Francuzi i uljepsavanje
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Francuzi i uljepsavanje
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/okej-macron-je-trosio-ozbiljan-novac-na-uljepsavanje-no-je-li-to-tako-neobicno-za-francuske-predsjednike-bas-i-nije/
ovo kad se muskarac sprema dva sata pred izlazak;S
ovo kad se muskarac sprema dva sata pred izlazak;S
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: Francuzi i uljepsavanje
Svaki francuski predsednik zadnjih n godina je mala, kratka, iskompleksirana baraba... Makron, Oland , Sarkozi... Jedan se sminka ko cupi, drugom nose hoklicu kad ga intervjuisu...a svi zajedno - neoliberalne picketine i eksponenti bankara... mulj...
moja kosmsika udala se za francuza, pravog.
maja meseca bila je srpska svadba !
to je drugi svet, nemamo o cemu da razgovaramo.
oni zimuju na karibima ili tihom okeanu,
ko voli planine, avorijaz, recimo.
sta cu ja, sta da im kazem ?
preterao sam zimu, evo ziv sam
sta cu ja, sta da im kazem ?
preterao sam zimu, evo ziv sam
Last edited by pizzon2 on 29/8/2017, 11:40; edited 2 times in total
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
I naša Zorana plaća 500 evra mesečno za šminkanje. Izgleda sa su fruncuski muškarci veće pičke od naših žena.
Ti im reci da ti zato letuješ na vaučer.pizzon2 wrote:moja kosmsika udala se za francuza, pravog.
sta cu ja, sta im kazem, preterao sam zimu,
evo ziv sam !
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
a, ljubovanje..:DStanojko wrote:Svaki francuski predsednik zadnjih n godina je mala, kratka, iskompleksirana baraba... Makron, Oland , Sarkozi... Jedan se sminka ko cupi, drugom nose hoklicu kad ga intervjuisu...a svi zajedno - neoliberalne picketine i eksponenti bankara... mulj...
2014-04-12
;O)dzango wrote:I naša Zorana plaća 500 evra mesečno za šminkanje. Izgleda sa su muškarci veće pičke od žena.
2014-04-12
Tebra, tom namalanom morzu moraju stemajzom da skidaju sminku uvece...dzango wrote:I naša Zorana plaća 500 evra mesečno za šminkanje. Izgleda sa su fruncuski muškarci veće pičke od naših žena.
njena koleginica iz nbs toliko placa svilenu maramu za oko vrata !?
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
Tebi bi se takav (uslovno receno) muskarac svideo?maggie13 wrote:a, ljubovanje..:DStanojko wrote:Svaki francuski predsednik zadnjih n godina je mala, kratka, iskompleksirana baraba... Makron, Oland , Sarkozi... Jedan se sminka ko cupi, drugom nose hoklicu kad ga intervjuisu...a svi zajedno - neoliberalne picketine i eksponenti bankara... mulj...
Ne znam za uveče, ali svako jutro ima šminkerku. 500 evra mesečno za šminkanje?? Mamicu joj nenormalnoStanojko wrote:Tebra, tom namalanom morzu moraju stemajzom da skidaju sminku uvece...dzango wrote:I naša Zorana plaća 500 evra mesečno za šminkanje. Izgleda sa su fruncuski muškarci veće pičke od naših žena.
2014-04-19
tesko..ja zelim biti glavna u kupatilu i ispred ogledala :DStanojko wrote:Tebi bi se takav (uslovno receno) muskarac svideo?maggie13 wrote:a, ljubovanje..:DStanojko wrote:Svaki francuski predsednik zadnjih n godina je mala, kratka, iskompleksirana baraba... Makron, Oland , Sarkozi... Jedan se sminka ko cupi, drugom nose hoklicu kad ga intervjuisu...a svi zajedno - neoliberalne picketine i eksponenti bankara... mulj...
2014-04-12
Dzaba..."Od govana pita ne biva"...dzango wrote:Ne znam za uveče, ali svako jutro ima šminkerku. 500 evra mesečno za šminkanje?? Mamicu joj nenormalnoStanojko wrote:Tebra, tom namalanom morzu moraju stemajzom da skidaju sminku uvece...dzango wrote:I naša Zorana plaća 500 evra mesečno za šminkanje. Izgleda sa su fruncuski muškarci veće pičke od naših žena.
A krevet?maggie13 wrote:tesko..ja zelim biti glavna u kupatilu i ispred ogledat?Stanojko wrote:Tebi bi se takav (uslovno receno) muskarac svideo?maggie13 wrote:a, ljubovanje..:DStanojko wrote:Svaki francuski predsednik zadnjih n godina je mala, kratka, iskompleksirana baraba... Makron, Oland , Sarkozi... Jedan se sminka ko cupi, drugom nose hoklicu kad ga intervjuisu...a svi zajedno - neoliberalne picketine i eksponenti bankara... mulj...
2014-04-19
Ne biva pita ali biva naprednjak.Stanojko wrote:Dzaba..."Od govana pita ne biva"...dzango wrote:Ne znam za uveče, ali svako jutro ima šminkerku. 500 evra mesečno za šminkanje?? Mamicu joj nenormalnoStanojko wrote:Tebra, tom namalanom morzu moraju stemajzom da skidaju sminku uvece...dzango wrote:I naša Zorana plaća 500 evra mesečno za šminkanje. Izgleda sa su fruncuski muškarci veće pičke od naših žena.
2014-04-19
mjesto blize vratima @_@dzango wrote:A krevet?maggie13 wrote:tesko..ja zelim biti glavna u kupatilu i ispred ogledat?Stanojko wrote:Tebi bi se takav (uslovno receno) muskarac svideo?maggie13 wrote:a, ljubovanje..:DStanojko wrote:Svaki francuski predsednik zadnjih n godina je mala, kratka, iskompleksirana baraba... Makron, Oland , Sarkozi... Jedan se sminka ko cupi, drugom nose hoklicu kad ga intervjuisu...a svi zajedno - neoliberalne picketine i eksponenti bankara... mulj...
2014-04-12
dzango wrote:I naša Zorana plaća 500 evra mesečno za šminkanje. Izgleda sa su fruncuski muškarci veće pičke od naših žena.
FOTO Kolinda okupirala solarij i pretjerala s kvarcanjem
AKON što je jučer više od sat vremena uzurpirala jedan solarij u centru Zagreba, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović danas je pokazala rezultate tog tretmana.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Za celu KOlindu treba bar dva solarijuma. Ili tri.Eva_ wrote:dzango wrote:I naša Zorana plaća 500 evra mesečno za šminkanje. Izgleda sa su fruncuski muškarci veće pičke od naših žena.
FOTO Kolinda okupirala solarij i pretjerala s kvarcanjem
AKON što je jučer više od sat vremena uzurpirala jedan solarij u centru Zagreba, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović danas je pokazala rezultate tog tretmana.
2014-04-19
daj neku sliku, da vidimo i rezultatedzango wrote:Ne znam za uveče, ali svako jutro ima šminkerku. 500 evra mesečno za šminkanje?? Mamicu joj nenormalnoStanojko wrote:Tebra, tom namalanom morzu moraju stemajzom da skidaju sminku uvece...dzango wrote:I naša Zorana plaća 500 evra mesečno za šminkanje. Izgleda sa su fruncuski muškarci veće pičke od naših žena.
Guest- Guest
Ni izbliza zadovoljavajući:Noor wrote:daj neku sliku, da vidimo i rezultatedzango wrote:Ne znam za uveče, ali svako jutro ima šminkerku. 500 evra mesečno za šminkanje?? Mamicu joj nenormalnoStanojko wrote:Tebra, tom namalanom morzu moraju stemajzom da skidaju sminku uvece...dzango wrote:I naša Zorana plaća 500 evra mesečno za šminkanje. Izgleda sa su fruncuski muškarci veće pičke od naših žena.
2014-04-19
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 1 of 5