ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Maksimir, Arkan puca, UDBA, Robi&Piksi se tresu

Go down

Maksimir, Arkan puca, UDBA, Robi&Piksi se tresu Empty Maksimir, Arkan puca, UDBA, Robi&Piksi se tresu

Post by Serbinho-3 15/5/2020, 19:03

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2020&mm=05&dd=15&nav_id=1684223
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Maksimir, Arkan puca, UDBA, Robi&Piksi se tresu Empty Re: Maksimir, Arkan puca, UDBA, Robi&Piksi se tresu

Post by Serbinho-3 15/5/2020, 19:04

Bivši čelnik Crvene zvezde Vladimir Cvetković u razgovoru za Kurir otkrio je novi detalj iz nikad odigrane utakmice 13. svibnja 1990. godine između Dinama i Crvene zvezde . Rekao je kako je Željko Ražnatović Arkan pucao u zrak na Maksimiru kako bi spasio delegaciju Crvene zvezde od linča Dinamovih navijača. 
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Maksimir, Arkan puca, UDBA, Robi&Piksi se tresu Empty Re: Maksimir, Arkan puca, UDBA, Robi&Piksi se tresu

Post by Serbinho-3 15/5/2020, 19:04

:coffee
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by omni 15/5/2020, 19:52

Zayeban, sve im u facu rekao i opsovao majku ustasku. 

omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by kaya 15/5/2020, 20:12

Meni je ipak zajebaniji srpski krimos giška, zapovjednik srpske garde. On se naoružao do zuba, stigao u gospić i dobio metak za dobar dan za par dana  !
Onda se vratio u beograd. Jasno u ležećem položaju.

Last edited by kaya on 15/5/2020, 20:12; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by omni 15/5/2020, 20:26

kaya wrote:Meni je ipak zajebaniji srpski krimos giška, zapovjednik srpske garde. On se naoružao do zuba, stigao u gospić i dobio metak za dobar dan za par dana  !
Onda se vratio u beograd. Jasno u ležećem položaju.
Kao pravi junak, kraljevic Marko. Dobro je i to, inace zavrse tako da ih kum s ledja sekirom zatuce....
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by nakaza 15/5/2020, 21:06

omni wrote:Zayeban, sve im u facu rekao i opsovao majku ustasku. 

Ovo je ustaška montaža.  Ovo uopšte nije on.
nakaza
nakaza

2019-08-05

Back to top Go down

Post by omni 15/5/2020, 21:10

nakaza wrote:

I ja mislim da nije on, nije valjda ovolika picka, sav se skupio a ja gledam klip i cekam kad ce skociti i poklati ove ustase. U pravu si ti.
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by omni 15/5/2020, 21:13

Evo dokaz da nije kako sam i mislio, da je on ne bi nikada pristao da bude osudjen, pobio bi sve ustase u sudnici. 

omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by nakaza 15/5/2020, 21:18

omni wrote:
nakaza wrote:

I ja mislim da nije on, nije valjda ovolika picka, sav se skupio a ja gledam klip i cekam kad ce skociti i poklati ove ustase. U pravu si ti.

Sinhronizovali su ga ko Duška Dugouška, nijedan Srbin neće poverovati da je on i da je to moguće,.  Sa usana mu čitam hrabrost i rešenost da se bori za srpsku stvar.  Tamo de je on čuvao Srbe, nema im ni traga ni glasa uostalom.

Nema prepreka da osvane na ikoni u nekoj parohiji.
nakaza
nakaza

2019-08-05

Back to top Go down

Post by omni 15/5/2020, 21:34

nakaza wrote:
omni wrote:
nakaza wrote:

Sinhronizovali su ga ko Duška Dugouška, nijedan Srbin neće poverovati da je on i da je to moguće,.  Sa usana mu čitam hrabrost i rešenost da se bori za srpsku stvar.  Tamo de je on čuvao Srbe, nema im ni traga ni glasa uostalom.

Nema prepreka da osvane na ikoni u nekoj parohiji.
Naravno, cak i ja kao neSrbin, tj. noviji vid zivota na zemlji ne vjerujem u to. Da se preda bez borbe nema sanse. Ja mislim da je crvenkasti njegov dvojnik i da je sve ovo namjesteno uz njegovu pomoc.
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by immortal 15/5/2020, 22:21

Maksimir, Arkan puca, UDBA, Robi&Piksi se tresu

ja mislila Puška puca, krv se lije, dušman bježi klet

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics