kutija šibica (chat)
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Re: kutija šibica (chat)
pa doma ga imam, krupan je i nije šprican, takvog nema u kauflanda.Totenkopf wrote:To uzmeš u kauflanda džabe, ko bi se time mučio...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Totenkopf wrote:Voliš kada je krupan a ne šprica?
jako, al mora i dobro špricat
jednom me špricnuo u oko, nisam znala da tako peče
al ako ne šprica, znači da nije sočan, a sok je baš fini
2017-10-06
T.- Posts : 17558
2014-04-14
smatrati da je netko intiman s voćem?!Totenkopf wrote:Ok, to su tvoje intimne stvari, ne moram baš sve znat...
bože me sačuvaj takvih grešnika ...
2017-10-06
Dobro ne radi se o voću, vec povrću ...čuo sam,da zene sve kukumare dobro ispitaju na pazaru, hmm zasto?Noor wrote:smatrati da je netko intiman s voćem?!Totenkopf wrote:Ok, to su tvoje intimne stvari, ne moram baš sve znat...
Tako da prije pijata, tko zna di budu:):
Guest- Guest
nije vrag da si na to pomišlja kad je kukumar doma bio u salatiKserks_ wrote:Dobro ne radi se o voću, vec povrću ...čuo sam,da zene sve kukumare dobro ispitaju na pazaru, hmm zasto?Noor wrote:smatrati da je netko intiman s voćem?!Totenkopf wrote:Ok, to su tvoje intimne stvari, ne moram baš sve znat...
2017-10-06
Samo sam htio reci da popularnost kukumara nije uvjetovana, njegovim nutritivnim vrijednostima.Noor wrote:nije vrag da si na to pomišlja kad je kukumar doma bio u salatiKserks_ wrote:Dobro ne radi se o voću, vec povrću ...čuo sam,da zene sve kukumare dobro ispitaju na pazaru, hmm zasto?Noor wrote:smatrati da je netko intiman s voćem?!Totenkopf wrote:Ok, to su tvoje intimne stvari, ne moram baš sve znat...
Guest- Guest
aeKserks_ wrote:Samo sam htio reci da popularnost kukumara nije uvjetovana, njegovim nutritivnim vrijednostima.Noor wrote:nije vrag da si na to pomišlja kad je kukumar doma bio u salatiKserks_ wrote:Dobro ne radi se o voću, vec povrću ...čuo sam,da zene sve kukumare dobro ispitaju na pazaru, hmm zasto?Noor wrote:smatrati da je netko intiman s voćem?!Totenkopf wrote:Ok, to su tvoje intimne stvari, ne moram baš sve znat...
2017-10-06
Sram te moze bitNoor wrote:aeKserks_ wrote:Samo sam htio reci da popularnost kukumara nije uvjetovana, njegovim nutritivnim vrijednostima.Noor wrote:nije vrag da si na to pomišlja kad je kukumar doma bio u salatiKserks_ wrote:Dobro ne radi se o voću, vec povrću ...čuo sam,da zene sve kukumare dobro ispitaju na pazaru, hmm zasto?Noor wrote:
smatrati da je netko intiman s voćem?!
Guest- Guest
evo, obrazi mi već rumene..Kserks_ wrote:Sram te moze bitNoor wrote:aeKserks_ wrote:Samo sam htio reci da popularnost kukumara nije uvjetovana, njegovim nutritivnim vrijednostima.Noor wrote:nije vrag da si na to pomišlja kad je kukumar doma bio u salatiKserks_ wrote:
Dobro ne radi se o voću, vec povrću ...čuo sam,da zene sve kukumare dobro ispitaju na pazaru, hmm zasto?
2017-10-06
Možda bi i tribali.Noor wrote:evo, obrazi mi već rumene..Kserks_ wrote:Sram te moze bitNoor wrote:aeKserks_ wrote:Samo sam htio reci da popularnost kukumara nije uvjetovana, njegovim nutritivnim vrijednostima.Noor wrote:
nije vrag da si na to pomišlja kad je kukumar doma bio u salati
Guest- Guest
Kserks_ wrote:Možda bi i tribali.Noor wrote:evo, obrazi mi već rumene..Kserks_ wrote:Sram te moze bitNoor wrote:aeKserks_ wrote:
Samo sam htio reci da popularnost kukumara nije uvjetovana, njegovim nutritivnim vrijednostima.
2017-10-06
Muškarci nek uzmu dovoljno piva, a žene krastavaca...
Svi zadovoljni...
Svi zadovoljni...
2017-10-06
Ja na salatu, s mileramom, ide dobro uz tortilje...
Varivo? Friški krastavac?
Varivo? Friški krastavac?
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Similar topics
» chat
» Neboder planio k'o šibica...
» Pošast uzela maha u Slavoniji: 'Mislim da je to Pandorina kutija'
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» Neboder planio k'o šibica...
» Pošast uzela maha u Slavoniji: 'Mislim da je to Pandorina kutija'
» chat.net.hr