hoce da se bije...sto je on predsjednik ili je na stangi severa marakane..pizzon wrote:- Onima koji prete uriniranjem po nečijem grobu i ubistvima, a svi ćute i sakrivaju to, želim sve najbolje. Samo Srbiji želim da takvi ne pobeđuju na izborima. Mene nikada nisu pobedili, a neće ni moje naslednike, jer njima životni cilj neće biti nekrofilija, nego koliko dampera da kupimo ili sami da ih pravimo! Ne treba mi zaštita ni državnih organa. Ja ću sam da dođem gde ti junaci kažu. Pa da ih vidim onda. Pobeći će glavom bez obzira - rekao je Vučić.
2015-09-08
..pa ja sam se stilski izrazi donedavno njegovim rjecnikom..a vidim osim ono picka sve ostalo isto..pizzon wrote:- Onima koji prete uriniranjem po nečijem grobu i ubistvima, a svi ćute i sakrivaju to, želim sve najbolje. Samo Srbiji želim da takvi ne pobeđuju na izborima. Mene nikada nisu pobedili, a neće ni moje naslednike, jer njima životni cilj neće biti nekrofilija, nego koliko dampera da kupimo ili sami da ih pravimo! Ne treba mi zaštita ni državnih organa. Ja ću sam da dođem gde ti junaci kažu. Pa da ih vidim onda. Pobeći će glavom bez obzira - rekao je Vučić.
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Žene, imate li ovu osobinu, muškarci će bježati od vas 'glavom bez obzira'
» Pravobraniteljica poručila djeci: "Učite strane jezike i bježite glavom bez obzira"
» Kako bi meni bilo da su mi zabranili da 1974. dođem u ovaj grad?
» SLUŽBENE BROJKE Iz siromašnih dijelova Hrvatske ljudi bježe glavom bez obzira
» S Balkana se više ne odlazi trbuhom za kruhom. Odavde se sada bježi glavom bez obzira
» Pravobraniteljica poručila djeci: "Učite strane jezike i bježite glavom bez obzira"
» Kako bi meni bilo da su mi zabranili da 1974. dođem u ovaj grad?
» SLUŽBENE BROJKE Iz siromašnih dijelova Hrvatske ljudi bježe glavom bez obzira
» S Balkana se više ne odlazi trbuhom za kruhom. Odavde se sada bježi glavom bez obzira
Page 2 of 2