Rusija se konačno spasila, Vulin im obećao da im Srbija neće uvesti sankcije
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Rusija se konačno spasila, Vulin im obećao da im Srbija neće uvesti sankcije
Uspravnica je americka ideja a kolinda ju gura. Ideja stara desetak i vise godina. Ero.
Nemres mi nis prodat
Nemres mi nis prodat
Re: Rusija se konačno spasila, Vulin im obećao da im Srbija neće uvesti sankcije
Eroo wrote:Oš reć da uspravnica nije suverena odluka?Leviathan2 wrote:Izbaci rh
Naravno da nije...niste suvereni dok god ste duzni i bogu i vragu.,.. :cleanteeth:o politici da ne pricamo..
Guest- Guest
Po glavi stanovnika manje od skoro svih bogatijih država u EU.pismejker wrote:Eroo wrote:Oš reć da uspravnica nije suverena odluka?Leviathan2 wrote:Izbaci rh
Naravno da nije...niste suvereni dok god ste duzni i bogu i vragu.,.. :cleanteeth:o politici da ne pricamo..
Više od Srbije, Albanije, BiH, Makedonije i ostalih siromašnih država.
To je sasvim normalno, jer nitko ne želi dat novac onima koji ga nisu u stanju vratiti.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Tako je,no te bogate drzave imaju razvijenu industriju i ekonomiju i mogu servisirati svoje dugove...Vi to ne mozete,nego se ispod stola rasprodaje drzavno srebro i zlato..a ekonomija vam je sve gora i gora...vis u kojem smjeru to ide?Eroo wrote:Po glavi stanovnika manje od skoro svih bogatijih država u EU.pismejker wrote:Eroo wrote:Oš reć da uspravnica nije suverena odluka?Leviathan2 wrote:Izbaci rh
Više od Srbije, Albanije, BiH, Makedonije i ostalih siromašnih država.
To je sasvim normalno, jer nitko ne želi dat novac onima koji ga nisu u stanju vratiti.
Nabrojao si drzave koje idu u propast..
Ili rasprodati sve svoje prirodne resurse i ostati sa usranim gaćama na stapu..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» I Srbija se buni,Vulin:Srbija ne može primiti neograničen broj izbjeglica i neće biti prihvatni centar'
» Suljo:'Nisam odusevljan,ali Srbija ve mozda morati uvesti sankcije Rusiji.'
» Grom iz vedra neba: Srbija nema namjeru uvesti Rusiji sankcije zbog Turskog toka
» Ako Srbija uvede sankcije, Rusija bi mogla podržati prijem Kosova u UN
» Rusija je daleko, a Srbija ga spašavati neće: Dodik ostao sam
» Suljo:'Nisam odusevljan,ali Srbija ve mozda morati uvesti sankcije Rusiji.'
» Grom iz vedra neba: Srbija nema namjeru uvesti Rusiji sankcije zbog Turskog toka
» Ako Srbija uvede sankcije, Rusija bi mogla podržati prijem Kosova u UN
» Rusija je daleko, a Srbija ga spašavati neće: Dodik ostao sam
Page 2 of 2