Pet zabluda o radu na crno
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Pet zabluda o radu na crno
proširili su paušaliste i na trgovinu,
sa se isploti imati obrt, i naravski fiskalizirati do 85 iljod godišnje
sa se isploti imati obrt, i naravski fiskalizirati do 85 iljod godišnje
aben- Posts : 35490
2014-04-16
I godišnji promet u takvom jdoo ti mora biti ispod 230000 kuna inače automatski ulaziš u sustav pdv
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
isplati se u sezoni tri mjeseca malo je teže cijelu godinu prikazat samo ovoliki promet u kafićuRayMabus wrote:I godišnji promet u takvom jdoo ti mora biti ispod 230000 kuna inače automatski ulaziš u sustav pdv
2014-04-11
Spava tu na krevetu po danu je vani a po noći sama dolazi ovdje spavatkaja wrote:Di je mica?
2014-04-11
Ispružila se i pajki i tako će sve dok se nerazdani
2014-04-11
večeras ne sutra kroz jutro imam obavezapismejker wrote:Oso Longi po PIPO
2014-04-11
a dobro,tak oi treba,ne previse..ovdje ofriskilo i odmah ne pijem piffo..
Guest- Guest
pio sam ga danas popodne s prijateljem u konobi nešto pričali pa onda to pijemopismejker wrote:a dobro,tak oi treba,ne previse..ovdje ofriskilo i odmah ne pijem piffo..
2014-04-11
danas navali ona Čorbuljak,ono,ghovedji meso na kocke,..dobro dinastano na luku,pa voda,pa kupus slatki,mrkva ,pasternak na kolute,krumpir na sitne kocke..lovor,malo crnog vina,jebate,klopa sam otakva...poslije samo mlacam po breskvama..i mineralnoj..
Guest- Guest
Pinochet wrote:kako da ne.. ja starom isplaćjem nekada račune, brat je prijavljen na minimalac, sve jedno ima oko 1500kn davanja državi svaki mjesec čak i na minimalac.. mirovinsko i zdravstveno oko 500, regos, i još prirezi i i gluposti..der flow wrote:debotoijusto wrote:
sto si htio reci ?
za plaću do 3800kn mjesečno, za samca, ne plaćaš nikakav porez državi
za ljude s obiteji i djecom taj je iznos viši
npr. imaš dvoje djece, taj iznos je 5.500kn mjesečno
to ti je godišnje skoro 30 000kn
neto minimalac 2620,80kn
ukupni trošak za poslodavca 3.839,47
doprinosi za MIO 563,47kn
doprinos HZZO 655,20kn
porez i prirez 0kn za minimalac, i tako je sve do 3800kn neto za samca bez djece
na minimalac čardaku daješ 0kn
ili treba otpustit doktore, ugasit zdravstveni sustav i zatvorit bolnice, pa legalizirat marihuan
trava liječi sve bolesti a ne košta ništa, i ekonomija bi se pokrenula
Guest- Guest
Ova mačka po danu bježi od svih pa i od mene, od pet puta šta je idem uhvatiti četiri će puta pobjeći
Padne noć i eto je ako sam na kauču dođe tamo a ako sam na krevetu dođe tamo a ako odem u drugu prostoriju onda ide za menom
Padne noć i eto je ako sam na kauču dođe tamo a ako sam na krevetu dođe tamo a ako odem u drugu prostoriju onda ide za menom
2014-04-11
Macka mora da se protrci i ne trpi biti stalno u kuci...jednostavno je moras pustiti van.ako je budes zatvarao pobjeci ce i nes je moci ulovitiRayMabus wrote:Ova mačka po danu bježi od svih pa i od mene, od pet puta šta je idem uhvatiti četiri će puta pobjeći
Guest- Guest
vani je po cijele dane neda se ni uhvatitipismejker wrote:Macka mora da se protrci i ne trpi biti stalno u kuci...jednostavno je moras pustiti van.ako je budes zatvarao pobjeci ce i nes je moci ulovitiRayMabus wrote:Ova mačka po danu bježi od svih pa i od mene, od pet puta šta je idem uhvatiti četiri će puta pobjeći
A po noći skroz druga priča evo sad prede ko lokomotiva Mazi se
Može spavati gdje god hoće ali spava samo gdje sam ja
Da ja odem u drugu prostoriju spavat i ona će
2014-04-11
Ja gledam tv padne noć ona sama uđe i legne i spava ako se ja dignem i odem u sobu odma i ona gore
U biti spava samo di i ja
U biti spava samo di i ja
2014-04-11
To je dobro..prihvatila te je kao gazdu i postiva te ali i voli
Guest- Guest
mislim da se boji drugih mačaka zato čim padne noć sama u kuću i samo di sam ja iako može spavati gdje hoćepismejker wrote:To je dobro..prihvatila te je kao gazdu i postiva te ali i voli
2014-04-11
da,trazi i zastitu,a macke idu samo onima kojima skroz vjeruju...RayMabus wrote:mislim da se boji drugih mačaka zato čim padne noć sama u kuću i samo di sam ja iako može spavati gdje hoćepismejker wrote:To je dobro..prihvatila te je kao gazdu i postiva te ali i voli
Guest- Guest
pa da joj je do spavanja na meko Ostala bi spavat na kauču ali ne nego u odmah za menom i na krevetpismejker wrote:da,trazi i zastitu,a macke idu samo onima kojima skroz vjeruju...RayMabus wrote:mislim da se boji drugih mačaka zato čim padne noć sama u kuću i samo di sam ja iako može spavati gdje hoćepismejker wrote:To je dobro..prihvatila te je kao gazdu i postiva te ali i voli
2014-04-11
Po danu neće u kuću vrlo rijetko ali po noći hop
2014-04-11
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Pernar izivcirao Radu Boric
» Razbijamo jedan od najvećih seks-tabua današnjice: 7 zabluda o analnom seksu
» "Ne radu do 67.! Čekate da pocrkavamo?"
» Pijani Crnogorac na sezonskom radu urlao na LGBT paradu u Splitu