Maksimir u Dragačevu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Maksimir u Dragačevu
Ovu sam pjesmu ljetos otkril. Još je i dobra u odnosu na Guču.epikur37 wrote:Sve se nešto da mi je na taj benkovački pazar...pa ni to. Galama brate, preglasno...neuredno...goni dalje.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Regoč wrote:Ako su zanimljivi Zapadnjacima, ne pripadaju Zapadu, već su egzotika.epikur37 wrote:Pizzon je sretan zato što je par hrvatskih obitelji posjetilo njihov vašar i tako ih pokazale kao zanimljive nama zapadnjacima.
To je valjda znak da i oni pripadaju i da će ući u naš elitni klub.
pa bolje je reći egzotika, on to vidi u drugom ogledalu
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
gdje ti mladost osta, epi...užij se gužve i buke, mir i tišina doma tada još bolje prijaju :)))epikur37 wrote:Sve se nešto da mi je na taj benkovački pazar...pa ni to. Galama brate, preglasno...neuredno...goni dalje.
Guest- Guest
Noor wrote:gdje ti mladost osta, epi...užij se gužve i buke, mir i tišina doma tada još bolje prijaju :)))epikur37 wrote:Sve se nešto da mi je na taj benkovački pazar...pa ni to. Galama brate, preglasno...neuredno...goni dalje.
Zadnje što mi treba je gužva i buka + ordinirajuća seljačina.
Samo malo mira i psivnog odmora....uz kraj.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Regoč-
2015-08-21
kad nas moze derati...kao fiskalRegoč wrote:Ako je po Asili, Srbija je obećana zemlja u odnosu na Hrvatsku. Jebote, po njemu je Venesuela prosperitetnija, a Zimbabve bogatiji od nas.Noor wrote:Dragačevo Mallkofein wrote:Hrvati u Dragačevo idu samo u šoping i zato što je jeftinije. Eno, nema korpi. Pitajte Asilu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ko voli cigansku zabavu guca mu dodje ko po mjeri...ja bio prije tri godine so makedonija..i sad mi vise pase taj melos a klopa i domacinstvo nista slabije nego u srbiji ili guci cak bolje
2015-09-08
rekao mi jedan srbijanac inace fin covjek...za gucu...'guca ti je idealno mesto ako zelis da slobodno prdnes i podrignes a da ti neko ne zameri'...bez zajebancije
2015-09-08
vuksadinare wrote:rekao mi jedan srbijanac inace fin covjek...za gucu...'guca ti je idealno mesto ako zelis da slobodno prdnes i podrignes a da ti neko ne zameri'...bez zajebancije
ok, vucko, ne moraras da volis i sl.
zamisli da sad ja pocnem da kenjam
kako mi je alka dosadna, to meni glupo.
pa nista, ne kenjam o tome, to nije
na meni da procenjujem.
ko volo voli ko ne voli ne ide i sl-. kraj
dabome, guča nije jazz sabor kao nisville,
gde dolaze svetske face jazz muzike.
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
Volim narodno,ali ovo je užas.Regoč wrote:Ovu sam pjesmu ljetos otkril. Još je i dobra u odnosu na Guču.epikur37 wrote:Sve se nešto da mi je na taj benkovački pazar...pa ni to. Galama brate, preglasno...neuredno...goni dalje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nišvil: Hodočašće ljubitelja umetnosti i brana neukusu
Darko Rundek & ‘Apocalypso Now’ na Nišvilu
U Beogradskom kulturnom centru u galeriji “Artget” održana je pres konferencija povodom 34. Internacionalnog jazz festivala Nišvil koji se ove godine održava od 10. do 13. avgusta. Na konferenciji se velikom broju novinara obratila Bisera Veletanlić, dobitnica Nagrade za životno delo, Ivan Barčić, muzičar i Ivan Blagojević, direktor festivala.
[size=16]Dobitnica ovogodišnje Nagrade za životno delo “Nišvila” pevačica Bisera Veletanlić kaže da je iznenađena i da nije mogla da veruje kada su joj javili pre dva meseca.[/size]
[size=16]“Veoma se radujem i veoma sam iznenađenja. Prvo sam ustvari iznenađena da su se uopšte setili mene. Mene uglavnom nema kad treba da se nešto hvali. Na to sam navikla i od toga više ne bežim. Bilo bi mi smešno da se desi drugačije. Nešto tu ne bi štimalo. U svakom slučaju jedva čekam da se susretnem sa niškom publikom. Imala sam tu čast i zadovoljstvo da budem dva, tri puta ispred njih i Nišlije su me uvek izuzetno razumele. Ja to tako objašnjavam. To je suština. Razumeli su to, šta, kako i zašto ja radim”, kaže Bisera Veletanlić.[/size]
Direktor festivala Ivan Blagojević je istakao da Nišvil jazz festival ide preko svojih granica u misiji da, kao i do sada, bude hodočašće za sve ljubitelje umetnosti i brana neukusu.
“Ove godine smo malo i preterali, imaćemo 130 koncerata na 12 bina, 700 muzičara, 16 pozorišnih predstava, 100 filmova, 20 akademskih slikara i vajara, 20 strip crtača, sijaset promocija, izložbi. I dalje smo na barikadama zaštite nacionalnog bića, svi mi koji se bavimo kulturom i to je poslednja linija odbrane. Mogu da kažem da imamo dobru saradnju sa Gradom i sa Ministarstvom turizma. I dalje nedovoljno sa Ministarstvom kulture i na žalost potpuno smo izopšteni sa konkursa Ministarstva omladine i sporta, tako da će naših 300 volontera biti uskraćeno za neke stvari”, kaže Blagojević.
Blagojević dodaje i da Nišvil Nišu višestruko vraća ono što se u njega ulaže. To se najviše ogleda, kaže on, u popunjenosti svih smeštajnih kapaciteta u gradu i rasprodatim letovima.
[size=30]Post navigation[/size]
Darko Rundek & ‘Apocalypso Now’ na Nišvilu
2017-05-25
Kendi Dalfer: Počastvovana sam zbog niške nagrade
Nis, nisville avgust / 17.g.
Čuvena saksofonistkinja Kendi Dalfer, koju “Nišvil” publika pamti po odličnim nastupima i fenomenalnoj atmosferi koju pravi na koncertima, večeras će postati “počasna Nišlijka”, a kako kaže veoma je zahvalna zbog toga i srećna je što je ponovo na festivalu za koji je vežu lepe uspomene.
Iako za sebe kaže da ne pripada ni jednom gradu i da je “građanka sveta”, pa zbog toga prvo nije želela nagradu za počasnu Nišlijku, Kendi kaže da se predomislila nakon što joj je objašnjeno šta ta nagrada znači.Kendi Dalfer postaje počasna Nišlijka; foto: Petar Stošić
Nis, nisville avgust / 17.g.
Čuvena saksofonistkinja Kendi Dalfer, koju “Nišvil” publika pamti po odličnim nastupima i fenomenalnoj atmosferi koju pravi na koncertima, večeras će postati “počasna Nišlijka”, a kako kaže veoma je zahvalna zbog toga i srećna je što je ponovo na festivalu za koji je vežu lepe uspomene.
Iako za sebe kaže da ne pripada ni jednom gradu i da je “građanka sveta”, pa zbog toga prvo nije želela nagradu za počasnu Nišlijku, Kendi kaže da se predomislila nakon što joj je objašnjeno šta ta nagrada znači.Kendi Dalfer postaje počasna Nišlijka; foto: Petar Stošić
Podsetimo, organizatori “Nišvila” su još novembra prošle godine odbornicima niške Skupšitine predložili da čuvena holandska saksofonistkinja bude počasna građanka. Kako su kazali, ona doprinosi promociji Niša i džez festivala, pre svega u rodnoj Holandiji, pa zbog toga zaslužuje da dobije ovaj status. Nagrada će joj biti dodeljena večeras na koncertu.Kada sam čula da je to nagrada od svih ljudi u Nišu, fanova i mladih koji su pisali i rekli da ja treba da budem počasna građanka, onda sam pristala, jer je to predivno. Osećam se počastvovano, jer ako mladi ljudi i fanovi kažu nadležnima da treba da izaberu mene, ja sam zbog toga mnogo počastvovana i mislim da je to divno - pojasnila je Dalfer.
2017-05-25
Rundekov muzički vremeplov za kraj “Nišvila”
nisvilee, avgust / 17.g.
Umesto festivalskog nastupa, publika je sinoć u Tvrđavi uživala u dvočasovnom koncertu velikog umetnika Darka Rundeka, koji je na “Nišvilu” proslavio 20 godina od izlaska njegovog prvog samostalnog albuma, a sa orkestrom “Apocalypso now” proveo je publiku kroz muzički vremeplov. Kraj niškog džez festivala obeležila je i prosidba na nastupu niškog sastava “Very naiss”, sa kojim je pevao Ivan Kurtić
nisvilee, avgust / 17.g.
Umesto festivalskog nastupa, publika je sinoć u Tvrđavi uživala u dvočasovnom koncertu velikog umetnika Darka Rundeka, koji je na “Nišvilu” proslavio 20 godina od izlaska njegovog prvog samostalnog albuma, a sa orkestrom “Apocalypso now” proveo je publiku kroz muzički vremeplov. Kraj niškog džez festivala obeležila je i prosidba na nastupu niškog sastava “Very naiss”, sa kojim je pevao Ivan Kurtić
2017-05-25
sta si se odmah propeo...pitao covjeka sto misli o guci on mi tako rekao..nisam ja to rekaopizzon wrote:vuksadinare wrote:rekao mi jedan srbijanac inace fin covjek...za gucu...'guca ti je idealno mesto ako zelis da slobodno prdnes i podrignes a da ti neko ne zameri'...bez zajebancije
ok, vucko, ne moraras da volis i sl.
zamisli da sad ja pocnem da kenjam
kako mi je alka dosadna, to meni glupo.
pa nista, ne kenjam o tome, to nije
na meni da procenjujem.
ko volo voli ko ne voli ne ide i sl-. kraj
dabome, guča nije jazz sabor kao nisville,
gde dolaze svetske face jazz muzike.
2015-09-08
Ozbač? Meni je baš pjevna. A i liepo je znati da ima ženah koje se vesele kad se vratiš pijan. Bar u pjesmi.jastreb wrote:Volim narodno,ali ovo je užas.Regoč wrote:Ovu sam pjesmu ljetos otkril. Još je i dobra u odnosu na Guču.epikur37 wrote:Sve se nešto da mi je na taj benkovački pazar...pa ni to. Galama brate, preglasno...neuredno...goni dalje.
nije valjda da veruješ u ovoepikur37 wrote:Pizzon je sretan zato što je par hrvatskih obitelji posjetilo njihov vašar i tako ih pokazale kao zanimljive nama zapadnjacima.
To je valjda znak da i oni pripadaju i da će ući u naš elitni klub.
------------------------
Na stranu to...prije sam volio te proste vašarske manifestacije, kao vid otpora malograđanskom klišeu a i mjestu dobre klope i toga.
Međutim danas mi je to sve preglasno i neotesano i ne bi mi se uopće dalo.
sto si napisao
2017-05-25
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ovako će izgledati novi Maksimir – od 60.000.000 €
» Maksimir, Arkan puca, UDBA, Robi&Piksi se tresu
» "Maksimir je najružniji – probudićemo se tek kad Srbija napravi Nacionalni stadion"
» Maksimir, Arkan puca, UDBA, Robi&Piksi se tresu
» "Maksimir je najružniji – probudićemo se tek kad Srbija napravi Nacionalni stadion"
Page 2 of 2