tko misli kupit auto
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: tko misli kupit auto
ti si neki komplikovan ustaša, boli me kurac za te vaše ustaške urote i zavere!Ovaj jebo onoga onaj jebo onoga, takvih luzera mi pun kurac i među nama srbima a još da slušam vaše žalopojke i kmečanje!Nađi nečije drugo rame za plakanje!mutava baštarda wrote:Naravno, znao sam da ima neka veza, sestrinska stranka hdzeju. Vi ste držali jna, a sdp&hdz udbu. Jedina razlika između udbaša i Udbaša je što jedni skivaju svoje partiske knjižice, a drugi ne.
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Nema žalopoljka, treba nekako izvući korist iz ovih novih njemačkih standarda i što manje ostaviti trošarine čardak bojni.
što manje čardaku nama srbima bolje!mutava baštarda wrote:Nema žalopoljka, treba nekako izvući korist iz ovih novih njemačkih standarda i što manje ostaviti trošarine čardak bojni.
To je sve isto korito. Ali neka pozdravljam, nek i vi Srbi nešto pametno kažete.
sad sam počašćenmutava baštarda wrote:
To je sve isto korito. Ali neka pozdravljam, nek i vi Srbi nešto pametno kažete.
ma kakav m4, efendija je zapeo na z4 i jebi ga, nema dalje...pismejker wrote:nece biti M5 ali ce biti M4 BEEEEELJ..!!!
tja..nelose,ali nisu moj stil ti roadsteri..mutava baštarda wrote:ma kakav m4, efendija je zapeo na z4 i jebi ga, nema dalje...pismejker wrote:nece biti M5 ali ce biti M4 BEEEEELJ..!!!
vidje sto nasah...blago od Boga...
Guest- Guest
Ukratko....švabi se rješavaju krša i opasnih vozila koje se više ne smije voziti tamo.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Ukratko....švabi se rješavaju krša i opasnih vozila koje se više ne smije voziti tamo.
Nit su krsevi nit su opasna vozila..no,treba potaknuti industriju auta...
Guest- Guest
Uvijek ima prostora. U Njemačkoj takve aute poklanjaju da ne moraju plačat troškove zbrinjavanja.marcellus wrote:cijene tih auta starih deset godina i više su već sad takve da nemaju kamo padati, sve što je starije od deset godina ne vrijedi puno ako nije ferrari i neće vrijediti ništa manje ni ubuduće.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Prije ulaska u Neum obavezno dezifekcioniranje kod veterinara - cijena 5 KM za osobni auto i 10 KM za dostavni auto
» Erdogan : Kupit ćemo još sistema S-400
» Orban odgovorio Amerikancima: Dobro, onda neću kupit vaš HIMARS
» Andrea ne misli stati
» Misli 19-og stoljeca - racionalnost
» Erdogan : Kupit ćemo još sistema S-400
» Orban odgovorio Amerikancima: Dobro, onda neću kupit vaš HIMARS
» Andrea ne misli stati
» Misli 19-og stoljeca - racionalnost
Page 3 of 3