Pravaško proljeće
Page 1 of 1
Pravaško proljeće
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/HSP-zeli-koaliciju-pravaskih-opcija-Stranku-preuzima-Starcevic-a-vraca-se-i-Dobroslav-Paraga
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Pravaško proljeće
jastrebe oces se sad uclaniti u hsp i glasati za pravase kad se paraga vraca...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne. Odavno sam preležao pravašku dječju bolest.vuksadinare wrote:jastrebe oces se sad uclaniti u hsp i glasati za pravase kad se paraga vraca...
2014-04-22
Nema sreće u pravaša, kod nas u hss za narodnu slogu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa ti su tek propali...nestali..epikur37 wrote:Nema sreće u pravaša, kod nas u hss za narodnu slogu.
2015-09-08
....nesto si mi neodlucan..mozda i hoces...paraga je tu..jastreb wrote:Ne. Odavno sam preležao pravašku dječju bolest.vuksadinare wrote:jastrebe oces se sad uclaniti u hsp i glasati za pravase kad se paraga vraca...
2015-09-08
nastavljam gledati filmic jugoslavija 1990 godine...nego sad kad togledam ima dijelom podudarnosti i sa danasnjim vremenom...
2015-09-08
Pa ako se okrene od Brisela i NATO-a možda će imati moje simpatije.vuksadinare wrote:....nesto si mi neodlucan..mozda i hoces...paraga je tu..jastreb wrote:Ne. Odavno sam preležao pravašku dječju bolest.vuksadinare wrote:jastrebe oces se sad uclaniti u hsp i glasati za pravase kad se paraga vraca...
Samo to i ništa više (E.A. Poe)
2014-04-22
pa on i ej protiv eu-a...za nato ne znam....jastreb wrote:Pa ako se okrene od Brisela i NATO-a možda će imati moje simpatije.vuksadinare wrote:....nesto si mi neodlucan..mozda i hoces...paraga je tu..jastreb wrote:Ne. Odavno sam preležao pravašku dječju bolest.vuksadinare wrote:jastrebe oces se sad uclaniti u hsp i glasati za pravase kad se paraga vraca...
Samo to i ništa više (E.A. Poe)
2015-09-08
Similar topics
» Rat u BiH na proljece?
» Američko proljeće
» Američko proljeće!
» Proboj na proljeće
» Rusko proljeće u Mar'jinki
» Američko proljeće
» Američko proljeće!
» Proboj na proljeće