MIGRANTI I DALJE STIŽU Dosad ih u RH ušlo 20.737
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: MIGRANTI I DALJE STIŽU Dosad ih u RH ušlo 20.737
to je ta internacionalna brigada, obični sirijci su prvi digli pobuni inače nije im prvi put.. i ne samo to , nego su doslovno cijele brigade assadove vojske prelazile na stranu pobunjenika.. isto kao što su svi Hrvati u JNA prešli na stranu HV a Srbi na svoju (većinom).
O čemu se radi? jednostavno je, - sirija je multinacionalna država gdje manjina aleviti 10-13% drže 60% sunita arapa za muda.. ovi su digli pobunu i ostalo je povjest..
da, prije toga sirija imala stanovnika ko Hrvatska 1960, a 2010 imaju 23 milijuna stanovnika.. ogroman rast populacije sam po sebi dovodi do sranja
O čemu se radi? jednostavno je, - sirija je multinacionalna država gdje manjina aleviti 10-13% drže 60% sunita arapa za muda.. ovi su digli pobunu i ostalo je povjest..
da, prije toga sirija imala stanovnika ko Hrvatska 1960, a 2010 imaju 23 milijuna stanovnika.. ogroman rast populacije sam po sebi dovodi do sranja
Guest- Guest
Već 8000 napustilo Hrvatsku...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Tony Soprano wrote:ko te kaj pita?crvenkasti wrote:Trebamo dobro provjeriti ima li među njima i koji Srbin.
Ma nemoj? Znači Hrvati moraju biti tiho?
Dosta je hrvatske šutnje!
crvenkasti-
2014-04-17
znaci 12 000 jos trazi rupu , ostace na kraju samo ona obitelj u bandicevoj vikendiciepikur37 wrote:Već 8000 napustilo Hrvatsku...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Koliko god da je napustilo više ih je u hrvatskoj nego jučer i manje nego će biti sutra.epikur37 wrote:Već 8000 napustilo Hrvatsku...
Slati vojsku dok je vrijeme i to ne sa šatorima i sendvičima nego s puškama. Red se mora uspostaviti jer ovo je jebena anarhija i smijurija što sad službe sigurnosti rade.
danni1 wrote:Koliko god da je napustilo više ih je u hrvatskoj nego jučer i manje nego će biti sutra.epikur37 wrote:Već 8000 napustilo Hrvatsku...
Slati vojsku dok je vrijeme i to ne sa šatorima i sendvičima nego s puškama. Red se mora uspostaviti jer ovo je jebena anarhija i smijurija što sad službe sigurnosti rade.
Ne smijemo sami to. Prvo treba osigurati podrške vodećih zemalja Europske unije u Briselu.
crvenkasti-
2014-04-17
malo digresije...skolski kolega moje cimerice rastura city , odlicna utakmica.... @danni sto ne uzmes pusku branit nejac hrvatsku na granici ?
2014-04-12
Starhemberg wrote:Ma tko se pobunio, jel ovi "Sirijci" dolje???
Bravo majstore,to je to. Ujedno, to je i odgovor na pobunu u Libiji.
Inače u svakoj zemlji na Planetu postoji 10-15 % petokolonaša koji će se
pobuniti protiv aktualne vlasti.
Još ako ih organiziraš ( iz vana ) , daš im oružje i logistiku, šoldi.
Kad im osiguraš info i daš dozvolu da krenu ubijati, nema te države koja neće pasti.
Jako je jednostavno i lako.
Recimo imaš grad od 100-150 000 stanovnika. 2 policijske postaje ( skladište oružja)
50-100 budalaša napadnu PP,...........zauzeti će je u pola sata!!!!!!!!!!
Sinkronizirano i drugu PP. Znači domogli su se oružja. Onda zovu sljedbenike i
naoružaju ih..........................Gotovo maco........ Kontroliraju grad od 150 000 ljudi.
jasnoje valda kako se ide dalje.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ja spreman i voljan čekam samo odobrenje vlade. Slobodno se ti zavuci u neku rupu i čekaj da ti danni i njemu slični oslobodi zemlju,neće ti bit prvi puta.debotoijusto wrote:malo digresije...skolski kolega moje cimerice rastura city , odlicna utakmica.... @danni sto ne uzmes pusku branit nejac hrvatsku na granici ?
Onda "zapadni demokratski mediji" počnu pisati o " borcima za slobodu i demokraciju" koji se bore protivu "tiranina" i to je to.
Onda RH pošalje -sim kartice- i oružje " umjerenoj opoziciji"
a onda se svi čude od kuda stotine tisuća izbjeglica.
Onda RH pošalje -sim kartice- i oružje " umjerenoj opoziciji"
a onda se svi čude od kuda stotine tisuća izbjeglica.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
cekas odobrenje vlade koju ne priznajes ? interesantno... i sto bi radio , pucao po "drugacijima" i teritoriju druge zemlje ? preplasio ih izgledom ?danni1 wrote:Ja spreman i voljan čekam samo odobrenje vlade. Slobodno se ti zavuci u neku rupu i čekaj da ti danni i njemu slični oslobodi zemlju,neće ti bit prvi puta.debotoijusto wrote:malo digresije...skolski kolega moje cimerice rastura city , odlicna utakmica.... @danni sto ne uzmes pusku branit nejac hrvatsku na granici ?
2014-04-12
danni1 wrote:Ja spreman i voljan čekam samo odobrenje vlade. Slobodno se ti zavuci u neku rupu i čekaj da ti danni i njemu slični oslobodi zemlju,neće ti bit prvi puta.debotoijusto wrote:malo digresije...skolski kolega moje cimerice rastura city , odlicna utakmica.... @danni sto ne uzmes pusku branit nejac hrvatsku na granici ?
Da, jebote, svaki čas nam kažu da se opet moramo oslobađavat.
crvenkasti-
2014-04-17
Šta ja imam priznavat vladu ili ne,koji je tebi kurac? Da da bih pucao po drugačijima ako treba u čem je problem. Koje jebene druge zemlje,jebe mi se za druge zemlje nek svatko štiti svoju. Za svoju zemlju nemam nikakav problem pucati na bilo koga.debotoijusto wrote:cekas odobrenje vlade koju ne priznajes ? interesantno... i sto bi radio , pucao po "drugacijima" i teritoriju druge zemlje ? preplasio ih izgledom ?danni1 wrote:Ja spreman i voljan čekam samo odobrenje vlade. Slobodno se ti zavuci u neku rupu i čekaj da ti danni i njemu slični oslobodi zemlju,neće ti bit prvi puta.debotoijusto wrote:malo digresije...skolski kolega moje cimerice rastura city , odlicna utakmica.... @danni sto ne uzmes pusku branit nejac hrvatsku na granici ?
Samo čekaš da ti kažu kad i na koga.
crvenkasti-
2014-04-17
Jbga kad so ih pustili,sad ak sami ne odu što drugo? Dobro,neki će otići,oni koji ostanu,jbga nek stoje ali da se mene pita svaki bi popio metak pri nelegalnom ulasku u zemlju.crvenkasti wrote:danni1 wrote:Ja spreman i voljan čekam samo odobrenje vlade. Slobodno se ti zavuci u neku rupu i čekaj da ti danni i njemu slični oslobodi zemlju,neće ti bit prvi puta.debotoijusto wrote:malo digresije...skolski kolega moje cimerice rastura city , odlicna utakmica.... @danni sto ne uzmes pusku branit nejac hrvatsku na granici ?
Da, jebote, svaki čas nam kažu da se opet moramo oslobađavat.
nebi ih trebalo puno odstreliti,brzo bi shvatili poruku i stali na kočnicu.Mogu oni razumjeti samo im se treba obratiti na način koji razumiju.
ne znam sto radi ovdje , treba pratit dnevno za kordinirane uputecrvenkasti wrote:Samo čekaš da ti kažu kad i na koga.
2014-04-12
ZDScrvenkasti wrote:Samo čekaš da ti kažu kad i na koga.
danni1-
2014-04-16
Tko ih više broji .....samo proslijedi dalje za Mađarsku i SLoveniju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nego postoji li neka gruba procjena,koliko je bijelog proslo, koliko horsa???? Padaju li cijene na zapadu???
2014-04-14
Ekipe od po dtotinjak osoba iz Pakistana i Afganistana. Nema kontrole, Koferi izdrzali da ih se vuce par tisuca km. Muhahahahahahahaa Sami Samsonite. Hahahahhaaaa
2014-04-14
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» U Hrvatsku je dosad ušlo 150.000 izbjeglica
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Kosovo nije ušlo u Interpol
» Najveće europsko gospodarstvo ušlo u recesiju
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Kosovo nije ušlo u Interpol
» Najveće europsko gospodarstvo ušlo u recesiju
Page 2 of 3