UKAZALI NA POSLJEDICE RASIZMA
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: UKAZALI NA POSLJEDICE RASIZMA
Najveća mi je fora kad hrvatski nacionalizam promiče Kaufland.Triny wrote:Nije.Batine nisu dosta, vratit pare.prckov wrote:Triny wrote:U svakom slucaju ono sto je za mene bitno poziv "kupujte domace" je sasvim OK.
Meni nije. Ako ga šalje neka državna agencija koja se nasilno financira i od onih koji prodaju uvozno, ne može biti ok.
jel sad ok
da ponovim poziv kupujte domace je ok, to sto vi stavljate u nekakve kontekste je druga prica.
Ali cak ni u tom slucaju poziv nije kriv niti los nego ti koji ga koriste
I uvijek je u nekom kontekstu.
Mislim da je Konzum svoje proizvode reklamirao na neku sličnu foru, sve pet, njihovi novci.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
abraham wrote:Zesci proser no za prosjecnog "ljevicara/ku" vjerojatno razlog da se uzbude tj ovlaze.
najbolji vic što svaki ljevičar u hrvatskoj sere "kupujmo domaće"
ljevičari volu četnike ali su ekonomski nacionalisti do ibera, radili bi sve od igle do lokomotive u hrvatskoj ko što je i tito u jugi
zato je juga i bila tako ekonomski uspješna, bdp je rasto svake godine pet šest posto, a vanjski dug svake godine 18%
Bar su svi imali posal i stan i nije bilo prosjakah.
Regoč wrote:Bar su svi imali posal i stan i nije bilo prosjakah.
e znao sam masu tih što su "imali" posal i stan
ono kad ti kažu da ti roditelji imaju dovoljno velik stan ili kuću i da imaš riješeno stambeno pitanje, stan ti ne treba nisi na listi uopće
ono kad 20 godina uplaćuješ u stambeni fond pa se zaposli sin od dikrektora i dođe ispred tebe na listu jer je u partiji i ima dijete više
idući stanovi se dijele 81, ali do onda pukne kriza i stanogradnja posve stane, nakon krize dođe rat, i tak
prosjaka nije bilo, s izuzetkom onih u jurišićevoj, ilici, pred katedralom, i naravno s izuzetkom roma
posao su isto imali svi koji su na vrijeme otišli u njemačku, nezaposlenost mladih u jugi je inače bila najveća u europi (ali kad si jednom dobio posao, istina, nisi ga mogao izgubit ma kako glup i nesposoban bio)
Zar s podsmjehom o zemlji seljakah na brdovitom Balkanu pod vodstvom najvećaga sina naših narodah i narodnostih? Sad će ti Sora grkljan pregristi!marcellus wrote:Regoč wrote:Bar su svi imali posal i stan i nije bilo prosjakah.
ono kad ti kažu da ti roditelji imaju dovoljno velik stan ili kuću i da imaš riješeno stambeno pitanje, stan ti ne treba nisi na listi uopće
ono kad 20 godina uplaćuješ u stambeni fond pa se zaposli sin od dikrektora i dođe ispred tebe na listu jer je u partiji i ima dijete više
idući stanovi se dijele 81, ali do onda pukne kriza i stanogradnja posve stane, nakon krize dođe rat, i tak
prosjaka nije bilo, s izuzetkom onih u jurišićevoj, ilici, pred katedralom, i naravno s izuzetkom roma
posao su isto imali svi koji su na vrijeme otišli u njemačku, nezaposlenost mladih u jugi je inače bila najveća u europi (ali kad si jednom dobio posao, istina, nisi ga mogao izgubit ma kako glup i nesposoban bio)
Rasizma??? Supermarket??? pa 90% prehambenih proizvoda proizvode bijelci a 10% žuće a protiv kojih u biti nitko nema nešto protiv
Kermit-
2014-04-17
Smanji sa tom "piletinom" heheheorion wrote:Ma dnevnoj bazi nastojim što više kupovati hrvatsko ..... detedžente od Saponije,piletinu od Vindije, mliječne proizvode, sireve, ribu, papirnatu konfekciju, slatkiše, voće i povrće - što od kumica, što pod deklaracijom.
To svakako nije rasizam već način razmišljanja u odnosu na ljude koji rade i žive od domaće proizvodnje i standard okusa koji mi odgovara.
Kermit-
2014-04-17
marcellus wrote:Regoč wrote:Bar su svi imali posal i stan i nije bilo prosjakah.
Primjecujem da vam je danas puno bolje..nekad su inozemstvo isli uglavnom bosanci,jos se u jugi vidjelo da primjer Posavina bošnjacka vrvi najljesip najvecim,kucama,najbogatijim gastarbajterima..
Hrvati su uglavnom bili smjesteni po drzavnim sluzbama i firmama,pa su tako ili gradili kuce po povoljnim drzavnim kreditima,ili dobijali stanove..
danas,Hrvati masovno,ali doista masovno,bili mladi ili stariji moraju gibati vanka,da uopce mogu prezivjeti..
Ne znam zasto mislis da je tada bilo losije nego danas..
samo se promjenio dizajn...bilo je i tada oportunista komjunistickih,bilo je i tada uspjesnih poduzetnika povezanih sa politickom mafijom,bilo je i tada povratnika,koji su ulozili svoju lovu,pa ruku pod ruku sa sistemom,mlatitli pare..a naravno i onih koji su to sve podrzavali glasno,pa bili miljenici ovih ili onih struktura i tako lijepo i lagodno prolazili kroz zivot..
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Još malo Trumpovog rasizma
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Klecao protiv rasizma, pa ga izvredjali ko kera
» Brazil puca po šavovima zbog rasizma
» Posljedice corone u RH...
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Klecao protiv rasizma, pa ga izvredjali ko kera
» Brazil puca po šavovima zbog rasizma
» Posljedice corone u RH...