Ministar Adil Osmanović najavio proglašenje suvereniteta nad morem ispod pelješkog mota
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ministar Adil Osmanović najavio proglašenje suvereniteta nad morem ispod pelješkog mota
a dobro.nebitno..Noor wrote:A.k.a. Marjanska brazda :)))pismejker wrote:Maria Magdalena..Noor wrote:Da poznaš već bi me prepoznao :)pismejker wrote:poznam,ajd reci..Noor wrote:
Poznaš nickove odande?
Ma, šta ima veze
Ne.
Guest- Guest
Re: Ministar Adil Osmanović najavio proglašenje suvereniteta nad morem ispod pelješkog mota
da :)pismejker wrote:a dobro.nebitno..Noor wrote:A.k.a. Marjanska brazda :)))pismejker wrote:Maria Magdalena..Noor wrote:Da poznaš već bi me prepoznao :)pismejker wrote:
poznam,ajd reci..
Ma, šta ima veze
Ne.
Guest- Guest
mmm moj tip kolačića, samo kad meringa nije preslatkaNoor wrote:ta delicija zaslužuje sve najbolje pohvale...vidi ovu senzaciju i na samo oko
krema lagana, prozračna u kombinaciji sa hruskavim korama od bjelanjaka i slatko-reskim okusom svježeg voća...uuuh
a mogu se raditi i kao mali kolačići...za dva griza
volim i šaumrole, to čak znam i napraviti
neva- Posts : 4367
2014-04-12
znam ja, mijenjam informaciju za noisetticuNoor wrote:Da poznaš već bi me prepoznao :)pismejker wrote:poznam,ajd reci..Noor wrote:Poznaš nickove odande?pismejker wrote:Ajmo,koji nick si nošala tamo..?
Ma, šta ima veze
2014-04-12
Neve wrote:znam ja, mijenjam informaciju za noisetticuNoor wrote:Da poznaš već bi me prepoznao :)pismejker wrote:poznam,ajd reci..Noor wrote:Poznaš nickove odande?pismejker wrote:Ajmo,koji nick si nošala tamo..?
Ma, šta ima veze
ma svi znaju, al je sveto to prespavao
btw, ne pišem tamo više, ošlo sve u klinac.
Guest- Guest
Noor wrote:Neve wrote:znam ja, mijenjam informaciju za noisetticuNoor wrote:Da poznaš već bi me prepoznao :)pismejker wrote:poznam,ajd reci..Noor wrote:
Poznaš nickove odande?
Ma, šta ima veze
iako me pomno prati, prespavao je i kad sam te nazvala tvojim nickom od tamo..
Guest- Guest
a dobro, okupiran je rujkom i školom, ne zamjeramo mumetilda wrote:Noor wrote:Neve wrote:znam ja, mijenjam informaciju za noisetticuNoor wrote:Da poznaš već bi me prepoznao :)pismejker wrote:
poznam,ajd reci..
Ma, šta ima veze
Guest- Guest
Noor wrote:a dobro, okupiran je rujkom i školom, ne zamjeramo mumetilda wrote:Noor wrote:Neve wrote:znam ja, mijenjam informaciju za noisetticuNoor wrote:
Da poznaš već bi me prepoznao :)
Ma, šta ima veze
a dobro mu ide praćenje forumskih tračeva .. jadna rujka, ta bome pati koliko svele provodi vremena na forumu
Guest- Guest
da, na kultnix forumu je Alhambra, i ja sam to vidjela.. znači, ništa od trgovine i noisetticemetilda wrote:iako me pomno prati, prespavao je i kad sam te nazvala tvojim nickom od tamo..Noor wrote:ma svi znaju, al je sveto to prespavaoNeve wrote:znam ja, mijenjam informaciju za noisetticuNoor wrote:Ma, šta ima vezepismejker wrote:Da poznaš već bi me prepoznao :)
2014-04-12
ako ništa drugo, za diskreciju si je svakako zaslužilaNeve wrote:da, na kultnix forumu je Alhambra, i ja sam to vidjela.. znači, ništa od trgovine i noisetticemetilda wrote:iako me pomno prati, prespavao je i kad sam te nazvala tvojim nickom od tamo..Noor wrote:ma svi znaju, al je sveto to prespavaoNeve wrote:znam ja, mijenjam informaciju za noisetticuNoor wrote:
Ma, šta ima veze
Guest- Guest
THX neffe seko...nije da me zanima,ali me ove cure oblaprdavaju,kao prave bake..Neve wrote:da, na kultnix forumu je Alhambra, i ja sam to vidjela.. znači, ništa od trgovine i noisetticemetilda wrote:iako me pomno prati, prespavao je i kad sam te nazvala tvojim nickom od tamo..Noor wrote:ma svi znaju, al je sveto to prespavaoNeve wrote:znam ja, mijenjam informaciju za noisetticuNoor wrote:
Ma, šta ima veze
Guest- Guest
P tu i tamo sam se dopisivao sa alhambrom,ne aktivno ali ono..cito forumski prosjecno..
Guest- Guest
sad ti reci koji nick si imao? ili me miješaš s ambrom?pismejker wrote:P tu i tamo sam se dopisivao sa alhambrom,ne aktivno ali ono..cito forumski prosjecno..
Guest- Guest
a ne znam..nisam bio dugo..uglavnom sam stavljao slike onih holc kuca,hobit gradnja i tako..Noor wrote:sad ti reci koji nick si imao? ili me miješaš s ambrom?pismejker wrote:P tu i tamo sam se dopisivao sa alhambrom,ne aktivno ali ono..cito forumski prosjecno..
Guest- Guest
nego što, isto kao i tiNoor wrote:ako ništa drugo, za diskreciju si je svakako zaslužila
2014-04-12
svele, trebao si se zbog svog mira i dalje držati samo pohvala i oda dupetu.. tko te tjerao u politiku?pismejker wrote:Neve wrote:THX neffe seko...nije da me zanima,ali me ove cure oblaprdavaju,kao prave bake..
2014-04-12
Neve wrote:svele, trebao si se zbog svog mira i dalje držati samo pohvala i oda dupetu.. tko te tjerao u politiku?pismejker wrote:Neve wrote:THX neffe seko...nije da me zanima,ali me ove cure oblaprdavaju,kao prave bake..
Nisam ja u politici...tko ne primjecuje,meni su i lijevi i desni isti..po svim treba gnjojati..
Guest- Guest
ha? sad si mi dala mislitiNeve wrote:nego što, isto kao i tiNoor wrote:ako ništa drugo, za diskreciju si je svakako zaslužila
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Prolazak prvog kruzera ispod Pelješkog mosta
» Ministar pravosuđa BiH Josip Grubeša oštro odgovorio ministru civilnih poslova BiH Adilu Osmanoviću po pitanju tužbe zbog Pelješkog mosta
» Novi ministar zdravstva najavio reformu: hrvati na aparatima :)
» Ministar financija najavio: Uskoro se zadužujemo za milijardu eura
» Ministar financija najavio smanjenje mase plaća i otkaze u javnoj upravi
» Ministar pravosuđa BiH Josip Grubeša oštro odgovorio ministru civilnih poslova BiH Adilu Osmanoviću po pitanju tužbe zbog Pelješkog mosta
» Novi ministar zdravstva najavio reformu: hrvati na aparatima :)
» Ministar financija najavio: Uskoro se zadužujemo za milijardu eura
» Ministar financija najavio smanjenje mase plaća i otkaze u javnoj upravi
Page 4 of 4