kutija šibica (chat)
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: kutija šibica (chat)
Nije ništa nehotice, bio sam u zng s 19, to je općepoznazo...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
i što sam onda pogriješila...dala sam ti 33-38, što je bila hrabra prosudba na osnovu avatara na kojem se ne vidi puno, ali eto...kazala sam :DKserks_ wrote:Haha kako izvrće hahaNoor wrote:ti si rane 40-te? pa eto, dala sam ti i manjeKserks_ wrote:Pa koliko haha rane 40 teNoor wrote:pa cvit je po meni do 30...ti se nasmija i kažeš nisi...onda idemo dalje, šta se čudiš?Kserks_ wrote:
To su vec srednje godine hahaha...pobogu koliko ti imas ako su tebi to mlađe godine hahaha
a ja? rekla sam ti...dovoljno
uostalom vidiš avatar, pa prosudi sam.
Nesmin prosuđivati, izgleda da ubodem pravo u žicu, vidis kako se prckov ofendija,a nisam mislija ama bas nista..
Ja sam jos jedno kratko vrime u prvoj polovici 30 tih
Ti si onda 1/8...Kserks_ wrote:Meni jedna prababa Talijanka, onda je to koliko i kod mene 1/16.?Totenkopf wrote:Onda je više...Noor wrote:malo si falija, ali svejedno hvalaTotenkopf wrote:Berba cca '76...
Tu smo negdi...
I ja sam digić u 1/16 dijela...
Zato smo dobri...
Ma kvragu sve, platit ćemo svako svoje, neću te bacat u trošak...
Baba je 1/4...
Meni je didov dide...
Last edited by Totenkopf on 10/11/2017, 14:35; edited 1 time in total
2014-04-14
to ne znam, ali ako je tak onda sam u krivu...po ovome si cca '72.Totenkopf wrote:Nije ništa nehotice, bio sam u zng s 19, to je općepoznazo...
2014-04-14
moj muž je digić po djedu i baki, Udine...al prije toga CalabriaTotenkopf wrote:Ti si onda 1/8...Kserks_ wrote:Meni jedna prababa Talijanka, onda je to koliko i kod mene 1/16.?Totenkopf wrote:Onda je više...Noor wrote:malo si falija, ali svejedno hvalaTotenkopf wrote:Berba cca '76...
Tu smo negdi...
I ja sam digić u 1/16 dijela...
Zato smo dobri...
Ma kvragu sve, platit ćemo svako svoje, neću te bacat u trošak...
Baba je 1/4...
Meni je didov dide...
ja nisam
aha, onda si u jednom postu nešto zabrljao, pa me to navelo na krivi tragTotenkopf wrote:Nije cca nego točno tako...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ma to ja nekad napišem neistinu dramatike radi...Noor wrote:aha, onda si u jednom postu nešto zabrljao, pa me to navelo na krivi tragTotenkopf wrote:Nije cca nego točno tako...
Ali nikad ne lažem...
To je bitna razlika...
2014-04-14
2014-04-14
a je, između neistine i laži ogromna razlika :)Totenkopf wrote:Ma to ja nekad napišem neistinu dramatike radi...Noor wrote:aha, onda si u jednom postu nešto zabrljao, pa me to navelo na krivi tragTotenkopf wrote:Nije cca nego točno tako...
Ali nikad ne lažem...
To je bitna razlika...
naravno, sve ćeš tiTotenkopf wrote:Npr., da ćemo platit svatko svoje je neistina...
2017-10-06
ćaos...i ja :)Totenkopf wrote:Aj bog noor, moram ić...
2017-10-06
Pitao sam te jesi rane 40te...nemaš se sta sramiš, vidio sam i starije ljudeNoor wrote:i što sam onda pogriješila...dala sam ti 33-38, što je bila hrabra prosudba na osnovu avatara na kojem se ne vidi puno, ali eto...kazala sam :DKserks_ wrote:Haha kako izvrće hahaNoor wrote:ti si rane 40-te? pa eto, dala sam ti i manjeKserks_ wrote:Pa koliko haha rane 40 teNoor wrote:
pa cvit je po meni do 30...ti se nasmija i kažeš nisi...onda idemo dalje, šta se čudiš?
a ja? rekla sam ti...dovoljno
uostalom vidiš avatar, pa prosudi sam.
Nesmin prosuđivati, izgleda da ubodem pravo u žicu, vidis kako se prckov ofendija,a nisam mislija ama bas nista..
Guest- Guest
Kakva su ovo pitanja o godinama?!
Besramno :-D
Besramno :-D
2014-04-12
nisam, ali hvala na komplimentu :)Kserks_ wrote:Pitao sam te jesi rane 40te...nemaš se sta sramiš, vidio sam i starije ljudeNoor wrote:i što sam onda pogriješila...dala sam ti 33-38, što je bila hrabra prosudba na osnovu avatara na kojem se ne vidi puno, ali eto...kazala sam :DKserks_ wrote:Haha kako izvrće hahaNoor wrote:ti si rane 40-te? pa eto, dala sam ti i manjeKserks_ wrote:
Pa koliko haha rane 40 te
Dobro, vidim ja to kroz neke teme, jer dosta stvari znas sto ne bi očekivao..iz razloga jer zene prvu polovinu života potroše na validaciju od strane muškaraca kroz svoj fizički izgled,i na to potroše većinu energije, pa intelektualni dio sebe zapostave i opće znanje opcenito,bez obzira na stupanj obrazovanja..kasnije to nadoknađujuNoor wrote:nisam, ali hvala na komplimentu :)Kserks_ wrote:Pitao sam te jesi rane 40te...nemaš se sta sramiš, vidio sam i starije ljudeNoor wrote:i što sam onda pogriješila...dala sam ti 33-38, što je bila hrabra prosudba na osnovu avatara na kojem se ne vidi puno, ali eto...kazala sam :DKserks_ wrote:Haha kako izvrće hahaNoor wrote:
ti si rane 40-te? pa eto, dala sam ti i manje
Guest- Guest
ja cijeli život pazim na obje validacije...ni jedna nikad nije bila zapostavljena
Totenkopf wrote:Da, nije digić lud...
Lasciatemi cantare
con la chitarra in mano
lasciatemi cantare
una canzone piano piano
Lasciatemi cantare
perché ne sono fiero
sono un italiano
un italiano vero...
.....lalala
2017-10-06
Fali ti još jedno 'la'...
Nikad ot tebe digićke...
Iako malo bacaš na njih, sitna ali dinamitna...
Nikad ot tebe digićke...
Iako malo bacaš na njih, sitna ali dinamitna...
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Similar topics
» chat
» Neboder planio k'o šibica...
» Pošast uzela maha u Slavoniji: 'Mislim da je to Pandorina kutija'
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» Neboder planio k'o šibica...
» Pošast uzela maha u Slavoniji: 'Mislim da je to Pandorina kutija'
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
Page 26 of 50