kutija šibica (chat)
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: kutija šibica (chat)
Haha, poštenoRoy_Bean wrote:zato što se volimo suočavati sa svojim strahovima
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
vis ti to, sve gradjevinciRoy_Bean wrote:dijagram wrote:a ljudi mojidarla wrote:dijagram wrote:
to ti o ozbiljnim stvarima,il se zafrkavas
Ozbiljnim, nije umro, samo vise nismo skupa
pa jel ima jos ko u braku osim mene , ere i,...
prava epidemija
a nek ste zivi i zdravi,jebga
i ja, i ja...
kod nas je cvrsto, AB zid, obostrano armiran, onda vodeni pojas s krokodilima, pa zilet zica, a ispred tri niza minskih polja
nema majke da utekne:)
dijagram-
2015-08-09
Al njega njegova tuce, mene moja samo pomaloNoor wrote:dijagram wrote:epikur37 wrote:I ja, kroz sve nevere
dijagram-
2015-08-09
dobro, sad kuću gradi, valjda će i batina biti manjedijagram wrote:Al njega njegova tuce, mene moja samo pomaloNoor wrote:dijagram wrote:epikur37 wrote:I ja, kroz sve nevere
Guest- Guest
samo ako sve bude na svom mjestu:)Noor wrote:dobro, sad kuću gradi, valjda će i batina biti manjedijagram wrote:Al njega njegova tuce, mene moja samo pomaloNoor wrote:dijagram wrote:epikur37 wrote:I ja, kroz sve nevere
dijagram-
2015-08-09
..i ako bude brzo gotova :)dijagram wrote:samo ako sve bude na svom mjestu:)Noor wrote:dobro, sad kuću gradi, valjda će i batina biti manjedijagram wrote:Al njega njegova tuce, mene moja samo pomaloNoor wrote:dijagram wrote:
Guest- Guest
i kad bude onda da se odrzava redovito, sve pod spagu, ciscenje, usisavanje itdNoor wrote:..i ako bude brzo gotova :)dijagram wrote:samo ako sve bude na svom mjestu:)Noor wrote:dobro, sad kuću gradi, valjda će i batina biti manjedijagram wrote:Al njega njegova tuce, mene moja samo pomaloNoor wrote:
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:i kad bude onda da se odrzava redovito, sve pod spagu, ciscenje, usisavanje itdNoor wrote:..i ako bude brzo gotova :)dijagram wrote:samo ako sve bude na svom mjestu:)Noor wrote:dobro, sad kuću gradi, valjda će i batina biti manjedijagram wrote:
Al njega njegova tuce, mene moja samo pomalo
u svakom slučaju, pred njim je budućnost
Guest- Guest
samo smo htjeli provjeriti jel škicaš i na chatepikur37 wrote:Ionako sam supeug za pokuci :D
dobro je
Guest- Guest
Dobro jutro ja se probudio mačka još spava
COFFEE
COFFEE
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ja do sad, tri vivasice i dvi lavazze, al ima jos do spavanja:)RayMabus wrote:Dobro jutro ja se probudio mačka još spava
COFFEE
dijagram-
2015-08-09
Ne pijem kavu ;@
2014-04-12
Kava je zakonmaggie13 wrote:Ne pijem kavu ;@
I ja isto
dijagram-
2015-08-09
Ja stvarno nisam :D
2014-04-12
Sto nisi,kad si sa mnom i ti si:)maggie13 wrote:Ja stvarno nisam :D
dijagram-
2015-08-09
Dam ti ja svoju i narucim nesto drugo :Ddijagram wrote:Sto nisi,kad si sa mnom i ti si:)maggie13 wrote:Ja stvarno nisam :D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Moze i tako, svejedno je slistim za minut:)maggie13 wrote:Dam ti ja svoju i narucim nesto drugo :Ddijagram wrote:Sto nisi,kad si sa mnom i ti si:)maggie13 wrote:Ja stvarno nisam :D
dijagram-
2015-08-09
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Similar topics
» chat
» Neboder planio k'o šibica...
» Pošast uzela maha u Slavoniji: 'Mislim da je to Pandorina kutija'
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» Neboder planio k'o šibica...
» Pošast uzela maha u Slavoniji: 'Mislim da je to Pandorina kutija'
» chat.net.hr