miješalica
Page 16 of 23
Page 16 of 23 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23
Re: miješalica
Ja opet smatram da čovjek nije jednako svjestan. Čovjek može biti svjestan svoje požude ali ne i intenziteta strasti koju će požuda osloboditi.aben wrote:naravski, požida je teška, strast slokamate wrote:A je li čovjek jednako svjestan požude i strasti?aben wrote:ča znoči to da li jemate wrote:Pa ona od neki dan što sam tu napisala. Na mobu sam pa mi nezgodno tražiti i ostale radnje.aben wrote:di je pismuca?
strast je realizacija požude
A da li je čovjek jednako svjestan požude i strasti?
Guest- Guest
poremećaj, bez obzira ki ga riješi.mate wrote:Baš poremećaj. Umjesto da prepuste partnerici i taj dio... Svašta, ovo prvi puta čujem.aben wrote:nije to priča " koliko sun in pomrko", nemaju se meni oni ča foliti da drkaju:)kic wrote:aben wrote:ni riječ o požudi nego o prekomjernoj požudi. jo imun to društvo, ljudi od 45 do 60 godina,kic wrote:o
pozuda je po dizajnu, a ne greski.
pa oni govoru stalno govoru o seksu, koga bi pojebali i slično. ka in jo rečen da in je to od starosti, oni počnu govoriti koliko su puti drkali dnevno, ovaj jedun vozi ponicu do šibenika radi seksa, drugi koliko je erotika imo, rječju, sex overdrive
to je puno lajanja i reklame, na kraju pola impotentni..
nekin ljudima je amigdala povećana, jednostavno. baš učer je jedun, 66 godište, izjovi- nojbolje mi je bilo izdrkati nakon seksa.
to je poremećaj od kojeg pati puno muških
ne moš to čuti, to ni ista stvor iskin se muški kurču, tipa, jo morin jebati celu noć
2014-04-16
To je zbog pomanjkanja strasti :)
Koliko je optimalno izbacivanje sjemene tekućine pri snošaju?
Guest- Guest
manje je važno jel verbalizirono, čijnenica je da jedun odredjeni broj muških nosi teški evolucijski križkic wrote:aben wrote:nije to priča " koliko sun in pomrko", nemaju se meni oni ča foliti da drkaju:)kic wrote:aben wrote:ni riječ o požudi nego o prekomjernoj požudi. jo imun to društvo, ljudi od 45 do 60 godina,kic wrote:o
pozuda je po dizajnu, a ne greski.
pa oni govoru stalno govoru o seksu, koga bi pojebali i slično. ka in jo rečen da in je to od starosti, oni počnu govoriti koliko su puti drkali dnevno, ovaj jedun vozi ponicu do šibenika radi seksa, drugi koliko je erotika imo, rječju, sex overdrive
to je puno lajanja i reklame, na kraju pola impotentni..
nekin ljudima je amigdala povećana, jednostavno. baš učer je jedun, 66 godište, izjovi- nojbolje mi je bilo izdrkati nakon seksa.
to je poremećaj od kojeg pati puno muških
ma znam i to, ja to nisam ni u srednjoj pricao kad su samo o tome pricali na velikom odmoru, wtf ..
2014-04-16
ali ni, to je ko da rečeš da je žderonja glodan jer voli istimate wrote:To je zbog pomanjkanja strasti :)
tu drugu rečenicu ne razumin
2014-04-16
gubi na vridnosti, ne na snozi, ne moreš zanijekati hard wire seksakic wrote:
ma logoreja, seksualnost gubi na snazi kad nije intimna..
2014-04-16
Neki ljudi imaju u gladi velike oči. Šta maltretira jadnu žensku? :) Nek obrne redoslijed :)aben wrote:ali ni, to je ko da rečeš da je žderonja glodan jer voli istimate wrote:To je zbog pomanjkanja strasti :)
Niti ja :)
Guest- Guest
http://neurosciencefundamentals.unsw.wikispaces.net/Sex+and+the+Brain.+What+parts+are+involved%3F
2014-04-16
oću reci da ni požuda zbog strasti nego strast zbog požudemate wrote:Neki ljudi imaju u gladi velike oči. Šta maltretira jadnu žensku? :) Nek obrne redoslijed :)aben wrote:ali ni, to je ko da rečeš da je žderonja glodan jer voli istimate wrote:To je zbog pomanjkanja strasti :)
srun te bilo
2014-04-16
to je još jedna latinska rič ku moroš imati u furumskon arsenalu uvredovmate wrote:Khm, khm, čini mi se da patim od logoreje :)
2014-04-16
Sada mi je lakše. Mogu bez daljnje grižnje savjesti logorejati :)kic wrote:
svi forumasi pate ne boj se..
Guest- Guest
Poput logorejalne dijareje ?:)aben wrote:to je još jedna latinska rič ku moroš imati u furumskon arsenalu uvredovmate wrote:Khm, khm, čini mi se da patim od logoreje :)
Guest- Guest
E pa nije!aben wrote:oću reci da ni požuda zbog strasti nego strast zbog požudemate wrote:Neki ljudi imaju u gladi velike oči. Šta maltretira jadnu žensku? :) Nek obrne redoslijed :)aben wrote:ali ni, to je ko da rečeš da je žderonja glodan jer voli istimate wrote:To je zbog pomanjkanja strasti :)
srun te bilo
Požuda je zbog potrebe, a strast je neočekivana, njen intenzitet :)
E, pa baš me nije srun! :)
Guest- Guest
Tako mala, a tako snažna amygdala....aben wrote:http://neurosciencefundamentals.unsw.wikispaces.net/Sex+and+the+Brain.+What+parts+are+involved%3F
Guest- Guest
požuda jest potribamate wrote:E pa nije!aben wrote:oću reci da ni požuda zbog strasti nego strast zbog požudemate wrote:Neki ljudi imaju u gladi velike oči. Šta maltretira jadnu žensku? :) Nek obrne redoslijed :)aben wrote:ali ni, to je ko da rečeš da je žderonja glodan jer voli istimate wrote:To je zbog pomanjkanja strasti :)
srun te bilo
a, tribalo bi biti,
vi u sloveniji pijete iz šporke drave, ki zno kako vas to minjo
2014-04-16
To sam ja rekla :)aben wrote:požuda jest potribamate wrote:E pa nije!aben wrote:oću reci da ni požuda zbog strasti nego strast zbog požudemate wrote:Neki ljudi imaju u gladi velike oči. Šta maltretira jadnu žensku? :) Nek obrne redoslijed :)aben wrote:
ali ni, to je ko da rečeš da je žderonja glodan jer voli isti
srun te bilo
a, tribalo bi biti,
vi u sloveniji pijete iz šporke drave, ki zno kako vas to minjo
Nekako i ja sumnjam u ispravnost tvoje vode na otoku, jame su tamo :D A i trenutno činjenično stanje mi ide u prilog :)
Slavonija, slavonija :)
Guest- Guest
Page 16 of 23 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23
Page 16 of 23