Porešenko prodao S. Koreji motore za rakete
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Porešenko prodao S. Koreji motore za rakete
https://www.logicno.com/najnovije-vijesti/timosenko-ako-su-motori-za-projektile-pyongyanga-nasi-ukrajinu-ceka-katastrofa.html
Kermit-
2014-04-17
Re: Porešenko prodao S. Koreji motore za rakete
uffff...uffff....ja misljah moji Rusi,a ono vidi cuda...
Guest- Guest
Podrška našoj braći koja kao i mi priča ikavicom.
mi srbi smo bili protiv porošenka a za brata kima a sad ako je on prodo motore bratu kimu onda smo i za njega ali on je i dalje protiv brata putina pa mi ništa nije jasno, za koga sada da navijamao? moraću da se obratim lično prosvetitelju porfiriju da mi da odgovor na ovo komplikovano pitanje
čardak efendija wrote:mi srbi smo bili protiv porošenka a za brata kima a sad ako je on prodo motore bratu kimu onda smo i za njega ali on je i dalje protiv brata putina pa mi ništa nije jasno, za koga sada da navijamao? moraću da se obratim lično prosvetitelju porfiriju da mi da odgovor na ovo komplikovano pitanje
Pička ti materina četnička!
crvenkasti-
2014-04-17
stigo i moj jang padavan samo tako, oseti kako srpsvo kroz tebe teče ko dunav u kazanu i prepusti se tome da bi opet bio pravi srbin ko i ja!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:mi srbi smo bili protiv porošenka a za brata kima a sad ako je on prodo motore bratu kimu onda smo i za njega ali on je i dalje protiv brata putina pa mi ništa nije jasno, za koga sada da navijamao? moraću da se obratim lično prosvetitelju porfiriju da mi da odgovor na ovo komplikovano pitanje
Pička ti materina četnička!
Dobro je..Znaci Kim ima nosace,koji mogu dosegnuti bilo koji dio Amerike..
ne poticem njukanje,ali ovakav pojeb amera nitko drugi ne moze napraviti,da mu ne prisjedne..
ne poticem njukanje,ali ovakav pojeb amera nitko drugi ne moze napraviti,da mu ne prisjedne..
Guest- Guest
a za to je zaslužan naš brat porošenko koji je protiv brata putina, opet mi ništa nije jasno a porfirije neće da se javi, valjda zato što sam prepametan za običnog srbina iako sam glup ko kurac!pismejker wrote:Dobro je..Znaci Kim ima nosace,koji mogu dosegnuti bilo koji dio Amerike..
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
potpuno zbunjujuca situacija..čardak efendija wrote:a za to je zaslužan naš brat porošenko koji je protiv brata putina, opet mi ništa nije jasno a porfirije neće da se javi, valjda zato što sam prepametan za običnog srbina iako sam glup ko kurac!pismejker wrote:Dobro je..Znaci Kim ima nosace,koji mogu dosegnuti bilo koji dio Amerike..
Guest- Guest
mi srbi smo baš sjebani sa ovim postupkom prdošenka odnosno porošenka, pošrošenko nikad više neće biti prdošenko ili obrnuto, opet sam zbunjenpismejker wrote:potpuno zbunjujuca situacija..čardak efendija wrote:a za to je zaslužan naš brat porošenko koji je protiv brata putina, opet mi ništa nije jasno a porfirije neće da se javi, valjda zato što sam prepametan za običnog srbina iako sam glup ko kurac!pismejker wrote:Dobro je..Znaci Kim ima nosace,koji mogu dosegnuti bilo koji dio Amerike..
2017-08-05
da. jadni koreanci morali potegnut do ukrajine kao da im Vladivostok nije odmah do granice.
Guest- Guest
sad sam još više zbunjenGnječ wrote:da. jadni koreanci morali potegnut do ukrajine kao da im Vladivostok nije odmah do granice.
2017-08-05
Preko Kima govore Kinezi. Kim Amerikancima govori ono što im Kinezi poručuju.
crvenkasti-
2014-04-17
znas ono..Srbija do Tokiya???čardak efendija wrote:sad sam još više zbunjenGnječ wrote:da. jadni koreanci morali potegnut do ukrajine kao da im Vladivostok nije odmah do granice.
Guest- Guest
čardak efendija wrote:sad sam još više zbunjenGnječ wrote:da. jadni koreanci morali potegnut do ukrajine kao da im Vladivostok nije odmah do granice.
to je zato jer si smrdljivi srbin a mozak ti je u šupku.
Guest- Guest
jang padavane ne seri, idi u ćošak i kleči na kukuruzu tri sata kako sam ti mislima poslo poruku! Dok se porfirije ne oglasi ima da ćutiš i razmišljaš o budućoj sreći kad opet budeš srbin kako zapoveda sveti milutin!crvenkasti wrote:Preko Kima govore Kinezi. Kim Amerikancima govori ono što im Kinezi poručuju.
to je tačno i to svi znaju, reci mi nešto što ne zna niko drugi a posebno mi srbi!Gnječ wrote:čardak efendija wrote:sad sam još više zbunjenGnječ wrote:da. jadni koreanci morali potegnut do ukrajine kao da im Vladivostok nije odmah do granice.
to je zato jer si smrdljivi srbin a mozak ti je u šupku.
2017-08-05
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» London ucjenio Ameriku da neće kupiti dodatne F-35 ako Talijani ne kupe britanske rakete a ne EU rakete
» 90% vijesti o Koreji su laž
» "Plakanje u S koreji je fake"
» fico prodao pricu da je mercedes
» Sacha se prodao za pošteno suđenje
» 90% vijesti o Koreji su laž
» "Plakanje u S koreji je fake"
» fico prodao pricu da je mercedes
» Sacha se prodao za pošteno suđenje
Page 1 of 5