SKANDAL U ZAGREBU!
Page 6 of 22
Page 6 of 22 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22
Re: SKANDAL U ZAGREBU!
najebao sam se cijeli tjedan i skužio zakaj traže 100 ojra po m2maggie13 wrote:kad bude 8-)
veberdraga, fasada ide slijedeće godine.maggie13 wrote:posaljite mi slikice ( krova i fasade,jel'te) ;P 8-)
krov je zelen
jesi vidjela pločice u kuhinji?
jesam..super sve ;-)
veber- Posts : 53509
2014-12-30
a,, reklamacija niista?! Sad cu ga pitat ;Djasambrend wrote:kaja wrote:digaram je meni napravio krov ..eno srušilo se sve
:)
nisi normalan
Jel to onaj cardakovac...ma goni to...:)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Saće Vučić da povuče svo osoblje iz ambasade u Zakrebu na kolektivno savetovanje.
Hoće? Hoće curac...
Hoće? Hoće curac...
Eroo wrote:Saće Vučić da povuče svo osoblje iz ambasade u Zakrebu na kolektivno savetovanje.
Hoće? Hoće curac...
Nismo Šiptari, baš ga briga za nas. Smrad!
crvenkasti-
2014-04-17
Eroo wrote:Saće Vučić da povuče svo osoblje iz ambasade u Zakrebu na kolektivno savetovanje.
Hoće? Hoće curac...
prvo ide zamračenje prozora
Guest- Guest
opet suncovske ustaše napadajuNoor wrote:Eroo wrote:Saće Vučić da povuče svo osoblje iz ambasade u Zakrebu na kolektivno savetovanje.
Hoće? Hoće curac...
nejač
čardak efendija wrote:opet suncovske ustaše napadajuNoor wrote:Eroo wrote:Saće Vučić da povuče svo osoblje iz ambasade u Zakrebu na kolektivno savetovanje.
Hoće? Hoće curac...
nejač
Guest- Guest
Jebeš kuhinju. Ja ću da joj pokažem u spavaćoj sobi.veber wrote:draga, fasada ide slijedeće godine.maggie13 wrote:posaljite mi slikice ( krova i fasade,jel'te) ;P 8-)
krov je zelen
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
pločice udzango wrote:Jebeš kuhinju. Ja ću da joj pokažem u spavaćoj sobi.veber wrote:draga, fasada ide slijedeće godine.maggie13 wrote:posaljite mi slikice ( krova i fasade,jel'te) ;P 8-)
krov je zelen
spavaćoj sobi
oćeš sad da tečardak efendija wrote:pločice udzango wrote:Jebeš kuhinju. Ja ću da joj pokažem u spavaćoj sobi.veber wrote:draga, fasada ide slijedeće godine.maggie13 wrote:posaljite mi slikice ( krova i fasade,jel'te) ;P 8-)
krov je zelen
spavaćoj sobi
zezam ili
na nekoj drugoj
temi
t
tv s kino ekranom @_@dzango wrote:Jebeš kuhinju. Ja ću da joj pokažem u spavaćoj sobi.veber wrote:draga, fasada ide slijedeće godine.maggie13 wrote:posaljite mi slikice ( krova i fasade,jel'te) ;P 8-)
krov je zelen
2014-04-12
Nemaš pločive? E jebiga.čardak efendija wrote:pločice udzango wrote:Jebeš kuhinju. Ja ću da joj pokažem u spavaćoj sobi.veber wrote:draga, fasada ide slijedeće godine.maggie13 wrote:posaljite mi slikice ( krova i fasade,jel'te) ;P 8-)
krov je zelen
spavaćoj sobi
2014-04-19
Možeš da mi i na ovojj temi.čardak efendija wrote:oćeš sad da tečardak efendija wrote:pločice udzango wrote:Jebeš kuhinju. Ja ću da joj pokažem u spavaćoj sobi.veber wrote:draga, fasada ide slijedeće godine.maggie13 wrote:posaljite mi slikice ( krova i fasade,jel'te) ;P 8-)
krov je zelen
spavaćoj sobi
zezam ili
na nekoj drugoj
temi
2014-04-19
Šta će TV u spavaćoj sobi?maggie13 wrote:ttv s kino ekranom @_@dzango wrote:Jebeš kuhinju. Ja ću da joj pokažem u spavaćoj sobi.veber wrote:draga, fasada ide slijedeće godine.maggie13 wrote:posaljite mi slikice ( krova i fasade,jel'te) ;P 8-)
krov je zelen
2014-04-19
za gledanje, a sto bi ti?! ;Ddzango wrote:Šta će TV u spavaćoj sobi?maggie13 wrote:ttv s kino ekranom @_@dzango wrote:Jebeš kuhinju. Ja ću da joj pokažem u spavaćoj sobi.veber wrote:draga, fasada ide slijedeće godine.maggie13 wrote:posaljite mi slikice ( krova i fasade,jel'te) ;P 8-)
krov je zelen
2014-04-12
Bez TV. Gubljenje vremena.maggie13 wrote:za gledanje, a sto bi ti?! ;Ddzango wrote:Šta će TV u spavaćoj sobi?maggie13 wrote:ttv s kino ekranom @_@dzango wrote:Jebeš kuhinju. Ja ću da joj pokažem u spavaćoj sobi.veber wrote:
draga, fasada ide slijedeće godine.
krov je zelen
2014-04-19
ti si spavalica..ja gledam tv, citam..8-)dzango wrote:Bez TV. Gubljenje vremena.maggie13 wrote:za gledanje, a sto bi ti?! ;Ddzango wrote:Šta će TV u spavaćoj sobi?maggie13 wrote:ttv s kino ekranom @_@dzango wrote:
Jebeš kuhinju. Ja ću da joj pokažem u spavaćoj sobi.
2014-04-12
ni pločive ni pločicedzango wrote:Nemaš pločive? E jebiga.čardak efendija wrote:pločice udzango wrote:Jebeš kuhinju. Ja ću da joj pokažem u spavaćoj sobi.veber wrote:draga, fasada ide slijedeće godine.maggie13 wrote:posaljite mi slikice ( krova i fasade,jel'te) ;P 8-)
krov je zelen
spavaćoj sobi
u spavaćoj
jel ti živiš u
klaonici ili u
sobi prekodrinac
ko drži pločice u spavaćoj
sobi prekodrinac
ja to nisam nigde video
u svom dugom
životu
Neko ima pločive a neko talase. Sad jebiga. Teško bi ti to razumep. Megi jestečardak efendija wrote:ni pločive ni pločicedzango wrote:Nemaš pločive? E jebiga.čardak efendija wrote:pločice udzango wrote:Jebeš kuhinju. Ja ću da joj pokažem u spavaćoj sobi.veber wrote:
draga, fasada ide slijedeće godine.
krov je zelen
spavaćoj sobi
u spavaćoj
jel ti živiš u
klaonici ili u
sobi prekodrinac
sobi prekodrinac
ja to nisam nigde video
u svom dugom
životu
2014-04-19
Ja ne.maggie13 wrote:ti si spavalica..ja gledam tv, citam..8-)dzango wrote:Bez TV. Gubljenje vremena.maggie13 wrote:za gledanje, a sto bi ti?! ;Ddzango wrote:Šta će TV u spavaćoj sobi?maggie13 wrote:t
tv s kino ekranom @_@
2014-04-19
možeš i boljedzango wrote:Neko ima pločive a neko talase. Sad jebiga. Teško bi ti to razumep. Megi jestečardak efendija wrote:ni pločive ni pločicedzango wrote:Nemaš pločive? E jebiga.čardak efendija wrote:pločice udzango wrote:
Jebeš kuhinju. Ja ću da joj pokažem u spavaćoj sobi.
spavaćoj sobi
u spavaćoj
jel ti živiš u
klaonici ili u
sobi prekodrinac
sobi prekodrinac
ja to nisam nigde video
u svom dugom
životu
da se vadiš iz govana u koja
si upo