nba
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 52
Page 8 of 52 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 30 ... 52
Re: nba
Mislim da bi Bogdana Spursi htjeli. On je taman igrac kakvog uvijek traze, a Jokica jos i vise.
Teo se dize kroz sezonu, ima ga po OFF advanced stats posvuda.
Dario je sazrio, ima samopouzdanja, vjeruje sebi i ekipi. Bojan je dobio ekipu u kojoj je starter i jedan od vaznijih igraca koje i trener poslusa (stopirao trade Sabonisa, jr.).
Ali Marijo je eksplodirao. Puno racionalnije igra u napadu, sve vise se krece u obrani kako treba, skoncentriran je i odlucan. Jos je u grcu, nije pustio ruku skroz, ali za njega je dobro da se uvijek malo boji klupe.
Bmk za Dragica, a i Gasola.
''Grka'' za MVP-a.
Teo se dize kroz sezonu, ima ga po OFF advanced stats posvuda.
Dario je sazrio, ima samopouzdanja, vjeruje sebi i ekipi. Bojan je dobio ekipu u kojoj je starter i jedan od vaznijih igraca koje i trener poslusa (stopirao trade Sabonisa, jr.).
Ali Marijo je eksplodirao. Puno racionalnije igra u napadu, sve vise se krece u obrani kako treba, skoncentriran je i odlucan. Jos je u grcu, nije pustio ruku skroz, ali za njega je dobro da se uvijek malo boji klupe.
Bmk za Dragica, a i Gasola.
''Grka'' za MVP-a.
Guest- Guest
kic wrote:
ma odličan je..
ali Manu ima neponovljivu nepredvidljivu genijalnost, kad napravi potez pomisliš: wow, kako je to zaboga uspio
Neponovljiva je i karijera: europski klupski, latinoamericki, NBA i olimpijski prvak. Toliko se ni Kuki nije nakrcao...
Guest- Guest
Koleriko ajde prosetaj do vojarne u nedilju
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Najveća pohvala koju si da Messiju...Браћала wrote:Manu je neponovljiv, lucidnost, talenat i genijalnost. Kao košarkaški messi, uz to je i levoruk...
:D
Guest- Guest
Jokara srušio rekord star 63 godine za najbrži TD u istoriji lige. 14 minuta u 33 sekunde mu je bilo doboljno da postigne TD. Kakva klasa, bože dragi...
Guest- Guest
dobar je jokara još malo da se potrudi i poklonit će mu crnje jedan gangbang
Te hipi droge su tvoj fah ionako. Sudeći po tvojim pisanijama ovde, očigledno je da si ti 24/7 na lsd-u
Guest- Guest
Jokara treći TD zaredom. Prvi centar posle wilta kome je to pošlo za rukom...
Najbolji beli igrač lige.
Najbolji beli igrač lige.
Guest- Guest
kic wrote:
ruganje
klosar je zasticeniji od cerge i messija. smesno je kakve faulove mu sude i za sta dobija bacanja.
Guest- Guest
Kako gay srbin drka na hard-ona ...a ne spominje da su ljubljeni ustaše iz texasa opet izgubili ...valjda se nada da ce rokeci dobiti ratnike u doigravanju ..da ce osvetiti sve bruke texasa i spursa zadnjih godina
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
ruganje? da ruganje sudaca s ovim sportom...lik ga gurne i onda glumi budalu,faul u napadu a ne nikakav dribling...To što suci dopuštaju tim zvijezdama babunima je smiješno,po 3,4 koraka,duple lopte,faule u napadu u građenju prilikom polaganja itd. as druge strane ga ne smiju žešće pogledati odmah sviraju faul...
Last edited by muckodjubre on Thu 1 Mar - 13:51; edited 1 time in total
ne samo faul u napadu već i koraci prilikom odmicanja na tricu...ali ajde babunima suci sve dopuštaju kako bi se nabijala statistika i povećala atraktivnost...
kic wrote:
faul sigurno nije, koraci su upitni, ali čak ni to nije jasno iz 5 premotavanja..
faul ko vrata, laktom levim ga odgurnuo...
Guest- Guest
Page 8 of 52 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 30 ... 52
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 52