nba
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 52
Page 30 of 52 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 41 ... 52
Re: nba
LEBRON JAMES na početku prijelaznog roka u NBA-u potpisao je za Los Angeles Lakerse na četiri godine, a zaradit će 154 milijuna dolara.
Najbolji košarkaš svijeta sada je došao u najglamurozniji grad, a da bi showtime bio potpun, tamo ga čeka Zlatan Ibrahimović.
Zvijezda "soccera" koja je zapalila Los Angeles čim je stigla prije tri mjeseca, povodom dolaska LeBrona u grad oglasila se na Twitteru:
"Sada LA ima Boga i Kralja! Zlatan želi dobrodošlicu Kralju Jamesu."
Najbolji košarkaš svijeta sada je došao u najglamurozniji grad, a da bi showtime bio potpun, tamo ga čeka Zlatan Ibrahimović.
Zvijezda "soccera" koja je zapalila Los Angeles čim je stigla prije tri mjeseca, povodom dolaska LeBrona u grad oglasila se na Twitteru:
gaybron na zapadu lol i to da vidimo nema sumnje da ništa nije riskirao sve je isplanirano sad stižu još 2-3 allstara i 200 milijardi luxury poreza
šta mislite 1na1 lebron djeluje jak kao bik ali mislim da bi ga ibra slomio na 2 dijela bosanac je to a još prgav i kao od stijene odvaljenmuckodjubre wrote:LEBRON JAMES na početku prijelaznog roka u NBA-u potpisao je za Los Angeles Lakerse na četiri godine, a zaradit će 154 milijuna dolara.
fridrih_niche wrote:Najveća prevara NBA lige svih vrimena...
;)
Samo kompletni idiot i gluperda može reći za pebrona da je prevara...
Guest- Guest
niče ima taj sistem da izabere jednog u sportu i svi ostali su prevare i 10 klasa iza. vrlo objektivno
bafalo wrote:šta mislite 1na1 lebron djeluje jak kao bik ali mislim da bi ga ibra slomio na 2 dijela bosanac je to a još prgav i kao od stijene odvaljenmuckodjubre wrote:LEBRON JAMES na početku prijelaznog roka u NBA-u potpisao je za Los Angeles Lakerse na četiri godine, a zaradit će 154 milijuna dolara.
i ja mislim...LBJ je napuhan i mišićav,ali bosanac ima udarac .riješio bi ga iz 2,3 udarca
Ibra bi ga pomeo ka Gotovina srbe
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
pomeo bi ga kao najveći hrvatski igrač svih vremena-LM10 hejtere
Mislis kao ja tvoju matermuckodjubre wrote:pomeo bi ga kao najveći hrvatski igrač svih vremena-LM10 hejtere
Najbolji igracsvih vremena je jucerobranio 3 penala
I zabio zavrsni penal.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Djelomicno točno...bafalo wrote:niče ima taj sistem da izabere jednog u sportu i svi ostali su prevare i 10 klasa iza. vrlo objektivno
:D
Al već kad moran crtat, moja rečenica na koji se referiraš je bila hiperbola...
;)
Guest- Guest
Filipinska ladyboy smeća su zakuvala fajt...
Neka ga je Australac ugasija s laktom, svaka čast!
Neka ga je Australac ugasija s laktom, svaka čast!
Guest- Guest
da wtf
https://www.index.hr/sport/clanak/dogodio-se-trejd-ljeta-sto-to-znaci-za-nba/2012330.aspx
Page 30 of 52 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 41 ... 52
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 52