Vučić: Srbija nema čega da se stidi, nemojte da sve u okruženju podsećamo na nacističku prošlos
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Vučić: Srbija nema čega da se stidi, nemojte da sve u okruženju podsećamo na nacističku prošlos
..'oh lepe li mladosti divno je sto ovaj covek ima toliko dece'... ..jos je najbolju ulogu odigrao onaj gostionicar..ovo sve tragikomika...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Vučić: Srbija nema čega da se stidi, nemojte da sve u okruženju podsećamo na nacističku prošlos
fuk dopodne kao Fuk,popodne kao Efendija...
Guest- Guest
..zuje pcelice oko glava... ...ajd onaj je nekako i primjereno odigrao cetnika sto je zaklao onog muslica i silovao onu zensku..ovi svi ko da su hipijevci..
2015-09-08
Losa serija, ne trosi vreme...vuksadinare wrote:..zuje pcelice oko glava... ...ajd onaj je nekako i primjereno odigrao cetnika sto je zaklao onog muslica i silovao onu zensku..ovi svi ko da su hipijevci..
ma znam..surfao da nađem neke serije..pa rekoh ajd da pogledma tu 'ravnu goru'...kad ono mucak...sto kazes koliko ovi putuju vec su mogli tri puta obici bivsu jugu uzduz i poprijeko a ne stotinjka kilometara...Stanojko wrote:Losa serija, ne trosi vreme...vuksadinare wrote:..zuje pcelice oko glava... ...ajd onaj je nekako i primjereno odigrao cetnika sto je zaklao onog muslica i silovao onu zensku..ovi svi ko da su hipijevci..
2015-09-08
Jebi ga, Rados uzeo pare, a kako je verovatno potpisao ugovor na 10 epizoda...to ti je... Lagana setnjica iz vise rakursa...
Judenfrei Beograd nema cega da se stidi...
2016-11-17
cudi me..taj se naigrao partizancina..definitivno mogao je pizzona uzet za ulogu draze taman bi on bio idealan za tu ulogu...pcelice zuje,cvece je mirisno,volim neprijatelja kao svog...Stanojko wrote:Jebi ga, Rados uzeo pare, a kako je verovatno potpisao ugovor na 10 epizoda...to ti je... Lagana setnjica iz vise rakursa...
2015-09-08
To bi bili logični potezi, ali ne možete jer ste na pola okupirani. Rusi tu imaju svoje medije,pizzon2 wrote:mi smo u docnji sa kosmetom, propustili smo mnogce prilike.
sad je voz koji mozemo da uhvatimo a da imamo neku dobit.
zasto da postignemo gori rezulata nego sto objektivno mozemo
ako bismo sad pokrenuli paralelno jedno i drugo.
ako vodimo unutrasni dijalog o kosmetu, zasto ne i neto paktu.
samo bez patetike, vec pragmaticno !
na kraju, mi pregvore oko kosmeta vodimo sa eu i amerikom !
nemoj da se lazemo !
te pregovore treba privesti ka manje negativnom stavu prema srbiji.
svoje ljude na svim pozicijama potrebnim za srušit svaki vaš potez, koji ne bi bio u skladu
s ruskim interesima. U sličnoj ste situaciji kao što je bila Ukrajina za vrijeme Janukoviča.
Sad vam rusofilski mediji čak i CG predstavljaju kao antisrpsku državu, samo zato što se
učlanila u NATO. Kao članica NATO imali bi izlazak na more preko CG, pa čak i HR, zašto ne?
Ako se bude uspostavljala željezna zavjesa, a niste u NATO, onda ste nešto kao Nagorno Karabah,
čardak ni na nebu ni na zemlji...Izbor je vaš. I prestanite više s tim kako vas svi mrzidu...
Eroo- Posts : 78953
2016-07-22
hahaha,govinda wrote:Judenfrei Beograd nema cega da se stidi...
dobro je da izvan vasih glava tako nesto ne postoji
ajda cujemo kako okrivljujes sve narode od norveske do grcke
zbog stradanja jevreja u naci logorima.
hahahahaha
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
Eroo wrote:To bi bili logični potezi, ali ne možete jer ste na pola okupirani. Rusi tu imaju svoje medije,pizzon2 wrote:mi smo u docnji sa kosmetom, propustili smo mnogce prilike.
sad je voz koji mozemo da uhvatimo a da imamo neku dobit.
zasto da postignemo gori rezulata nego sto objektivno mozemo
ako bismo sad pokrenuli paralelno jedno i drugo.
ako vodimo unutrasni dijalog o kosmetu, zasto ne i neto paktu.
samo bez patetike, vec pragmaticno !
na kraju, mi pregvore oko kosmeta vodimo sa eu i amerikom !
nemoj da se lazemo !
te pregovore treba privesti ka manje negativnom stavu prema srbiji.
svoje ljude na svim pozicijama potrebnim za srušit svaki vaš potez, koji ne bi bio u skladu
s ruskim interesima. U sličnoj ste situaciji kao što je bila Ukrajina za vrijeme Janukoviča.
Sad vam rusofilski mediji čak i CG predstavljaju kao antisrpsku državu, samo zato što se
učlanila u NATO. Kao članica NATO imali bi izlazak na more preko CG, pa čak i HR, zašto ne?
Ako se bude uspostavljala željezna zavjesa, a niste u NATO, onda ste nešto kao Nagorno Karabah,
čardak ni na nebu ni na zemlji...Izbor je vaš. I prestanite više s tim kako vas svi mrzidu...
vučić pod hitno da smeni onog dacica i mene da imenuje
imam ideja, koliko voli )
normalno da se zezam
predlazem milana st. protica
2017-05-25
sreća da vaš nedić nije biopizzon2 wrote:evo, ovi bugari, isto ko hrvati, ista ekipa.
nista,
bili uz svabe u oba rata, sad su kao nato,
oni kao nesto nama glume ovde po balkanu.
Guest- Guest
stanojko je nedicevac pizzon je drazin major stevanovic...Noor wrote:sreća da vaš nedić nije biopizzon2 wrote:evo, ovi bugari, isto ko hrvati, ista ekipa.
nista,
2015-09-08
hahaha,Noor wrote:sreća da vaš nedić nije biopizzon2 wrote:evo, ovi bugari, isto ko hrvati, ista ekipa.
nista,
pa normalno,
kvisling ko svaki drugi
sam se javi , okupatror ga postavi i to je to.
2017-05-25
ne, ja sam kraljev covek iz londonavuksadinare wrote:stanojko je nedicevac pizzon je drazin major stevanovic...Noor wrote:sreća da vaš nedić nije biopizzon2 wrote:evo, ovi bugari, isto ko hrvati, ista ekipa.
nista,
2017-05-25
znaci..izdajica...pizzon2 wrote:ne, ja sam kraljev covek iz londonavuksadinare wrote:stanojko je nedicevac pizzon je drazin major stevanovic...Noor wrote:sreća da vaš nedić nije biopizzon2 wrote:evo, ovi bugari, isto ko hrvati, ista ekipa.
nista,
2015-09-08
Ne bi se on prihvatio toga posla. Ne zbog posla već zbog ekipe, koja mu po karakteru nije kompatibilna.pizzon2 wrote:predlazem milana st. protica
Ne znam kako bi mogli u istom timu biti on i Anuška Brnabova, zvani fikus.Ili s Vulinom, božetesačuvaj... i sakloni.
Last edited by Eroo on Tue 29 Aug - 12:17; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78953
2016-07-22
vuksadinare wrote:znaci..izdajica...pizzon2 wrote:ne, ja sam kraljev covek iz londonavuksadinare wrote:stanojko je nedicevac pizzon je drazin major stevanovic...Noor wrote:sreća da vaš nedić nije biopizzon2 wrote:evo, ovi bugari, isto ko hrvati, ista ekipa.
nista,
ne zelim da imam veze sa koljacima i zlikovcima
2017-05-25
hiljadu dvesta godina
zadnji rat doneo robije
nemamo za što da
se stidimo
zadnji rat doneo robije
nemamo za što da
se stidimo
dobro, svima je jasno da je pod lupom,Eroo wrote:Ne bi se on prihvatio toga posla. Ne zbog posla već zbog ekipe, koja mu po karakteru nije kompatibilna.pizzon2 wrote:predlazem milana st. protica
Ne znam kako bi mogli u istom timu biti on i Anuška Brnabova, zvani fikus.
i njoj je to kristalno jasno, ali to je ona znala.
sama se prihvatila te funkcije.
ne vidim tu neki problem, ja anu licno ne dozivljavam
kao neprijatelja srba i srbije.
pre verujem da bi se povukla nego krenula putem izdaje.
2017-05-25
..rekoh ja ti bi bio idealan za ono..'ljubi neprijatelja kao bliznjeg svog'..pohvalno..svaka cast pizzonu..evo ruka...pizzon2 wrote:vuksadinare wrote:znaci..izdajica...pizzon2 wrote:ne, ja sam kraljev covek iz londonavuksadinare wrote:stanojko je nedicevac pizzon je drazin major stevanovic...Noor wrote:
sreća da vaš nedić nije bio
ne zelim da imam veze sa koljacima i zlikovcima
2015-09-08
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Čega se pametan stidi, Hrvat klečeći zaziva
» General NATO-a:Srbija nešto agresivno muti na Balkanu!Vučić:'Ko mi bre?Ajde čoveće pa Srbija je mirotvorna uvek bila,tužit ću te šefu'!
» Ono čega nema moramo smanjiti. MILAN BANDIĆ
» 'Zašto? Pa čovjek nema prihoda. Od čega će živjeti?!'
» Dodikova poruka Bošnjacima: Nemojte praviti istu grešku kao Srbija u Jugoslaviji
» General NATO-a:Srbija nešto agresivno muti na Balkanu!Vučić:'Ko mi bre?Ajde čoveće pa Srbija je mirotvorna uvek bila,tužit ću te šefu'!
» Ono čega nema moramo smanjiti. MILAN BANDIĆ
» 'Zašto? Pa čovjek nema prihoda. Od čega će živjeti?!'
» Dodikova poruka Bošnjacima: Nemojte praviti istu grešku kao Srbija u Jugoslaviji
Page 2 of 7