tko misli kupit auto
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: tko misli kupit auto
Ne polovni. Ganc novi.Regoč wrote:Njih nisu rashodovali. No, ima u Todorića pa se raspitaj.Triny wrote:Ja ću helikopter.
Trinity-
2014-04-17
Onda ti ni njemačke mjere ne pomažu.Triny wrote:Ne polovni. Ganc novi.Regoč wrote:Njih nisu rashodovali. No, ima u Todorića pa se raspitaj.Triny wrote:Ja ću helikopter.
Znači mogla bi i dvojka pojeftiniti...
darth_vader-
2014-04-17
golf?jasambrend wrote:Znači mogla bi i dvojka pojeftiniti...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ovo je super za nas agroseksualce. Bit će niža cijena punoljetnicima G klase, defenderima, land cruiserima ...
jasambrend wrote:Aha...najauto tisućljeća...
Šta prvo rikne u golf dvici? Vozač
gde su ona vreme3na kad smo mi srbi to uzimali besplatno!! uvek se sa setom setim kako je to bilo lepo kad smo uzimali šta smo hteli od rvata i muslimana, te 92 srbija je imala vozni park kakav više nikada neće imati
mutava baštarda wrote:Ovo je super za nas agroseksualce. Bit će niža cijena punoljetnicima G klase, defenderima, land cruiserima ...
koji puno troše i održavanje košta gro nda..
Efedija to vam je bbilo na hipotekarni kredit na koje su vam nakon par godina sijele ovrhe. Jebi ga, tako je danas i nama hrvatima.
kic wrote:mutava baštarda wrote:Ovo je super za nas agroseksualce. Bit će niža cijena punoljetnicima G klase, defenderima, land cruiserima ...
koji puno troše i održavanje košta gro nda..
Pravi agroseksalac ljeva ložu i ima rezrvni aitomobi za dijelove koje sam premješta s onog na crnjaka na onog s papirima :)
neznam ti ja to, mi smo tada živeli ko hađije i boleo nas kurac za sve te gluposti što govoriš!mutava baštarda wrote:Efedija to vam je bbilo na hipotekarni kredit na koje su vam nakon par godina sijele ovrhe. Jebi ga, tako je danas i nama hrvatima.
Radi se valjda o dizelasima a cena nece puno pasti, jer kada svi nagrnu, onda ce im spustiti za sitnicu i ne isplati se to ni uzeti.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Velim ti ja, dignuo vam se standad kreditima. Kad dođe vrati koko što si pozobala ode kuća. Nema Slobe da vas brani, ni šešelja, samo ste spali na one što su bili u hdzovoj vladi.
A i kod nas hrvata, kad okupatorske banke nose kuću uleti u obranu samo pernar i sinčić.
A i kod nas hrvata, kad okupatorske banke nose kuću uleti u obranu samo pernar i sinčić.
ne znam o kakvim ti kreditima pričaš, nismo mi ništa platili šta smo pljačkali i otimali, ja kod nikoga nisam ništa potpisao nego samo grabio i otimao i nisam moro nikome ništa vratit!mutava baštarda wrote:Velim ti ja, dignuo vam se standad kreditima. Kad dođe vrati koko što si pozobala ode kuća. Nema Slobe da vas brani, ni šešelja, samo ste spali na one što su bili u hdzovoj vladi.
Ti onda kao i Kalmeta ništa nisi potpisao i ništa nisi vratio. Jesi siguran da nisi bio u koaliciji s HDZom.
kad smo pljačkali nisam, tad nam je SDP bio partner i predao nam ustaško oružije!mutava baštarda wrote:Ti onda kao i Kalmeta ništa nisi potpisao i ništa nisi vratio. Jesi siguran da nisi bio u koaliciji s HDZom.
Naravno, znao sam da ima neka veza, sestrinska stranka hdzeju. Vi ste držali jna, a sdp&hdz udbu. Jedina razlika između udbaša i Udbaša je što jedni skivaju svoje partiske knjižice, a drugi ne.
zamoli me prijatelj da mu dovezem golfa5, ja najdem golfa za soma i pol, covjek ide na carinu poreznu regu i slicno, na kraju je uz svu tu yebacinu prosao 100 eura jeftinije nego da je kupio golfa doma,
trosarina, pdv pa taksa ova pa ona pa papir od zubaka , jbte, pare samo cure,
pazi tehniku, prvo ti opale treosarinu na katalosku vrijednost koja godinu dana zaostaje za trzisnom, onda ti na to udare pdv
strava
nece u dnrh nis bit jeftinije, samo ce uhljebi vise zaradjivat
trosarina, pdv pa taksa ova pa ona pa papir od zubaka , jbte, pare samo cure,
pazi tehniku, prvo ti opale treosarinu na katalosku vrijednost koja godinu dana zaostaje za trzisnom, onda ti na to udare pdv
strava
nece u dnrh nis bit jeftinije, samo ce uhljebi vise zaradjivat
ti si neki komplikovan ustaša, boli me kurac za te vaše ustaške urote i zavere!Ovaj jebo onoga onaj jebo onoga, takvih luzera mi pun kurac i među nama srbima a još da slušam vaše žalopojke i kmečanje!Nađi nečije drugo rame za plakanje!mutava baštarda wrote:Naravno, znao sam da ima neka veza, sestrinska stranka hdzeju. Vi ste držali jna, a sdp&hdz udbu. Jedina razlika između udbaša i Udbaša je što jedni skivaju svoje partiske knjižice, a drugi ne.
Similar topics
» Prije ulaska u Neum obavezno dezifekcioniranje kod veterinara - cijena 5 KM za osobni auto i 10 KM za dostavni auto
» Erdogan : Kupit ćemo još sistema S-400
» Orban odgovorio Amerikancima: Dobro, onda neću kupit vaš HIMARS
» Andrea ne misli stati
» Misli 19-og stoljeca - racionalnost
» Erdogan : Kupit ćemo još sistema S-400
» Orban odgovorio Amerikancima: Dobro, onda neću kupit vaš HIMARS
» Andrea ne misli stati
» Misli 19-og stoljeca - racionalnost
Page 2 of 3