Još jedan napad na žene u Zagrebu: 'Uhvatio me je za grudi, psovao i nazivao ku*vom'
Page 16 of 19
Page 16 of 19 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19
Re: Još jedan napad na žene u Zagrebu: 'Uhvatio me je za grudi, psovao i nazivao ku*vom'
u tom je tesko hodati,barem mislim , nekako grdo izgledamaggie13 wrote:bolje platforme od 20 cm :Ddijagram wrote:daj seke, malo cemo,...pa ima oni stikli, tanki a visoki:)maggie13 wrote:ja sam 152 :DLeviathan2 wrote:162, laze norka da sam 160maggie13 wrote:Koliko si visok, levi? :-)
oce me ucinit kepecom
dijagram- Posts : 18913
2015-08-09
Re: Još jedan napad na žene u Zagrebu: 'Uhvatio me je za grudi, psovao i nazivao ku*vom'
hehe, procitao si me :Pdijagram wrote:dvi od 25 il stare od 50Leviathan2 wrote:al zato uprtim 2 vrece cimenta i shetam po bausteli :D
ja stare,al sve ih je teze naci:)
jedared sam nosio 4 one stare za opkladu, cjelih 20 metara
oci mi ispale, al upalo 3000dm
Triny wrote:Bljeh...to je too light...MaximusDecimusMiridije wrote:Triny wrote:Skužio je on, javno kleknuo predamnom, sad je moja kuja i mogu s njim raditi što hoću.Leviathan2 wrote:upickumaterinu, aj ponovi, nisam skuzio nis od upisanog :Dčardak efendija wrote:
Ništa čudno za ružne ženturače željne pažnje jer ih niko ne jebe nizašta pa okreću pilu naopako samo da sebe uvere u nešto što će njihovom egu dati malo mira pa makar i preko stvorene iluzije za koju su svesne i same da je samo iluzija!
Uhvatit ga za sisu opsovati i nazvati kurvom? :))
Ali je ono....trendi :D
Guest- Guest
uffff... imao sam jednu Dalmatinku,mater joj dalmatinka(e to je vec zlo),178,a noga duga izmjerena 118 cenata certificirano..phhiii kako je njoj minica stajala...ufffff...Leviathan2 wrote:neka, i bolje, meni su majecne zenske milije od onijeh nebodera :Dmaggie13 wrote:iznimke potvrđuju pravilo 8-)Leviathan2 wrote:eto, tamanmaggie13 wrote:ja sam 152 :DLeviathan2 wrote:
162, laze norka da sam 160
oce me ucinit kepecom
sam malo si mi sumnjiva,
tis dalmatinka a one su sve nebu pod oblake :D
no skorpija je bila..kao i mama..
Guest- Guest
ma ok je, i nije neka velika razlika :DNoor wrote:a sory, nije namjerno :)Leviathan2 wrote:162, laze norka da sam 160maggie13 wrote:Koliko si visok, levi? :-)
oce me ucinit kepecom
dijagram wrote:u tom je tesko hodati,barem mislim , nekako grdo izgledamaggie13 wrote:bolje platforme od 20 cm :Ddijagram wrote:daj seke, malo cemo,...pa ima oni stikli, tanki a visoki:)maggie13 wrote:ja sam 152 :DLeviathan2 wrote:
oce me ucinit kepecom
Guest- Guest
samo 2 centa sam viša...ko da se to vidiLeviathan2 wrote:ma ok je, i nije neka velika razlika :DNoor wrote:a sory, nije namjerno :)Leviathan2 wrote:162, laze norka da sam 160maggie13 wrote:Koliko si visok, levi? :-)
oce me ucinit kepecom
Guest- Guest
dvi stoje, nije lose:)Leviathan2 wrote:hehe, procitao si me :Pdijagram wrote:dvi od 25 il stare od 50Leviathan2 wrote:al zato uprtim 2 vrece cimenta i shetam po bausteli :D
dijagram-
2015-08-09
joooj shuti, dok sam se muvao po zagorju hodao s jednom gogom iz krapine, a kru te mazo, ona 194,pismejker wrote:uffff... imao sam jednu Dalmatinku,mater joj dalmatinka(e to je vec zlo),178,a noga duga izmjerena 118 cenata certificirano..phhiii kako je njoj minica stajala...ufffff...Leviathan2 wrote:neka, i bolje, meni su majecne zenske milije od onijeh nebodera :Dmaggie13 wrote:iznimke potvrđuju pravilo 8-)Leviathan2 wrote:eto, tamanmaggie13 wrote:
ja sam 152 :D
sam malo si mi sumnjiva,
jedared bila neka zajebancija oko kontracepcije, i veli ona, ja koristim kantu, svi blenuli, pa ja se i levi seksamo stojeci, kako je on nizi ja ga postavim na kantu a kad pocne kolutat ocima ja samo izbijem kantu
:D
luda ko struja
malo,ali skladno:PLeviathan2 wrote:neka, i bolje, meni su majecne zenske milije od onijeh nebodera :Dmaggie13 wrote:iznimke potvrđuju pravilo 8-)Leviathan2 wrote:eto, tamanmaggie13 wrote:ja sam 152 :DLeviathan2 wrote:
oce me ucinit kepecom
sam malo si mi sumnjiva,
2014-04-12
treba biti vjest..kao cura s nizim tezistem..ili nogometas :Ddijagram wrote:u tom je tesko hodati,barem mislim , nekako grdo izgledamaggie13 wrote:bolje platforme od 20 cm :Ddijagram wrote:daj seke, malo cemo,...pa ima oni stikli, tanki a visoki:)maggie13 wrote:ja sam 152 :DLeviathan2 wrote:
oce me ucinit kepecom
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
hahahahahahahaha..ajduqrcIrudov...hahahahahahaLeviathan2 wrote:joooj shuti, dok sam se muvao po zagorju hodao s jednom gogom iz krapine, a kru te mazo, ona 194,pismejker wrote:uffff... imao sam jednu Dalmatinku,mater joj dalmatinka(e to je vec zlo),178,a noga duga izmjerena 118 cenata certificirano..phhiii kako je njoj minica stajala...ufffff...Leviathan2 wrote:neka, i bolje, meni su majecne zenske milije od onijeh nebodera :Dmaggie13 wrote:iznimke potvrđuju pravilo 8-)Leviathan2 wrote:
eto, taman
sam malo si mi sumnjiva,
jedared bila neka zajebancija oko kontracepcije, i veli ona, ja koristim kantu, svi blenuli, pa ja se i levi seksamo stojeci, kako je on nizi ja ga postavim na kantu a kad pocne kolutat ocima ja samo izbijem kantu
luda ko struja
a cuj,dobro je ak ocuraima smisla za zajebanciju,to zna otkidati...
Guest- Guest
ako ne obujes stikle onda ne, al ako ja obujem on kiss cipele onda mos i ti stikle :DNoor wrote:samo 2 centa sam viša...ko da se to vidiLeviathan2 wrote:ma ok je, i nije neka velika razlika :DNoor wrote:a sory, nije namjerno :)Leviathan2 wrote:162, laze norka da sam 160maggie13 wrote:Koliko si visok, levi? :-)
oce me ucinit kepecom
vjest sam ja, i na visokom, i na strmom, ali na tim cudima nekako bih tesko hodao:)maggie13 wrote:treba biti vjest..kao cura s nizim tezistem..ili nogometas :Ddijagram wrote:u tom je tesko hodati,barem mislim , nekako grdo izgledamaggie13 wrote:bolje platforme od 20 cm :Ddijagram wrote:daj seke, malo cemo,...pa ima oni stikli, tanki a visoki:)maggie13 wrote:
ja sam 152 :D
dijagram-
2015-08-09
bjezi, nogu bi slomio :Ddijagram wrote:vjest sam ja, i na visokom, i na strmom, ali na tim cudima nekako bih tesko hodao:)maggie13 wrote:treba biti vjest..kao cura s nizim tezistem..ili nogometas :Ddijagram wrote:u tom je tesko hodati,barem mislim , nekako grdo izgledamaggie13 wrote:bolje platforme od 20 cm :Ddijagram wrote:
daj seke, malo cemo,...pa ima oni stikli, tanki a visoki:)
2014-04-12
a ova je bila stvarno opicena, isla je u ameriku na faks i veli da prekidamo, al levi, nemoj mislit da prekidam s tobom zato sto si nizak , nego zato sto konobar uvijek kad donese pivu misli da je tvoja glava podmetac ;Dpismejker wrote:hahahahahahahaha..ajduqrcIrudov...hahahahahahaLeviathan2 wrote:joooj shuti, dok sam se muvao po zagorju hodao s jednom gogom iz krapine, a kru te mazo, ona 194,pismejker wrote:uffff... imao sam jednu Dalmatinku,mater joj dalmatinka(e to je vec zlo),178,a noga duga izmjerena 118 cenata certificirano..phhiii kako je njoj minica stajala...ufffff...Leviathan2 wrote:neka, i bolje, meni su majecne zenske milije od onijeh nebodera :Dmaggie13 wrote:
iznimke potvrđuju pravilo 8-)
luda ko struja
vidio sam je prije 3 godine, luda ko shiba, nasla nekog kosarkasa poljaka, imaju 3 kindera
il me giht klepio ko jadnog epijamaggie13 wrote:bjezi, nogu bi slomio :Ddijagram wrote:vjest sam ja, i na visokom, i na strmom, ali na tim cudima nekako bih tesko hodao:)maggie13 wrote:treba biti vjest..kao cura s nizim tezistem..ili nogometas :Ddijagram wrote:u tom je tesko hodati,barem mislim , nekako grdo izgledamaggie13 wrote:
bolje platforme od 20 cm :D
dijagram-
2015-08-09
maggie13 wrote:bjezi, nogu bi slomio :Ddijagram wrote:vjest sam ja, i na visokom, i na strmom, ali na tim cudima nekako bih tesko hodao:)maggie13 wrote:treba biti vjest..kao cura s nizim tezistem..ili nogometas :Ddijagram wrote:u tom je tesko hodati,barem mislim , nekako grdo izgledamaggie13 wrote:
bolje platforme od 20 cm :D
a dobar si... .. danas sam ponovno vidio onu Perzijanku,ali pravo Perzijanka...jeeeebote...phuuu...tocno vidis da je nesto drugo,nesto prefinjeno..koje ove kozojepke,to je ciganlija ziva...ova,lice,boja koze,ociju,to se ne da opisati..kad te pogleda,kao da ti je munja sjevnula od glave do guzice...Leviathan2 wrote:a ova je bila stvarno opicena, isla je u ameriku na faks i veli da prekidamo, al levi, nemoj mislit da prekidam s tobom zato sto si nizak , nego zato sto konobar uvijek kad donese pivu misli da je tvoja glava podmetac ;Dpismejker wrote:hahahahahahahaha..ajduqrcIrudov...hahahahahahaLeviathan2 wrote:joooj shuti, dok sam se muvao po zagorju hodao s jednom gogom iz krapine, a kru te mazo, ona 194,pismejker wrote:uffff... imao sam jednu Dalmatinku,mater joj dalmatinka(e to je vec zlo),178,a noga duga izmjerena 118 cenata certificirano..phhiii kako je njoj minica stajala...ufffff...Leviathan2 wrote:
neka, i bolje, meni su majecne zenske milije od onijeh nebodera :D
luda ko struja
vidio sam je prije 3 godine, luda ko shiba, nasla nekog kosarkasa poljaka, imaju 3 kindera
Guest- Guest
da mu je bar od toga..ovako je nasljedno pa ne moze izbjec :-Sdijagram wrote:il me giht klepio ko jadnog epijamaggie13 wrote:bjezi, nogu bi slomio :Ddijagram wrote:vjest sam ja, i na visokom, i na strmom, ali na tim cudima nekako bih tesko hodao:)maggie13 wrote:treba biti vjest..kao cura s nizim tezistem..ili nogometas :Ddijagram wrote:
u tom je tesko hodati,barem mislim , nekako grdo izgleda
2014-04-12
DAFUQ???Leviathan2 wrote:hehe, procitao si me :Pdijagram wrote:dvi od 25 il stare od 50Leviathan2 wrote:al zato uprtim 2 vrece cimenta i shetam po bausteli :D
Koji si ti qrc,ovo???
Guest- Guest
Page 16 of 19 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19
Similar topics
» Teroristički napad u Zagrebu???
» Još jedan napad
» Jedan teroristički napad na dan liberale tjera van
» Jos jedan napad na jadne bespomocne muskarce
» još jedan ruski napad na zapadne vrijednosti