'Ko mi to prosipa žuku, slano i ljutu na ranu...
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: 'Ko mi to prosipa žuku, slano i ljutu na ranu...
Ne pričaj s njima, jer si u tom slučaju unaprijed gubitnik...
Oni su se za priču specijalizirali i ništa drugo ne znaju radit.
Samo pjevajte, jer ih to ubija...
Pjevajmo,pjevajmo..!!! to rastjeruje zle duhove..!!! kruffa i pečenja,dobrog vina i zena..!!!Eroo wrote:Ne pričaj s njima, jer si u tom slučaju unaprijed gubitnik...
Guest- Guest
Eroo- Posts : 78950
2016-07-22
Dobro Ero,muziku imamo,sto je sa pecenjem,vinom i zenama???
Guest- Guest
Ima toga ...ponešto treba čak i smanjiti...pečenje, na primjer.pismejker wrote:Dobro Ero,muziku imamo,sto je sa pecenjem,vinom i zenama???
Eroo- Posts : 78950
2016-07-22
dobro,nazderat se mesine jednom u 3 mjeseca,je oke,necem osvaki dan...Eroo wrote:Ima toga ...ponešto treba čak i smanjiti...pečenje, na primjer.pismejker wrote:Dobro Ero,muziku imamo,sto je sa pecenjem,vinom i zenama???
Guest- Guest
slow-food jednom godišnje, sasvim dovoljno ...
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Bolje užičko kolo nego ova turbo folk šabanija.Eroo wrote:Da nije bilo ovih, plesao bi ti užičko...pismejker wrote:
A đe ti to vidis neprijateljske??...ovi su stvorili i obranili Hrvatsku u ww2....
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
2014-04-19
prekodrinac šta imadzango wrote:Bolje užičko kolo nego ova turbo folk šabanija.Eroo wrote:Da nije bilo ovih, plesao bi ti užičko...pismejker wrote:
A đe ti to vidis neprijateljske??...ovi su stvorili i obranili Hrvatsku u ww2....
jesi danas uobičajno glup
ili prebacuješ normu
Pločica efendija. Uvek spreman za najgluplje postove na forumu.čardak efendija wrote:prekodrinac šta imadzango wrote:Bolje užičko kolo nego ova turbo folk šabanija.Eroo wrote:Da nije bilo ovih, plesao bi ti užičko...pismejker wrote:
jesi danas uobičajno glup
ili prebacuješ normu
2014-04-19
stanojko vozdra...zaboravih ti reci da sam nekidan prosao kroz mirkovce..kad sam prolazio sjetih se stanojka kako je on kao rocni vojnik jna bistvovao u mirkovcima..Stanojko wrote:Mujaga, jos jedna mocna... :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Cane brate, danas pogađaš suštinu.Stanojko wrote:Mujaga, jos jedna mocna... :)
2014-04-19
Ne rise! Jel ima jos u centru onaj kafic, mislim da se zvao "Palmer"? :)vuksadinare wrote:stanojko vozdra...zaboravih ti reci da sam nekidan prosao kroz mirkovce..kad sam prolazio sjetih se stanojka kako je on kao rocni vojnik jna bistvovao u mirkovcima..Stanojko wrote:Mujaga, jos jedna mocna... :)
To lutko! Osini rajka!!!!dzango wrote:Ajmo sad, pleti nogicama:
..nisam se zadrzavao samo prosao..vidim da znas sve tamo...mora da si zavirio u svaku rupu i cosak tamo...Stanojko wrote:Ne rise! Jel ima jos u centru onaj kafic, mislim da se zvao "Palmer"? :)vuksadinare wrote:stanojko vozdra...zaboravih ti reci da sam nekidan prosao kroz mirkovce..kad sam prolazio sjetih se stanojka kako je on kao rocni vojnik jna bistvovao u mirkovcima..Stanojko wrote:Mujaga, jos jedna mocna... :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Boze sacuvaj, znam jednu nedovrsenu kucu na prvoj liniji i jos jednu u selu + taj kafic...Resto - nula bodova, nijeni imalo sta da se vidivuksadinare wrote:..nisam se zadrzavao samo prosao..vidim da znas sve tamo...mora da si zavirio u svaku rupu i cosak tamo...Stanojko wrote:Ne rise! Jel ima jos u centru onaj kafic, mislim da se zvao "Palmer"? :)vuksadinare wrote:stanojko vozdra...zaboravih ti reci da sam nekidan prosao kroz mirkovce..kad sam prolazio sjetih se stanojka kako je on kao rocni vojnik jna bistvovao u mirkovcima..Stanojko wrote:Mujaga, jos jedna mocna... :)
Eroo wrote:Indentificirati, uhititi i transportirati...
Simbol velikosrpske agresije na Hrvatsku.pismejker wrote:Ero,to se zove demokracija...bas te bode crvena zvijezda u guscu...Eroo wrote:Indentificirati, uhititi i transportirati...
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Srbija nareckana usitno, s beli lukac i ljutu papričicu
» Putin trlja sol na ranu Zelenskom, Bidenu, Ukrajincima i tzv kolektivnom Zapadu
» So na ranu: Ako je dobar Severnoj Koreji, dobar je i nama
» Putin trlja sol na ranu Zelenskom, Bidenu, Ukrajincima i tzv kolektivnom Zapadu
» So na ranu: Ako je dobar Severnoj Koreji, dobar je i nama
Page 2 of 3