Ministar Adil Osmanović najavio proglašenje suvereniteta nad morem ispod pelješkog mota
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ministar Adil Osmanović najavio proglašenje suvereniteta nad morem ispod pelješkog mota
dobro, to sam vidla ujutro...kaj još imaš?pismejker wrote:pa imam....Noor wrote:nije vrag da nemaš odgovorapismejker wrote:ooooo sram te bilo noor-curo... ...Noor wrote:jel i kajina među njima?pismejker wrote:
jesu..cek malo.....imam cetiri one kosarice od po kilu breskvca...cim malo smeksaju i na zagriz pustaju soka,..dobre su za jesti....sve s una broju...
najljepša mi je ova na desnoj slici u najgornjem redu lijeva
Guest- Guest
Re: Ministar Adil Osmanović najavio proglašenje suvereniteta nad morem ispod pelješkog mota
nis vise...Noor wrote:dobro, to sam vidla ujutro...kaj još imaš?pismejker wrote:pa imam....Noor wrote:nije vrag da nemaš odgovorapismejker wrote:ooooo sram te bilo noor-curo... ...Noor wrote:
jel i kajina među njima?
stavio sam unatrag izvjesnog vremen jednu breskvicu,pa me odmah Kicuš banirao,jerbo mu se nije svidio naslov,iako je bilo ono,skrivena slika..
Guest- Guest
pismejker wrote:nis vise...Noor wrote:dobro, to sam vidla ujutro...kaj još imaš?pismejker wrote:pa imam....Noor wrote:nije vrag da nemaš odgovorapismejker wrote:
ooooo sram te bilo noor-curo... ...
stavio sam unatrag izvjesnog vremen jednu breskvicu,pa me odmah Kicuš banirao,jerbo mu se nije svidio naslov,iako je bilo ono,skrivena slika..
Guest- Guest
Noor wrote:pismejker wrote:nis vise...Noor wrote:dobro, to sam vidla ujutro...kaj još imaš?pismejker wrote:pa imam....Noor wrote:
nije vrag da nemaš odgovora
ooooohh..ta se vec i pripremila na pristup...
Guest- Guest
Bošnjak -cro prezime .vidi se da su se ustaše parile sa zelenima.
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
a budale
kad netko kaže breskvice, ja automatski zamislim ovo, mljljacc
to je jedina dobra stvar na svadbama, osim plesanja
neva- Posts : 4367
2014-04-12
vidiš, ti si rijetka koju čujem da ih voliš, nisu ni meni loše, ali dosta ih frče s nosom zbog umjetne boje, kao da se ne može umočiti u neki prirodan jaki sok :)Neve wrote:kad netko kaže breskvice, ja automatski zamislim ovo, mljljacc
Guest- Guest
sexy, pa gdje si ti?Sexual Tyrannosaurus wrote:Bošnjak -cro prezime .vidi se da su se ustaše parile sa zelenima.
Guest- Guest
Otresi nogom i prođi, nego kakve su vam ono zastve u ZG?Neve wrote:Osmanovića izgleda oplela sunčanica pa bunca...
SDP izgleda nije znao šta čuva u njedrima. A?
Eroo- Posts : 78950
2016-07-22
pa da, vješte slastičarke (što ja nisam, ali znam bar teoretski ) ne koriste kemiju nego ih umoče npr. u razblaženi sok od cikleNoor wrote:vidiš, ti si rijetka koju čujem da ih voliš, nisu ni meni loše, ali dosta ih frče s nosom zbog umjetne boje, kao da se ne može umočiti u neki prirodan jaki sok :)Neve wrote:kad netko kaže breskvice, ja automatski zamislim ovo, mljljacc
iako nisam neki ljubitelj kolača, svadbarske breskvice i Vincekov čokoladni minjon + šlag nikad ne odbijam
2014-04-12
U krajini rodnoj,dejstvujemNoor wrote:sexy, pa gdje si ti?Sexual Tyrannosaurus wrote:Bošnjak -cro prezime .vidi se da su se ustaše parile sa zelenima.
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
ma, ta ekipa sa zastavama je.. kako se ono kaže? "od zla oca i gore matere"Eroo wrote:Otresi nogom i prođi, nego kakve su vam ono zastve u ZG?Neve wrote:Osmanovića izgleda oplela sunčanica pa bunca...
SDP izgleda nije znao šta čuva u njedrima. A?
2014-04-12
i višnjin sok je intenzivne boje, mnoge žene rade s njim, a daje i finu aromuNeve wrote:pa da, vješte slastičarke (što ja nisam, ali znam bar teoretski ) ne koriste kemiju nego ih umoče npr. u razblaženi sok od cikleNoor wrote:vidiš, ti si rijetka koju čujem da ih voliš, nisu ni meni loše, ali dosta ih frče s nosom zbog umjetne boje, kao da se ne može umočiti u neki prirodan jaki sok :)Neve wrote:kad netko kaže breskvice, ja automatski zamislim ovo, mljljacc
iako nisam neki ljubitelj kolača, svadbarske breskvice i Vincekov čokoladni minjon + šlag nikad ne odbijam
od svadbenih sitnih kolačića i one medveđe šapice ne zaobilazim
Guest- Guest
sok do višnje, još bolje!Noor wrote:i višnjin sok je intenzivne boje, mnoge žene rade s njim, a daje i finu aromu
i ja više volim sitne i slasne kolačiće od onih teških svedbenih torti punih maslaca i šećera
neka parfe-torta još ide, ali sachericu i slične stvari ne mogu, ne pašu mi
2014-04-12
Noor wrote:
mislim da na ni na kakvoj arbitraži realno nemaju nikakve šanse. ono što imaju sada, imali bi i nakon izgradnje mosta, a jedino što gube je zlurada satisfakcija kojusada imaju zahvaljujući činjenici da hrvatsku doslovno fizički dijele na dva dijela.
Ako govoriš o procesima u Haagu i Hamburgu, tamo nemaju nikakve šanse jer se te institucije strogo drže međunarodnog prava koje je u potpunosti na našoj strani.
Zbog toga se ni Slovenci nisu usuđivali tamo pojaviti, jer su znali da nemaju nikakve šanse.
Doduše, ni ovako nisu dobro prošli jer nisu dobili upravo ono zbog čega su i ušli u cijeli spor, doticaj svojeg teritorijalnog mora sa međunarodnim vodama, a čak ni ova teško pristrana arbitraža im se to nije usudila dati. Igrali su na kartu političkog otpora ulasku Hrvatske u EU (kako bi ušli zajedno sa "regionom" odnosno Srbijom i da tako ne bi previše odmakli Srbiji u razvoju i tako pokvarili nečije planove o ravnoteži u odnosu snaga između Hrvatske i Srbije) i na kraju izgubili, ali su nam nanijeli veliku štetu zaostatkom u razvoju zbog kašnjenja sa ulaskom.
Što se tiče satisfakcije, to će se izgradnjom Pelješkog mosta brzo istopiti.
Zato je ekipa toliko nervozna, jer su svjesni da takvoj politici dolaze zadnji dani.
Guest- Guest
heh, i ja isto tako, pogovoto teška tijesta ili kreme s orasima ili lješnjacima, to ni ne pogledam.Neve wrote:sok do višnje, još bolje!Noor wrote:i višnjin sok je intenzivne boje, mnoge žene rade s njim, a daje i finu aromu
i ja više volim sitne i slasne kolačiće od onih teških svedbenih torti punih maslaca i šećera
od tih "tijesta" idu mi samo keks podloge za neki cheesecake ili pečene kore od bjelanjaka, kao one u ledenom vjetru.
inače, prošle godine u rano ljeto, kad krene bobičasto voće od ribizla na dalje, otkrila sam Pavlovu tortu, Neve...ta delicija zaslužuje sve najbolje pohvale...vidi ovu senzaciju i na samo oko
krema lagana, prozračna u kombinaciji sa hruskavim korama od bjelanjaka i slatko-reskim okusom svježeg voća...uuuh
a mogu se raditi i kao mali kolačići...za dva griza
Guest- Guest
potpisujem do zadnjeg slovaslidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:
mislim da na ni na kakvoj arbitraži realno nemaju nikakve šanse. ono što imaju sada, imali bi i nakon izgradnje mosta, a jedino što gube je zlurada satisfakcija kojusada imaju zahvaljujući činjenici da hrvatsku doslovno fizički dijele na dva dijela.
Ako govoriš o procesima u Haagu i Hamburgu, tamo nemaju nikakve šanse jer se te institucije strogo drže međunarodnog prava koje je u potpunosti na našoj strani.
Zbog toga se ni Slovenci nisu usuđivali tamo pojaviti, jer su znali da nemaju nikakve šanse.
Doduše, ni ovako nisu dobro prošli jer nisu dobili upravo ono zbog čega su i ušli u cijeli spor, doticaj svojeg teritorijalnog mora sa međunarodnim vodama, a čak ni ova teško pristrana arbitraža im se to nije usudila dati. Igrali su na kartu političkog otpora ulasku Hrvatske u EU (kako bi ušli zajedno sa "regionom" odnosno Srbijom i da tako ne bi previše odmakli Srbiji u razvoju i tako pokvarili nečije planove o ravnoteži u odnosu snaga između Hrvatske i Srbije) i na kraju izgubili, ali su nam nanijeli veliku štetu zaostatkom u razvoju zbog kašnjenja sa ulaskom.
Što se tiče satisfakcije, to će se izgradnjom Pelješkog mosta brzo istopiti.
Zato je ekipa toliko nervozna, jer su svjesni da takvoj politici dolaze zadnji dani.
Guest- Guest
Noor wrote:heh, i ja isto tako, pogovoto teška tijesta ili kreme s orasima ili lješnjacima, to ni ne pogledam.Neve wrote:sok do višnje, još bolje!Noor wrote:i višnjin sok je intenzivne boje, mnoge žene rade s njim, a daje i finu aromu
od tih "tijesta" idu mi samo keks podloge za neki cheesecake ili pečene kore od bjelanjaka, kao one u ledenom vjetru.
inače, prošle godine u rano ljeto, kad krene bobičasto voće od ribizla na dalje, otkrila sam Pavlovu tortu, Neve...ta delicija zaslužuje sve najbolje pohvale...vidi ovu senzaciju i na samo oko
krema lagana, prozračna u kombinaciji sa hruskavim korama od bjelanjaka i slatko-reskim okusom svježeg voća...uuuh
a mogu se raditi i kao mali kolačići...za dva griza
pretpostavljam da si ovo ti napravila... respect ja se ne usuđujem ljeti praviti nikakve torte, kod mene se sve raskipi...
Guest- Guest
odlicno,mada je najbolja stvar ,naravno kod onih koji ne skrtare Juliska..Neve wrote:kad netko kaže breskvice, ja automatski zamislim ovo, mljljacc
Guest- Guest
ove nisam, s neta su, ali negdje na kompu imam i svoje, kad nađem pokazat ću timetilda wrote:
pretpostavljam da si ovo ti napravila... respect ja se ne usuđujem ljeti praviti nikakve torte, kod mene se sve raskipi...
kolač vrijedan svakog truda!!
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Prolazak prvog kruzera ispod Pelješkog mosta
» Ministar pravosuđa BiH Josip Grubeša oštro odgovorio ministru civilnih poslova BiH Adilu Osmanoviću po pitanju tužbe zbog Pelješkog mosta
» Novi ministar zdravstva najavio reformu: hrvati na aparatima :)
» Ministar financija najavio: Uskoro se zadužujemo za milijardu eura
» Ministar financija najavio smanjenje mase plaća i otkaze u javnoj upravi
» Ministar pravosuđa BiH Josip Grubeša oštro odgovorio ministru civilnih poslova BiH Adilu Osmanoviću po pitanju tužbe zbog Pelješkog mosta
» Novi ministar zdravstva najavio reformu: hrvati na aparatima :)
» Ministar financija najavio: Uskoro se zadužujemo za milijardu eura
» Ministar financija najavio smanjenje mase plaća i otkaze u javnoj upravi
Page 2 of 4