Porešenko prodao S. Koreji motore za rakete
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Porešenko prodao S. Koreji motore za rakete
to je tačno i to svi znaju, reci mi nešto što ne zna niko drugi a posebno mi srbi!Gnječ wrote:čardak efendija wrote:sad sam još više zbunjenGnječ wrote:da. jadni koreanci morali potegnut do ukrajine kao da im Vladivostok nije odmah do granice.
to je zato jer si smrdljivi srbin a mozak ti je u šupku.
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
od milvokijapismejker wrote:znas ono..Srbija do Tokiya???čardak efendija wrote:sad sam još više zbunjenGnječ wrote:da. jadni koreanci morali potegnut do ukrajine kao da im Vladivostok nije odmah do granice.
2017-08-05
čardak efendija wrote:to je tačno i to svi znaju, reci mi nešto što ne zna niko drugi a posebno mi srbi!Gnječ wrote:čardak efendija wrote:sad sam još više zbunjenGnječ wrote:da. jadni koreanci morali potegnut do ukrajine kao da im Vladivostok nije odmah do granice.
ti nisi srbin.
Guest- Guest
jesam, i ti si srbin samo to negiraš jer te sramota!Gnječ wrote:čardak efendija wrote:to je tačno i to svi znaju, reci mi nešto što ne zna niko drugi a posebno mi srbi!Gnječ wrote:čardak efendija wrote:sad sam još više zbunjenGnječ wrote:da. jadni koreanci morali potegnut do ukrajine kao da im Vladivostok nije odmah do granice.
ti nisi srbin.
2017-08-05
uffffff,cim ja sve nisam postao u zadnjih par godina... ,zadnje je bilo sandžaklija...
Guest- Guest
čardak efendija wrote:jang padavane ne seri, idi u ćošak i kleči na kukuruzu tri sata kako sam ti mislima poslo poruku! Dok se porfirije ne oglasi ima da ćutiš i razmišljaš o budućoj sreći kad opet budeš srbin kako zapoveda sveti milutin!crvenkasti wrote:Preko Kima govore Kinezi. Kim Amerikancima govori ono što im Kinezi poručuju.
Postani Hrvat i učlani se u čardak, svi će te voljeti. Idealan si kandidat, Srbin si, mrziš Srbe i glup si ko kurac.
crvenkasti-
2014-04-17
čardak efendija wrote:jesam, i ti si srbin samo to negiraš jer te sramota!Gnječ wrote:čardak efendija wrote:to je tačno i to svi znaju, reci mi nešto što ne zna niko drugi a posebno mi srbi!Gnječ wrote:čardak efendija wrote:
sad sam još više zbunjen
ti nisi srbin.
ti si đubre, ustaša.
Guest- Guest
marš u ćošak i ćuti kako sam ti zapovedio ili ćeš zauvek ostati na pola puta, nit srbin nit ustaša i svi će da te preziru!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:jang padavane ne seri, idi u ćošak i kleči na kukuruzu tri sata kako sam ti mislima poslo poruku! Dok se porfirije ne oglasi ima da ćutiš i razmišljaš o budućoj sreći kad opet budeš srbin kako zapoveda sveti milutin!crvenkasti wrote:Preko Kima govore Kinezi. Kim Amerikancima govori ono što im Kinezi poručuju.
Postani Hrvat i učlani se u čardak, svi će te voljeti. Idealan si kandidat, Srbin si, mrziš Srbe i glup si ko kurac.
kamo sreće da sam ustaša, tada bi bio pametan a ja sam samo glupi srbin i to je cela istina!Gnječ wrote:čardak efendija wrote:jesam, i ti si srbin samo to negiraš jer te sramota!Gnječ wrote:čardak efendija wrote:to je tačno i to svi znaju, reci mi nešto što ne zna niko drugi a posebno mi srbi!Gnječ wrote:
ti nisi srbin.
ti si đubre, ustaša.
2017-08-05
Kofi popijen,valja polako u nabavku knjiga..
Pizda im materina svapska,toliko sitno stampaju u knjigama da je za ne povjerovati...oćoravis u pola godine,a ako si vec corav,onda po novi par brila,parsto ojra..sto pravew biznis jedni drugima na konto budala
Pizda im materina svapska,toliko sitno stampaju u knjigama da je za ne povjerovati...oćoravis u pola godine,a ako si vec corav,onda po novi par brila,parsto ojra..sto pravew biznis jedni drugima na konto budala
Guest- Guest
Niš čudno, ak su ih servisirali kao hrvatske migove, onda nema zime.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
de ti reci ovom gneču da se ne pravi lud i da je puno bolje kad samom sebi priznaš da si srbin, ceo svet nam bude na dlanu!pismejker wrote:Kofi popijen,valja polako u nabavku knjiga..
čardak efendija wrote:de ti reci ovom gneču da se ne pravi lud i da je puno bolje kad samom sebi priznaš da si srbin, ceo svet nam bude na dlanu!pismejker wrote:Kofi popijen,valja polako u nabavku knjiga..
ti si nečiji alter ima vas ovdje na forumu mentalno poremećenih ti si jedan od tih.
Guest- Guest
pa mi srbi jesmo mentalno poremećeni, i ti bi to spoznao kad bi prihvatio činjenicu da si srbin!Gnječ wrote:čardak efendija wrote:de ti reci ovom gneču da se ne pravi lud i da je puno bolje kad samom sebi priznaš da si srbin, ceo svet nam bude na dlanu!pismejker wrote:Kofi popijen,valja polako u nabavku knjiga..
ti si nečiji alter ima vas ovdje na forumu mentalno poremećenih ti si jedan od tih.
2017-08-05
ukrajina je američki saveznik i nema šanse da im je poslala raketne motore. najpoštenije bi bilo da kim rezrješi dilemu i pošalje jedan motor na guam pa da ga analiziraju jel' saveznički...
čardak efendija wrote:pa mi srbi jesmo mentalno poremećeni, i ti bi to spoznao kad bi prihvatio činjenicu da si srbin!Gnječ wrote:čardak efendija wrote:de ti reci ovom gneču da se ne pravi lud i da je puno bolje kad samom sebi priznaš da si srbin, ceo svet nam bude na dlanu!pismejker wrote:Kofi popijen,valja polako u nabavku knjiga..
beži bre.
Guest- Guest
Eva_ wrote:Niš čudno, ak su ih servisirali kao hrvatske migove, onda nema zime.
reko je Kim da se ne zajebavaju jer će testirat nuklearnu raketu na Kijevu.
Guest- Guest
ne pada mi na pamet, moja je misija ići tamo gde niko nije išao, spasiti srbe i vratiti ih u okrilje majke gluposti! Tebe sam pronašo i sad ćeš da budeš i ti moj jang padavan kao i crvenkasti, ja ću da budem magnet za vas i sve ću da uradim samo da opet budete srbi ko i ja, tupi i glupiGnječ wrote:čardak efendija wrote:pa mi srbi jesmo mentalno poremećeni, i ti bi to spoznao kad bi prihvatio činjenicu da si srbin!Gnječ wrote:čardak efendija wrote:de ti reci ovom gneču da se ne pravi lud i da je puno bolje kad samom sebi priznaš da si srbin, ceo svet nam bude na dlanu!pismejker wrote:Kofi popijen,valja polako u nabavku knjiga..
beži bre.
Ma to je Tre. Loše kopira brand Crvenoog.Gnječ wrote:čardak efendija wrote:de ti reci ovom gneču da se ne pravi lud i da je puno bolje kad samom sebi priznaš da si srbin, ceo svet nam bude na dlanu!pismejker wrote:Kofi popijen,valja polako u nabavku knjiga..
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» London ucjenio Ameriku da neće kupiti dodatne F-35 ako Talijani ne kupe britanske rakete a ne EU rakete
» 90% vijesti o Koreji su laž
» "Plakanje u S koreji je fake"
» fico prodao pricu da je mercedes
» Sacha se prodao za pošteno suđenje
» 90% vijesti o Koreji su laž
» "Plakanje u S koreji je fake"
» fico prodao pricu da je mercedes
» Sacha se prodao za pošteno suđenje
Page 2 of 5