Francuzi i uljepsavanje
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Francuzi i uljepsavanje
Za dva mjeseca koka za kojom buš fućkal na cesti.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
točno tako, smeđe joj baš ne stoji...maggie13 wrote:s tamnom kosom izgleda starije i seljankasta je.Eva_ wrote:Kao plavuša s tom bojom je jeftina. Smeđa s malo preljeva boje meda, i kao bonbončić.
znaci, prirodnija nijansa plave i laksa sminka-pun pogodak.
Guest- Guest
Noor wrote:dzango wrote:Ni izbliza zadovoljavajući:Noor wrote:daj neku sliku, da vidimo i rezultatedzango wrote:Ne znam za uveče, ali svako jutro ima šminkerku. 500 evra mesečno za šminkanje?? Mamicu joj nenormalnoStanojko wrote:
Tebra, tom namalanom morzu moraju stemajzom da skidaju sminku uvece...
pa šta fali?
uopće nemaju razumievanja ..... mora se zabetonirati da izdrži cijeli dan ......
- ima dobar friz ....boja možda malo preblajhana, ali sve u svemu dobro
orion- Posts : 2287
2017-06-06
ja više volim školjkiceStanojko wrote:Hahahahaha...ne delimo isti ukus za ribe.
2014-12-30
Boja joj je odvratna. Tu boju ne bih stavila na strašilo u vrt.
Ovo je nijansa za nju, a i frizurica.
Ovo je nijansa za nju, a i frizurica.
2017-03-21
eto, ko zna, znaorion wrote:Noor wrote:dzango wrote:Ni izbliza zadovoljavajući:Noor wrote:daj neku sliku, da vidimo i rezultatedzango wrote:
Ne znam za uveče, ali svako jutro ima šminkerku. 500 evra mesečno za šminkanje?? Mamicu joj nenormalno
pa šta fali?
uopće nemaju razumievanja ..... mora se zabetonirati da izdrži cijeli dan ......
- ima dobar friz ....boja možda malo preblajhana, ali sve u svemu dobro
Guest- Guest
neka nam eva stavi sliku, da se splašimo i da opet tvrdi kako nije objavila svoje slike.
2014-12-30
Moze.veber wrote:neka nam eva stavi sliku, da se splašimo i da opet tvrdi kako nije objavila svoje slike.
Tvoja želja, moja zapovijed.veber wrote:neka nam eva stavi sliku, da se splašimo i da opet tvrdi kako nije objavila svoje slike.
2017-03-21
Hm...`Nako...Sta znam... kanda nesto fali...Eva_ wrote:Tvoja želja, moja zapovijed.veber wrote:neka nam eva stavi sliku, da se splašimo i da opet tvrdi kako nije objavila svoje slike.
hoćeš link?Stanojko wrote:Moze.veber wrote:neka nam eva stavi sliku, da se splašimo i da opet tvrdi kako nije objavila svoje slike.
da me opet kic banira
2014-12-30
Ih, kaki si...veber wrote:hoćeš link?Stanojko wrote:Moze.veber wrote:neka nam eva stavi sliku, da se splašimo i da opet tvrdi kako nije objavila svoje slike.
da me opet kic banira
zbog linka? pa to je ionak na forumu objavila, tak da ne vidim problem...veber wrote:hoćeš link?Stanojko wrote:Moze.veber wrote:neka nam eva stavi sliku, da se splašimo i da opet tvrdi kako nije objavila svoje slike.
da me opet kic banira
Guest- Guest
pa kaj me nije zbanirao?Noor wrote:zbog linka? pa to je ionak na forumu objavila, tak da ne vidim problem...veber wrote:hoćeš link?Stanojko wrote:Moze.veber wrote:neka nam eva stavi sliku, da se splašimo i da opet tvrdi kako nije objavila svoje slike.
da me opet kic banira
2014-12-30
al ne zbog samog linka, nego zbog otvaranja posebne teme ..i to na cinkanje gnječa, koji bullying sprovodi na svakoj temi.veber wrote:pa kaj me nije zbanirao?Noor wrote:zbog linka? pa to je ionak na forumu objavila, tak da ne vidim problem...veber wrote:hoćeš link?Stanojko wrote:Moze.veber wrote:neka nam eva stavi sliku, da se splašimo i da opet tvrdi kako nije objavila svoje slike.
da me opet kic banira
Guest- Guest
sudjelovao si 1Stanojko wrote:Ih, kaki si...veber wrote:hoćeš link?Stanojko wrote:Moze.veber wrote:neka nam eva stavi sliku, da se splašimo i da opet tvrdi kako nije objavila svoje slike.
da me opet kic banira
i tu
ako me kic banira odoh kupit još jedan motor za gliser pa će biti 4×350. ova kombinacija 3×350 mi se uopće ne sviđa.
podsjeća me na tri prsta
2014-12-30
ma libo me racku.Noor wrote:al ne zbog samog linka, nego zbog otvaranja posebne teme ..i to na cinkanje gnječa, koji bullying sprovodi na svakoj temi.veber wrote:pa kaj me nije zbanirao?Noor wrote:zbog linka? pa to je ionak na forumu objavila, tak da ne vidim problem...veber wrote:hoćeš link?Stanojko wrote:
Moze.
da me opet kic banira
ako me razljuti banirat ću forum na mjesec dana.
2014-12-30
Odakle ti Evina slika?veber wrote:ma libo me racku.Noor wrote:al ne zbog samog linka, nego zbog otvaranja posebne teme ..i to na cinkanje gnječa, koji bullying sprovodi na svakoj temi.veber wrote:pa kaj me nije zbanirao?Noor wrote:zbog linka? pa to je ionak na forumu objavila, tak da ne vidim problem...veber wrote:
hoćeš link?
da me opet kic banira
ako me razljuti banirat ću forum na mjesec dana.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
prošlo je četiri i ode evica, a da nije ni pogledala svoje slike koje kao nije objavila.
2014-12-30
Ti si srao da je Eva muško.veber wrote:prošlo je četiri i ode evica, a da nije ni pogledala svoje slike koje kao nije objavila.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 3 of 5