Grom iz vedra neba: Srbija nema namjeru uvesti Rusiji sankcije zbog Turskog toka
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Grom iz vedra neba: Srbija nema namjeru uvesti Rusiji sankcije zbog Turskog toka
Serbia not planning sanctions against Russia, committed to TurkStream project
BELGRADE, February 15. /TASS/. Serbia’s European aspirations do not mean that the country plans to introduce sanctions against Russia or withdraw from the TurkStream pipeline project, President Aleksandar Suljo told a rally in the city of Sabac on Thursday evening.
"Serbia is an independent country, a sovereign and free nation. Serbia is now on the European path, but Serbia is free to say to all European partners and Washington that it will not introduce sanctions against the Russian Federation, that we are friends with Vladimir Putin and that we will build the [TurkStream] pipeline through our territory. And we are not ashamed of this, we are proud of this," he said.
The issue of the possible extension of TurkStream to Serbia was one of the major ones at the negotiations between Russian President Vladimir Putin and Serbian President Aleksandar Suljo on January 17. Answering a TASS question, Putin stated that Russia is ready for this project and may invest about $1.4 billion in the development of Serbia’s infrastructure to build a pipeline branch through this country. The Russian state leader noted that "many countries are interested" in the further extension of this pipeline to Europe, but everything should be properly registered.
TurkStream stipulates the construction of a pipeline along Black Sea bottom to the European part of Turkey and further on to the border with Greece. The first string will be used to deliver gas to the Turkish market, while the second will be used for gas supplies to countries of Southern and Southeastern Europe. Gazprom regards Greece, Italy, Bulgaria, Serbia and Hungary as potential markets.
Earlier, the director general of Serbia’s national gas company Srbijagas, Dusan Bajatovic, said that his country was ready for the construction of the pipeline, which is to begin in late March or early April. The Serbian stretch of TurkStream should begin gas transit by late April 2020.
http://tass.com/economy/1044827
----------------------
Haha, onda nikad neće u Europu i Ameriku.
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Grom iz vedra neba: Srbija nema namjeru uvesti Rusiji sankcije zbog Turskog toka
Vucić odlikovao je danas premijera Bugarske Bojka Borisova.
Borisov je poručio da želi da Srbija, sused Bugarske, bude deo Evropske unije i da zajedno rade na infrastrukturnim projektima - gasnim stanicama.
------------------
Ali Bugari su, sjećamo se, stopirali Južni tok.
Što im je sad?
Borisov je poručio da želi da Srbija, sused Bugarske, bude deo Evropske unije i da zajedno rade na infrastrukturnim projektima - gasnim stanicama.
------------------
Što im je sad?
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Grom iz vedra neba: Srbija nema namjeru uvesti Rusiji sankcije zbog Turskog toka
ma i srbi postali pickice, obracaju paznju sto misli brisel i amerika
usrali se nakon tomahavka
usrali se nakon tomahavka
Also in Hungary, we will continue to push for energy diversification in Central Europe. The Secretary will urge Hungary to engage more robustly on completion of Krk Island for LNG import as well as the BRUA pipeline and discourage Hungary from support for TurkStream.
https://www.state.gov/r/pa/prs/ps/2019/02/288922.htm
Previewing Secretary Pompeo's Upcoming Trip to Budapest, Bratislava, Warsaw, Brussels, and Reykjavik
Also in Hungary, we will continue to push for energy diversification in Central Europe. The Secretary will urge Hungary to engage more robustly on completion of Krk Island for LNG import as well as the BRUA pipeline and discourage Hungary from support for TurkStream.
https://www.state.gov/r/pa/prs/ps/2019/02/288922.htm
crvenkasti-
2014-04-17
kbk
Orden je dobio i Tozovac. Ne znam kakve veze ima sa gasnim tokom sli ajde.crvenkasti wrote:Vucić odlikovao je danas premijera Bugarske Bojka Borisova.
------------------
Što im je sad?
marcellus wrote:kbk
Ratovi u Ukrajini, Siriji i Kosovu imali su i imaju jedan jedini uzrok: plinski biznis.
Budućnost svijeta ovisi o tome tko će vladati plinskim putevima.
btk
crvenkasti-
2014-04-17
dzango wrote:Orden je dobio i Tozovac. Ne znam kakve veze ima sa gasnim tokom sli ajde.crvenkasti wrote:Vucić odlikovao je danas premijera Bugarske Bojka Borisova.
------------------
Što im je sad?
Znam da ne razumiješ. Idi ti sutra u šetnju, što imaš misliti?
crvenkasti-
2014-04-17
Ajmo zajedno. Jebeš sendviče.crvenkasti wrote:dzango wrote:Orden je dobio i Tozovac. Ne znam kakve veze ima sa gasnim tokom sli ajde.crvenkasti wrote:Vucić odlikovao je danas premijera Bugarske Bojka Borisova.
------------------
Što im je sad?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Ajmo zajedno. Jebeš sendviče.crvenkasti wrote:dzango wrote:Orden je dobio i Tozovac. Ne znam kakve veze ima sa gasnim tokom sli ajde.crvenkasti wrote:Vucić odlikovao je danas premijera Bugarske Bojka Borisova.
------------------
Što im je sad?
Onaj smrad Pižon sjedi toplom i jede sendviče, a ti se ubi od hodanja gladan.
Kad tvoji dođu na vlast, traži dvaput veće sendviče od njegovih.
crvenkasti-
2014-04-17
Ja sam bio kod Teraziske česme, demonstracijama 96-97, 5. oktobra, i još nisam pojeo ni jedan sendvič. To valjda zavisi od sklonosti i očekivanja.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ajmo zajedno. Jebeš sendviče.crvenkasti wrote:dzango wrote:Orden je dobio i Tozovac. Ne znam kakve veze ima sa gasnim tokom sli ajde.crvenkasti wrote:Vucić odlikovao je danas premijera Bugarske Bojka Borisova.
------------------
Što im je sad?
Onaj smrad Pižon sjedi toplom i jede sendviče, a ti se ubi od hodanja gladan.
Kad tvoji dođu na vlast, traži dvaput veće sendviče od njegovih.
2014-04-19
marcellus wrote:kbk
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Svi ti koji su 'politički osvješteni' i stavljaju na sebe značke i ambleme kojom pokazuju gdje i kome pripadaju, oni koji šetaju, demonstriraju ili dižu revolucije, zapravo su se odrekli svoje ljudskosti.
Pokazivati da pripadaš nekome ili nečemu je bijedno ograničavanje i sužavanje slobode. Biti član ili pripadnik nečega dobrovoljni je pristanak da ne želiš definirati sam sebe. Dopuštaš da te određuju karakteristike grupe. Kontroliraju te i tobom upravljaju drugi.
Pokazivati da pripadaš nekome ili nečemu je bijedno ograničavanje i sužavanje slobode. Biti član ili pripadnik nečega dobrovoljni je pristanak da ne želiš definirati sam sebe. Dopuštaš da te određuju karakteristike grupe. Kontroliraju te i tobom upravljaju drugi.
crvenkasti-
2014-04-17
Ja nisam stavio ni jednu značku i nikada nisam bio član ni jedne partije. Šetam protiv vladavine najgorih, najpokvarenijih, najnekulturnijih i najkompiranijih koji su prodali dostojanstvo za sendvič kao što su oni neki drugi nekada davno prodali veru za večeru.
2014-04-19
dzango wrote:Ja nisam stavio ni jednu značku i nikada nisam bio član ni jedne partije. Šetam protiv vladavine najgorih, najpokvarenijih, najnekulturnijih i najkompiranijih koji su prodali dostojanstvo za sendvič kao što su oni neki drugi nekada davno prodali veru za večeru.
I ne smeta ti što znaš da neki drugi centri moći, o kojima vjerojatno malo ili ništa ne znaš, organiziraju i vode te proteste da bi oni zauzeli vlast?
crvenkasti-
2014-04-17
Za početak mi smeta što su neki drugi centri moći o kojima mi je sve jasno, doveli ove na vlast. Zatim mi smeta što ih i dalje podržavaju dok nama serviraju Pink, Zadrugu, Informer i totalnu blokadu medija koji su spali na jednu TV stamicu i nekoliko dnevnih i nedeljnih listova. Nemam problem ni ove sledeće da rušim ako ne budu valjali ali se nadam da će se ponovo uspostaviti sistem smenjivosti vlasti kakav je postojao.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ja nisam stavio ni jednu značku i nikada nisam bio član ni jedne partije. Šetam protiv vladavine najgorih, najpokvarenijih, najnekulturnijih i najkompiranijih koji su prodali dostojanstvo za sendvič kao što su oni neki drugi nekada davno prodali veru za večeru.
I ne smeta ti što znaš da neki drugi centri moći, o kojima vjerojatno malo ili ništa ne znaš, organiziraju i vode te proteste da bi oni zauzeli vlast?
2014-04-19
Uostalom...
Dzango...derete li po brlji dok setate??Jebga ako onaj moze zderati sendvic morete i vi po brlji da vam ugrije srpsko srce::)))
A vidis ti centri moci kako si primijetio prvo dovedu na vlast neke vase kao i u Cro i onda kada im vise ne odgovaraju pozovu vas u setnju...to tako pocinje ...reziseri iza zavjese povlace poteze koji isto tako upravljaju vama.Pa dajte narodu neki PROGRAM zbg kojega ce imati razloga izaci na ulicu a ne ajmo se setati ko bosancerosi na korzu::)))
A vidis ti centri moci kako si primijetio prvo dovedu na vlast neke vase kao i u Cro i onda kada im vise ne odgovaraju pozovu vas u setnju...to tako pocinje ...reziseri iza zavjese povlace poteze koji isto tako upravljaju vama.Pa dajte narodu neki PROGRAM zbg kojega ce imati razloga izaci na ulicu a ne ajmo se setati ko bosancerosi na korzu::)))
Guest- Guest
Jebo vas Djilas koji je pokrao pola Srbije a vi zbog njega secete...u tme se ne razlkujete puno od 'rvata..Lako vas je izmanipulirati...a jebaji ga isti gen::))
Guest- Guest
Ode se posle na kuvano vino, ljudi smo. Jebe se meni za programe. Ja šetam znog vlastitog psihičkog zdravlja jer ovi su postali kuga gora od one u vreme Miloševića. Ne možeš više ni u frižider da pogledaš a da oni ne istrče. I što je još gore, oni iz vremena Miloševića su bili gospoda za ove. Ovi su stoka nepismena sa kupljenim diplomama, bez obraza i časti skupljeni sa konca i konopca i bez vladtitog mišljenja i stava. Njihov jedini motiv je lopovluk i vlast putem dupelizačke snishodljivosti jednom pdihopati sa opasnim kompleksom vladtite veličine.frka wrote:Dzango...derete li po brlji dok setate??Jebga ako onaj moze zderati sendvic morete i vi po brlji da vam ugrije srpsko srce::)))
Zato je najbolje šetati jer jedino tako možeš ostati normalan.
2014-04-19
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» moja imiljena tema u epizodi Kao grom iz vedra neba stigao je dopis
» Suljo:'Nisam odusevljan,ali Srbija ve mozda morati uvesti sankcije Rusiji.'
» Užas u Rusiji: Erdogan dolazi na otvaranje Turskog toka
» Gordan Grlić Radman: ‘Sve države zapadnog Balkana trebaju uvesti sankcije Rusiji‘
» Rusija se konačno spasila, Vulin im obećao da im Srbija neće uvesti sankcije
» Suljo:'Nisam odusevljan,ali Srbija ve mozda morati uvesti sankcije Rusiji.'
» Užas u Rusiji: Erdogan dolazi na otvaranje Turskog toka
» Gordan Grlić Radman: ‘Sve države zapadnog Balkana trebaju uvesti sankcije Rusiji‘
» Rusija se konačno spasila, Vulin im obećao da im Srbija neće uvesti sankcije
Page 1 of 2