Houston, we have a problem
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Houston, we have a problem
Koliko je slika bilo po vijestima, te njihove montažne kuće i nije problem srušiti.
Samo se slože k'o da su od karata.(K'o da i nisu jel).
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Slabo ti poznaješ Hrvate.pismejker wrote:mhhhh...danas vec drugi puta....Ne ameri nisu vasi saveznici..vi ste američke bičezi..shvatit ce te jednog dana kad ispunite funkciju i odete niz odvod..Eroo wrote:Di sam se ja rugao Srbima? Zar se njihov medij ne ruga američkoj raji, koja s nikim ne ratuje, već živi iz dana u dan kako zna i umije?pismejker wrote:i istok Slavonije...ne se rugati susjedima Ero...Ameri su drugi par rukava...biblijsko zlo,koje ce Bog unistiti,ako vec nitko drugi..Eroo wrote:Serbinho-3 wrote:http://www.blic.rs/vesti/svet/apokalipticne-scene-u-teksasu-poplavljene-ulice-zatvoren-aerodrom-a-na-ovim-slikama/jsk1h2e
Nešto kao "Srbija na vodi" onomad...
To nije kršćanski. Inače, Ameri su naši saveznici, tako da....
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Natiskaju parsto milijardi $ i sve bude kao što je i bilo. Amerika je za nas male nepredstavljiva.Triny wrote:Koliko je slika bilo po vijestima, te njihove montažne kuće i nije problem srušiti.
Uostalom 51 država, jedna više-manje. Na Ameriku se diže isključivo ovima što imaju mali...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» houston , imamo problem
» DSS: Mičite tu ploču iz Jasenovca nije samo problem ZDS problem je i HOS kao ekstremistička organizacija
» U mojoj zemlji postoji problem a taj problem je Židov
» Ljevičarska i neoliberalna istina:'Barišić nije jedini problem ni meta,problem je HDZ na vlasti tj.desničarska struja unutar HDZ-a i njihovi programi
» Locksmith houston service
» DSS: Mičite tu ploču iz Jasenovca nije samo problem ZDS problem je i HOS kao ekstremistička organizacija
» U mojoj zemlji postoji problem a taj problem je Židov
» Ljevičarska i neoliberalna istina:'Barišić nije jedini problem ni meta,problem je HDZ na vlasti tj.desničarska struja unutar HDZ-a i njihovi programi
» Locksmith houston service
Page 2 of 2