Američko proljeće!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Američko proljeće!
pismejker wrote:neka kuya najavljuje da ce kupiti Twiter i odmah terminalno banirati Trumponju....
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
zavisi gdje bude vece sranje kroz gusto granje
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
ajd ti na HawaieMy Brother Billo wrote:zavisi gdje bude vece sranje kroz gusto granje
Guest- Guest
gdje ces tamo u tu vukojebinu,neka me ovdje,poznam teren kolko tolko a mogao bi doci i u pereciju zasto ne,tu mi je rezervna domovina pustiti korjen negdje u Lici,bice Lika ko Amerika hahaha
2017-04-17
lijep je Balkan za zivjeti,samo ako imas para za zivjeti..zasto ne..?My Brother Billo wrote:gdje ces tamo u tu vukojebinu,neka me ovdje,poznam teren kolko tolko a mogao bi doci i u pereciju zasto ne,tu mi je rezervna domovina pustiti korjen negdje u Lici,bice Lika ko Amerika hahaha
Guest- Guest
pa ja i moji prijatelji međedi a i dobro mjesto za pemziju pa tu u miru otegnuti papke a i jeftiniji su troskovipismejker wrote:lijep je Balkan za zivjeti,samo ako imas para za zivjeti..zasto ne..?My Brother Billo wrote:gdje ces tamo u tu vukojebinu,neka me ovdje,poznam teren kolko tolko a mogao bi doci i u pereciju zasto ne,tu mi je rezervna domovina pustiti korjen negdje u Lici,bice Lika ko Amerika hahaha
2017-04-17
neznam ocul ikad u Rusiju al nekako sam siguran da ce Rusija k menipismejker wrote:ove zime idem u Rusiju,u svoju daču..
2017-04-17
svoja domovina je svoja domovina,naravno..iako RH nije moja,puno sam vremena proveo u njoj i volim je.,.lijepo mi je doli,i ljudi su oke,no,politika je ucinila svoje i ljudi moraju bjezati trbufom za kruffom..My Brother Billo wrote:pa ja i moji prijatelji međedi a i dobro mjesto za pemziju pa tu u miru otegnuti papke a i jeftiniji su troskovipismejker wrote:lijep je Balkan za zivjeti,samo ako imas para za zivjeti..zasto ne..?My Brother Billo wrote:gdje ces tamo u tu vukojebinu,neka me ovdje,poznam teren kolko tolko a mogao bi doci i u pereciju zasto ne,tu mi je rezervna domovina pustiti korjen negdje u Lici,bice Lika ko Amerika hahaha
volim i Rusiju,,velika mirna,ljudi topli i komunikativni..u svabiji imam jednu prejebeno dobru ekipu.,.odlicni su..
Guest- Guest
kako nije tvoja,ako si tu izasao iz picke kao i ja onda je nasa lijepa nasa pivska flasa,kako ono ide? zaboravio sam,jebiga pitacu crvenkastog kako to ono ide.eh da Rusija majka svih naroda a mi neposlusna djeca koja ljute mamupismejker wrote:svoja domovina je svoja domovina,naravno..iako RH nije moja,puno sam vremena proveo u njoj i volim je.,.lijepo mi je doli,i ljudi su oke,no,politika je ucinila svoje i ljudi moraju bjezati trbufom za kruffom..My Brother Billo wrote:pa ja i moji prijatelji međedi a i dobro mjesto za pemziju pa tu u miru otegnuti papke a i jeftiniji su troskovipismejker wrote:lijep je Balkan za zivjeti,samo ako imas para za zivjeti..zasto ne..?My Brother Billo wrote:gdje ces tamo u tu vukojebinu,neka me ovdje,poznam teren kolko tolko a mogao bi doci i u pereciju zasto ne,tu mi je rezervna domovina pustiti korjen negdje u Lici,bice Lika ko Amerika hahaha
volim i Rusiju,,velika mirna,ljudi topli i komunikativni..u svabiji imam jednu prejebeno dobru ekipu.,.odlicni su..
2017-04-17
My Brother Billo wrote:kako nije tvoja,ako si tu izasao iz picke kao i ja onda je nasa lijepa nasa pivska flasa,kako ono ide? zaboravio sam,jebiga pitacu crvenkastog kako to ono ide.eh da Rusija majka svih naroda a mi neposlusna djeca koja ljute mamupismejker wrote:svoja domovina je svoja domovina,naravno..iako RH nije moja,puno sam vremena proveo u njoj i volim je.,.lijepo mi je doli,i ljudi su oke,no,politika je ucinila svoje i ljudi moraju bjezati trbufom za kruffom..My Brother Billo wrote:pa ja i moji prijatelji međedi a i dobro mjesto za pemziju pa tu u miru otegnuti papke a i jeftiniji su troskovipismejker wrote:lijep je Balkan za zivjeti,samo ako imas para za zivjeti..zasto ne..?My Brother Billo wrote:gdje ces tamo u tu vukojebinu,neka me ovdje,poznam teren kolko tolko a mogao bi doci i u pereciju zasto ne,tu mi je rezervna domovina pustiti korjen negdje u Lici,bice Lika ko Amerika hahaha
A jebiga..moji su dosli iz Madjarske,a opet nismo niti Madjari,kao takvi...vjeciti putnici.. ..
Rusija je oke,stara,stabilna,nema niti vulkana niti tektonskih ploca,narod dostojanstven..kad pricas sa njima ,doista zrace onim necim ,da s udio necega velikoga ,velike nacije..
Guest- Guest
pismejker wrote:My Brother Billo wrote:kako nije tvoja,ako si tu izasao iz picke kao i ja onda je nasa lijepa nasa pivska flasa,kako ono ide? zaboravio sam,jebiga pitacu crvenkastog kako to ono ide.eh da Rusija majka svih naroda a mi neposlusna djeca koja ljute mamupismejker wrote:svoja domovina je svoja domovina,naravno..iako RH nije moja,puno sam vremena proveo u njoj i volim je.,.lijepo mi je doli,i ljudi su oke,no,politika je ucinila svoje i ljudi moraju bjezati trbufom za kruffom..My Brother Billo wrote:pa ja i moji prijatelji međedi a i dobro mjesto za pemziju pa tu u miru otegnuti papke a i jeftiniji su troskovipismejker wrote:
lijep je Balkan za zivjeti,samo ako imas para za zivjeti..zasto ne..?
A jebiga..moji su dosli iz Madjarske,a opet nismo niti Madjari,kao takvi...vjeciti putnici.. ..
Rusija je oke,stara,stabilna,nema niti vulkana niti tektonskih ploca,narod dostojanstven..kad pricas sa njima ,doista zrace onim necim ,da s udio necega velikoga ,velike nacije..
savrseno mjesto za uteci u slucaju nuklearnog rata
2017-04-17
Ne shvaćate kakvo sranje je pred nama...
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Američko proljeće
» Rat u BiH na proljece?
» Proboj na proljeće
» Pravaško proljeće
» Rusko proljeće u Mar'jinki
» Rat u BiH na proljece?
» Proboj na proljeće
» Pravaško proljeće