Goal: Čačić hrvatski izbornik
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Goal: Čačić hrvatski izbornik
Gospodin je trener kvalitete za 2. HNL ligu. A prometnu nesreću u Mađarskoj je napravio Radimir Čačić predsjednik HNS-a (političke stranke koja je u koaliciji sa vladajućim SDP-om)Braćala wrote:A ko je dotični gospodin? Onaj što je napravio saobraćajku u Mađarskoj?
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
Čovjek bi očekivao puno veće znanje o Hrvatskoj kad si već 10 godina na hrvatskim forumima.Braćala wrote:A ko je dotični gospodin? Onaj što je napravio saobraćajku u Mađarskoj?
Guest- Guest
Sad bi on na osnovu drkanja po nogometnim forumima, trebao poznavat hrvatsku političku scenu i trenere nižerazrednih klubova?Fénix wrote:Čovjek bi očekivao puno veće znanje o Hrvatskoj kad si već 10 godina na hrvatskim forumima.Braćala wrote:A ko je dotični gospodin? Onaj što je napravio saobraćajku u Mađarskoj?
http://www.index.hr/images2/cacicindexzivotopis.jpg
http://www.index.hr/images2/ustasacacic.jpg
Fénix wrote:Čovjek bi očekivao puno veće znanje o Hrvatskoj kad si već 10 godina na hrvatskim forumima.Braćala wrote:A ko je dotični gospodin? Onaj što je napravio saobraćajku u Mađarskoj?
kojih tvojih 10g? ja ovde nisam ni punih 5 godina...
Guest- Guest
Jel? Mislio sam kako staž imaš na forum.net.hr preko 5-6 godina, a i bio si na ViP-u. Zato kažeš kako ti je uspjelo pomiješati Kradimira/Gazimira Čačića sa ovim nogometnim lakrdijašem.Braćala wrote:Fénix wrote:Čovjek bi očekivao puno veće znanje o Hrvatskoj kad si već 10 godina na hrvatskim forumima.Braćala wrote:A ko je dotični gospodin? Onaj što je napravio saobraćajku u Mađarskoj?
kojih tvojih 10g? ja ovde nisam ni punih 5 godina...
Guest- Guest
čačke je nešto najbolje što se moglo dogoditi hr nogometu. čačke čačke!
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Kako stvari stoje s Eduardom. Hoćete li ga pozvati?
Eduardo je izuzetno kvalitetan igrač. On je dao puno golova za našu reprezentaciju i moj je dojam da se prerano oprostio. Hoću li ga pozvati? Bude li svojim igrama to opravdao.
to čačke,to vrati DUDA
Eduardo je izuzetno kvalitetan igrač. On je dao puno golova za našu reprezentaciju i moj je dojam da se prerano oprostio. Hoću li ga pozvati? Bude li svojim igrama to opravdao.
to čačke,to vrati DUDA
HRVATSKA REPREZENTACIJA
Vratari: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Hajduk), Ivan Vargić (Rijeka)
Braniči: Darijo Srna (Šahtar), Šime Vrsaljko (Sassuolo), Marko Lešković (Rijeka), Vedran Ćorluka (Lokomotiv Moskva), Domagoj Vida (Dinamo Kijev), Dejan Lovren (Liverpool), Danijel Pranjić (Panathinaikos), Josip Pivarić (Dinamo Zagreb)
Veznjaci: Luka Modrić, Mateo Kovačić (oba Real Madrid), Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozović (Inter Milano), Ivan Rakitić (Barcelona)
Napadači: Nikola Kalinić (Fiorentina), Marko Pjaca (Dinamo Zagreb), Ivan Perišić (Wolfsburg), Ivica Olić (HSV), Mario Mandžukić (Juventus), Andrej Kramarić (Leicester City), Duje Čop (Malaga)
Vratari: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Hajduk), Ivan Vargić (Rijeka)
Braniči: Darijo Srna (Šahtar), Šime Vrsaljko (Sassuolo), Marko Lešković (Rijeka), Vedran Ćorluka (Lokomotiv Moskva), Domagoj Vida (Dinamo Kijev), Dejan Lovren (Liverpool), Danijel Pranjić (Panathinaikos), Josip Pivarić (Dinamo Zagreb)
Veznjaci: Luka Modrić, Mateo Kovačić (oba Real Madrid), Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozović (Inter Milano), Ivan Rakitić (Barcelona)
Napadači: Nikola Kalinić (Fiorentina), Marko Pjaca (Dinamo Zagreb), Ivan Perišić (Wolfsburg), Ivica Olić (HSV), Mario Mandžukić (Juventus), Andrej Kramarić (Leicester City), Duje Čop (Malaga)
sad će problem biti pozivanje 2 igrača iz prvaka hrvatske i momčadi koja igra LP i pobjedi arsenala pivarića koji je u momčadi kola u LP i pjace koji je fantastičan igrač po meni najbolji igrač HNla...a nitko neće ni riječi reći da je također i iz nk rijeka 2 igrača na popisu,kao i 1 iz hajduka...ali da problem su ova 2 iz dinama 1 koji je najbolji ponajbolji igrač hnla i opravdao je poziv u ranijim tekmama i problem je ovaj koji je u momčadi kola u lp (bez obzira što ga ne volim...ali i on i strinić su bolji od pranjića)
Last edited by muckodjubre on 22/9/2015, 16:09; edited 1 time in total (Reason for editing : ddd)
već je problem i ismijavanje. a što bi tek bilo da je antolu pozvao a nadam se da hoće drugi put jer je zaslužio.muckodjubre wrote:sad će problem biti pozivanje 2 igrača iz prvaka hrvatske i momčadi koja igra LP i pobjedi arsenala pivarića koji je u momčadi kola u LP i pjace koji je fantastičan igrač po meni najbolji igrač HNla...a nitko neće ni riječi reći da je također i iz nk rijeka 2 igrača na popisu,kao i 1 iz hajduka...ali da problem su ova 2 iz dinama 1 koji je najbolji ponajbolji igrač hnla i opravdao je poziv u ranijim tekmama i problem je ovaj koji je u momčadi kola u lp (bez obzira što ga ne volim...ali i on i strinić su bolji od pranjića)
2015-08-19
http://www.index.hr/sport/clanak/spremite-se-na-rusenje-10000-hrvata-porucilo-bandi-hrvatska-je-svetinja-ne-vasa-prcija/843286.aspx
index na aparatima hehe. nek prvo plate porez pa nek onda ruše hrvatsku repku
index na aparatima hehe. nek prvo plate porez pa nek onda ruše hrvatsku repku
2015-08-19
alač all in
http://www.index.hr/sport/clanak/prvi-popis-nove-marionete-vrijeme-je-za-korjenite-promjene-ali-naravno-da-ih-cacic-nece-provesti/843416.aspx
http://www.index.hr/sport/clanak/prvi-popis-nove-marionete-vrijeme-je-za-korjenite-promjene-ali-naravno-da-ih-cacic-nece-provesti/843416.aspx
2015-08-19
Prestajem navijati za hrvatsku u ovome ciklusu kvalifikacija, pretpostavljam da će naši izgubiti od Bugara jer neće igrati kako znaju i umiju, sramotno je da jedan čovjek ovo radi. Čudna je pohlepa i kako ljudi izgube kompas kada se osjećaju tako moćni, ovo s Dinamom čovjek još može progutati i Mamić tu ne radi loš posao čak štoviše a ovako igranje s nacionalnom vrstom je za svaku osudu i bojkot.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
redakcija indexa na aparatima
http://www.index.hr/sport/clanak/nogometasi-vrijeme-je-da-odaberete-uz-navijace-ili-uz-mamica-/843452.aspx
http://www.index.hr/sport/clanak/nogometasi-vrijeme-je-da-odaberete-uz-navijace-ili-uz-mamica-/843452.aspx
2015-08-19
čačke hrvatski carlo anceloti
nikad neću izdati reprezentaciju, da je i bracala trener nebi izdao svetinju.
Guest- Guest
pobjede protiv bugara i malte i opet ce se 99% pravih patriota i domoljuba opet kleti u sveto hrvatsko ime i busati o prsa
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Komedija u HNS se nastavlja-Čačić novi izbornik
» I Čačić u suzama:Ako ostanem izbornik,Srna se neće oprostiti
» Four Countries. Two Games. One Goal. (The New York Times)
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» Danski izbornik-rasist
» I Čačić u suzama:Ako ostanem izbornik,Srna se neće oprostiti
» Four Countries. Two Games. One Goal. (The New York Times)
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» Danski izbornik-rasist
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 4