Čardak se širi
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Čardak se širi
jesi siguran u to, pižon mi ne deluje ko srbin, ima pametne upise zbog čega sam siguran da nije srbin!Leviathan2 wrote:pizon je veci srbin od tebe, on je davez nr1čardak efendija wrote:ja sam srbin i svi srbi su daveži, i ti si srbin samo to ne znaš!Leviathan2 wrote:nisi ti srbina vidio osim dvogledom :Dčardak efendija wrote:nisam ja as nego srbin i nemam ja penziju ali imam druge privilegije i tak ću za koju godinu u penziju a šta se tebe tiče ti si imao vremena jebati mater čardaku dok ti je grad gorio pa tako oprosti ako grešim sumnjam u to šta pišeš, ti si besposličar i bitanga ali radiš dobro za nas srbe pa te neću puno tući kako treba no streljanje ti ne gine kad opet dođemo na vlast!Pinochet wrote:Asu nestignem pisati o cardaku radim 12h dnevno mora netko tebi zaraditi penziju i ostalima koji su isli u mirovinu sa 28god, nestigne se tipkati
a bio si zabavan jedno vreme, sad vec postajes davez
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Vidis dobra ideja, proslijediti cu u Hdz. Ako mogu oni možemo i mi.
Uostalom nama uvijek treba jer su nam članovi u penziji i na proračunu.
Uostalom nama uvijek treba jer su nam članovi u penziji i na proračunu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ma čiju ti penziju zarađuješ, pa ti ni zrno žita ne daješ okupat, ovaj...čardaku, šta trubišPinochet wrote:Asu nestignem pisati o cardaku radim 12h dnevno mora netko tebi zaraditi penziju i ostalima koji su isli u mirovinu sa 28god, nestigne se tipkati
Guest- Guest
pizon je srbin sto posto, i to zesci, zar ne vidis da bi prodao srbiju za dinar samo da se moze pofalit kako je srbija evropska zemlja i lepo se uklapačardak efendija wrote:jesi siguran u to, pižon mi ne deluje ko srbin, ima pametne upise zbog čega sam siguran da nije srbin!Leviathan2 wrote:pizon je veci srbin od tebe, on je davez nr1čardak efendija wrote:ja sam srbin i svi srbi su daveži, i ti si srbin samo to ne znaš!Leviathan2 wrote:nisi ti srbina vidio osim dvogledom :Dčardak efendija wrote:
nisam ja as nego srbin i nemam ja penziju ali imam druge privilegije i tak ću za koju godinu u penziju a šta se tebe tiče ti si imao vremena jebati mater čardaku dok ti je grad gorio pa tako oprosti ako grešim sumnjam u to šta pišeš, ti si besposličar i bitanga ali radiš dobro za nas srbe pa te neću puno tući kako treba no streljanje ti ne gine kad opet dođemo na vlast!
Ne znam baš, odskače od prekodrinaca kojima je samo srbovanje na pameti!Leviathan2 wrote:pizon je srbin sto posto, i to zesci, zar ne vidis da bi prodao srbiju za dinar samo da se moze pofalit kako je srbija evropska zemlja i lepo se uklapačardak efendija wrote:jesi siguran u to, pižon mi ne deluje ko srbin, ima pametne upise zbog čega sam siguran da nije srbin!Leviathan2 wrote:pizon je veci srbin od tebe, on je davez nr1čardak efendija wrote:ja sam srbin i svi srbi su daveži, i ti si srbin samo to ne znaš!Leviathan2 wrote:
nisi ti srbina vidio osim dvogledom :D
Kad je prebjeg iz Hrvatske. Samo glumi Šumadinca.čardak efendija wrote:Ne znam baš, odskače od prekodrinaca kojima je samo srbovanje na pameti!Leviathan2 wrote:pizon je srbin sto posto, i to zesci, zar ne vidis da bi prodao srbiju za dinar samo da se moze pofalit kako je srbija evropska zemlja i lepo se uklapačardak efendija wrote:jesi siguran u to, pižon mi ne deluje ko srbin, ima pametne upise zbog čega sam siguran da nije srbin!Leviathan2 wrote:pizon je veci srbin od tebe, on je davez nr1čardak efendija wrote:
ja sam srbin i svi srbi su daveži, i ti si srbin samo to ne znaš!
Pižon je Dalmatinac porijeklom i rimokatolik.Regoč wrote:Kad je prebjeg iz Hrvatske. Samo glumi Šumadinca.čardak efendija wrote:Ne znam baš, odskače od prekodrinaca kojima je samo srbovanje na pameti!Leviathan2 wrote:pizon je srbin sto posto, i to zesci, zar ne vidis da bi prodao srbiju za dinar samo da se moze pofalit kako je srbija evropska zemlja i lepo se uklapačardak efendija wrote:jesi siguran u to, pižon mi ne deluje ko srbin, ima pametne upise zbog čega sam siguran da nije srbin!Leviathan2 wrote:
pizon je veci srbin od tebe, on je davez nr1
Rođen i odrastao u Srbiji,koju je prihvatio kao svoju domovinu i koju voli.
Kao i Ana Brnabić,ili onaj srpski rvač Štefanek.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
bez obzira na to pametniji je od ostalih prekodrinskih jajara tipa django!Regoč wrote:Kad je prebjeg iz Hrvatske. Samo glumi Šumadinca.čardak efendija wrote:Ne znam baš, odskače od prekodrinaca kojima je samo srbovanje na pameti!Leviathan2 wrote:pizon je srbin sto posto, i to zesci, zar ne vidis da bi prodao srbiju za dinar samo da se moze pofalit kako je srbija evropska zemlja i lepo se uklapačardak efendija wrote:jesi siguran u to, pižon mi ne deluje ko srbin, ima pametne upise zbog čega sam siguran da nije srbin!Leviathan2 wrote:
pizon je veci srbin od tebe, on je davez nr1
pinoce ima geslo...'cardak neka gasi ja odradjujem zastitarsku smjenu u dugopolju'čardak efendija wrote:nisam ja as nego srbin i nemam ja penziju ali imam druge privilegije i tak ću za koju godinu u penziju a šta se tebe tiče ti si imao vremena jebati mater čardaku dok ti je grad gorio pa tako oprosti ako grešim sumnjam u to šta pišeš, ti si besposličar i bitanga ali radiš dobro za nas srbe pa te neću puno tući kako treba no streljanje ti ne gine kad opet dođemo na vlast!Pinochet wrote:Asu nestignem pisati o cardaku radim 12h dnevno mora netko tebi zaraditi penziju i ostalima koji su isli u mirovinu sa 28god, nestigne se tipkati
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pusti ga..on cuva...samo jebega mala satnica...Noor wrote:ma čiju ti penziju zarađuješ, pa ti ni zrno žita ne daješ okupat, ovaj...čardaku, šta trubišPinochet wrote:Asu nestignem pisati o cardaku radim 12h dnevno mora netko tebi zaraditi penziju i ostalima koji su isli u mirovinu sa 28god, nestigne se tipkati
2015-09-08
Pinočet bi pobego negde ali ne zna gde, svugde muje kolju pa nije sigurno, lakše je da sere po državi u kojoj živi nego da ga tamo neki izbode nožem u finskoj, švedckoj ili u barseloni!vuksadinare wrote:pinoce ima geslo...'cardak neka gasi ja odradjujem zastitarsku smjenu u dugopolju'čardak efendija wrote:nisam ja as nego srbin i nemam ja penziju ali imam druge privilegije i tak ću za koju godinu u penziju a šta se tebe tiče ti si imao vremena jebati mater čardaku dok ti je grad gorio pa tako oprosti ako grešim sumnjam u to šta pišeš, ti si besposličar i bitanga ali radiš dobro za nas srbe pa te neću puno tući kako treba no streljanje ti ne gine kad opet dođemo na vlast!Pinochet wrote:Asu nestignem pisati o cardaku radim 12h dnevno mora netko tebi zaraditi penziju i ostalima koji su isli u mirovinu sa 28god, nestigne se tipkati
pitao bi ja tebe da ti je satnica 13 kuna...a kako otic u njemacku a moras cuvat migrante za 1200 ojra..lipse je ovdi mo's kukat a opet sigurna glava na ramenučardak efendija wrote:Pinočet bi pobego negde ali ne zna gde, svugde muje kolju pa nije sigurno, lakše je da sere po državi u kojoj živi nego da ga tamo neki izbode nožem u finskoj, švedckoj ili u barseloni!vuksadinare wrote:pinoce ima geslo...'cardak neka gasi ja odradjujem zastitarsku smjenu u dugopolju'čardak efendija wrote:nisam ja as nego srbin i nemam ja penziju ali imam druge privilegije i tak ću za koju godinu u penziju a šta se tebe tiče ti si imao vremena jebati mater čardaku dok ti je grad gorio pa tako oprosti ako grešim sumnjam u to šta pišeš, ti si besposličar i bitanga ali radiš dobro za nas srbe pa te neću puno tući kako treba no streljanje ti ne gine kad opet dođemo na vlast!Pinochet wrote:Asu nestignem pisati o cardaku radim 12h dnevno mora netko tebi zaraditi penziju i ostalima koji su isli u mirovinu sa 28god, nestigne se tipkati
2015-09-08
...sad si mi javio kad sam se vratio u zg..tj cardak..e jesi prevarant..Pinochet wrote:Tebe vuche cheka janjetina nw klisu
2015-09-08
u dalmaciji za 13 kn??? Kog ti jebeš, ja sam ladno odbijao 30 kuna i nisam noć prespavo dobio 35 kn bez po muke ali ja nisam izmišljo oću neću nego zasuko rukave i udri!vuksadinare wrote:pitao bi ja tebe da ti je satnica 13 kuna...a kako otic u njemacku a moras cuvat migrante za 1200 ojra..lipse je ovdi mo's kukat a opet sigurna glava na ramenučardak efendija wrote:Pinočet bi pobego negde ali ne zna gde, svugde muje kolju pa nije sigurno, lakše je da sere po državi u kojoj živi nego da ga tamo neki izbode nožem u finskoj, švedckoj ili u barseloni!vuksadinare wrote:pinoce ima geslo...'cardak neka gasi ja odradjujem zastitarsku smjenu u dugopolju'čardak efendija wrote:nisam ja as nego srbin i nemam ja penziju ali imam druge privilegije i tak ću za koju godinu u penziju a šta se tebe tiče ti si imao vremena jebati mater čardaku dok ti je grad gorio pa tako oprosti ako grešim sumnjam u to šta pišeš, ti si besposličar i bitanga ali radiš dobro za nas srbe pa te neću puno tući kako treba no streljanje ti ne gine kad opet dođemo na vlast!Pinochet wrote:Asu nestignem pisati o cardaku radim 12h dnevno mora netko tebi zaraditi penziju i ostalima koji su isli u mirovinu sa 28god, nestigne se tipkati
pazi da te ne pojedu negde usput kanibali ili te neko ne pošalje alahu i svetom milutinu na istinu!Pinochet wrote:Ionako nisam u STu do 9mjeseca,
znam..dogodine...Pinochet wrote:Janjetina ce past
2015-09-08
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ugarska se širi
» Ebola se širi Afrikom
» OVAKO SE ŠIRI KRŠĆANSKI DUH
» Širi se štrajk u američkoj autoindustriji
» vetar piri kosovo se širi...
» Ebola se širi Afrikom
» OVAKO SE ŠIRI KRŠĆANSKI DUH