Upravo ste bili kulturno obogaćeni
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Upravo ste bili kulturno obogaćeni
od krucijalnog znacaja...ovo sada emotivno gledas..Govorim o kozojebima da iskljucivo se obaraju na jako mlade i zgodne i lijepe cure...uredska Uhljepka od 40 godina je vec razvalila guzicetinu,đozluci joj vise na nosu,do pola je uvijek iza stola...sad ti meni reci kako je to bas izazovna situacija za 2krenuti u napad"..?kaja wrote:Pa bliže si u svakom slučaju 90 nego 20pismejker wrote:ne nego 90....to sto je supa a ne hotel,samo minus za vas...posto zivite od turizma iskljucivo..kaja wrote:Super je zbilja kad to kaže netko od 60.pismejker wrote:-hehehehehe..navalio na Uhljepku,vjerovatno je trazio svoja prava..Ono40 godina,bas i nije nesto nad cime se bludno opći,ali hade...
stanuje u hotelu Porin??Bas lijepo...
Hrvati uglavnom hotele gledaju iz opskurnih apartmana i u prolazu..
I taj hotel je šupa za izbjeglice
Prije bude ovo sto sam rekao..zahtijevao je neka svoja prava,koja je vec ostvario ili ne,a posto su vase salterske cure ono,primjer ljubaznosti i izlazaka u susret,slijedilo je sto je slijedilo..
Nisam cuo da je u svabiji tako sto bilo zabiljezeno ikada...Samo mlade cure iskljucivo..
Guest- Guest
a najmijače ovo kad piše tražitelj azila, ko da smo četnike u ratu zvali recimo tražitelj autonomije
Po ovome bi promptno moralo slijediti gubljenje prava svih i supiranje u afganisthan ..
Jeza je zamisliti par tisuca ili par desetaka tisca ovakvih u RH....E to bi bilo problem servisirati..
Jeza je zamisliti par tisuca ili par desetaka tisca ovakvih u RH....E to bi bilo problem servisirati..
Guest- Guest
Sve vodi k tome da će ih ovdje(trajno)naseliti.pismejker wrote:Po ovome bi promptno moralo slijediti gubljenje prava svih i supiranje u afganisthan ..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ovo je pocetak J.,samo pocetak i ispipavanje terena..kad ih bude u coporima 5-6 na ulici posvuda,da vidimo tko ce ih moci obuzdati...jastreb wrote:Sve vodi k tome da će ih ovdje(trajno)naseliti.pismejker wrote:Po ovome bi promptno moralo slijediti gubljenje prava svih i supiranje u afganisthan ..
Guest- Guest
silovanje u Islamu ima znatno dublje znacenje od samog istresanja kite...
[url=https://yandex.ru/video/search?text=jihhad raped&reqid=1502788842702597-1184675534078531253773905-man1-1448-V]https://yandex.ru/video/search?text=jihhad%20raped&reqid=1502788842702597-1184675534078531253773905-man1-1448-V[/url]
[url=https://yandex.ru/video/search?text=jihhad raped&reqid=1502788842702597-1184675534078531253773905-man1-1448-V]https://yandex.ru/video/search?text=jihhad%20raped&reqid=1502788842702597-1184675534078531253773905-man1-1448-V[/url]
Guest- Guest
Vidi, da drzava funkcionira odmah bi ga poslje ovoga torpedirali od kuda je došao, azila nema . Znaci ili ga baci u zatvor ali šteta jer tamo bi spavao i jeo, najbolje kartu i mars doma.marcellus wrote:a najmijače ovo kad piše tražitelj azila, ko da smo četnike u ratu zvali recimo tražitelj autonomije
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
One jadne Bosance kad ulove na baušteli bez papira,odmah kazna i izgon.
A ove neradnike i siledžije primaju objeručke.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da, jer im je kao zivot ugrožen doma. Možes misliti. Treba ga zgrabiti za kosu i odvući do aviona.jastreb wrote:One jadne Bosance kad ulove na baušteli bez papira,odmah kazna i izgon.
2015-08-15
Ne izmišljaj. Htio si se napraviti jako mlad a u biti i te od 40 su mlađe od tebe 20.pismejker wrote:od krucijalnog znacaja...ovo sada emotivno gledas..Govorim o kozojebima da iskljucivo se obaraju na jako mlade i zgodne i lijepe cure...uredska Uhljepka od 40 godina je vec razvalila guzicetinu,đozluci joj vise na nosu,do pola je uvijek iza stola...sad ti meni reci kako je to bas izazovna situacija za 2krenuti u napad"..?kaja wrote:Pa bliže si u svakom slučaju 90 nego 20pismejker wrote:ne nego 90....to sto je supa a ne hotel,samo minus za vas...posto zivite od turizma iskljucivo..kaja wrote:Super je zbilja kad to kaže netko od 60.pismejker wrote:-hehehehehe..navalio na Uhljepku,vjerovatno je trazio svoja prava..Ono40 godina,bas i nije nesto nad cime se bludno opći,ali hade...
stanuje u hotelu Porin??Bas lijepo...
Hrvati uglavnom hotele gledaju iz opskurnih apartmana i u prolazu..
Prije bude ovo sto sam rekao..zahtijevao je neka svoja prava,koja je vec ostvario ili ne,a posto su vase salterske cure ono,primjer ljubaznosti i izlazaka u susret,slijedilo je sto je slijedilo..
Nisam cuo da je u svabiji tako sto bilo zabiljezeno ikada...Samo mlade cure iskljucivo..
2015-08-15
on je moj brat srbin i prirodno je da laže kao i ja!kaja wrote:Ne izmišljaj. Htio si se napraviti jako mlad a u biti i te od 40 su mlađe od tebe 20.pismejker wrote:od krucijalnog znacaja...ovo sada emotivno gledas..Govorim o kozojebima da iskljucivo se obaraju na jako mlade i zgodne i lijepe cure...uredska Uhljepka od 40 godina je vec razvalila guzicetinu,đozluci joj vise na nosu,do pola je uvijek iza stola...sad ti meni reci kako je to bas izazovna situacija za 2krenuti u napad"..?kaja wrote:Pa bliže si u svakom slučaju 90 nego 20pismejker wrote:ne nego 90....to sto je supa a ne hotel,samo minus za vas...posto zivite od turizma iskljucivo..kaja wrote:
Super je zbilja kad to kaže netko od 60.
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Last edited by kaja on 15/8/2017, 12:02; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Eva_ wrote: razne tipove kak im se šeću cestom besposleno.
Država je u qurcu jer im daje samo besplatan smještaj/hranu/odjeću/medicinsku skrb a ne daje im posao. Mislim, čovik je imao nožić, očito je visokokvalificirani kirurg
catabbath-
2015-08-22
da svele ima 6 banki?kaja wrote:Ne izmišljaj. Htio si se napraviti jako mlad a u biti i te od 40 su mlađe od tebe 20.pismejker wrote:od krucijalnog znacaja...ovo sada emotivno gledas..Govorim o kozojebima da iskljucivo se obaraju na jako mlade i zgodne i lijepe cure...uredska Uhljepka od 40 godina je vec razvalila guzicetinu,đozluci joj vise na nosu,do pola je uvijek iza stola...sad ti meni reci kako je to bas izazovna situacija za 2krenuti u napad"..?kaja wrote:Pa bliže si u svakom slučaju 90 nego 20pismejker wrote:ne nego 90....to sto je supa a ne hotel,samo minus za vas...posto zivite od turizma iskljucivo..kaja wrote:
Super je zbilja kad to kaže netko od 60.
Guest- Guest
catabbath wrote:Eva_ wrote: razne tipove kak im se šeću cestom besposleno.
Država je u qurcu jer im daje samo besplatan smještaj/hranu/odjeću/medicinsku skrb a ne daje im posao. Mislim, čovik je imao nožić, očito je visokokvalificirani kirurg
sad kad su Hvati i njihova braća Srbi našli zajedničkog vanjskog neprijatelja svečano predlažem da se ujedine u Novu Jugoslaviju kao šo tradicija nalaže a i običaji naravno.
Guest- Guest
ovoga će nadam se deportirati
osim ako ne izmisle da je jadan istraumatiziran i ima frustracije iz djetinjstva, mama ga nije voljela ili nešto
osim ako ne izmisle da je jadan istraumatiziran i ima frustracije iz djetinjstva, mama ga nije voljela ili nešto
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Neve wrote:ovoga će nadam se deportirati
vozi Istratrans bus Pula-Kabul.
Guest- Guest
uff ma ne ga voditi u Istru.. vi tamo ste preotvoreni pa ćete ga još i zadržatiGnječ wrote:vozi Istratrans bus Pula-Kabul.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ima njih već i tamoNeve wrote:uff ma ne ga voditi u Istru.. vi tamo ste preotvoreni pa ćete ga još i zadržatiGnječ wrote:vozi Istratrans bus Pula-Kabul.
Guest- Guest
šta ima veze, tako su i nas srbe tamo primili i šta im fali?Noor wrote:ima njih već i tamoNeve wrote:uff ma ne ga voditi u Istru.. vi tamo ste preotvoreni pa ćete ga još i zadržatiGnječ wrote:vozi Istratrans bus Pula-Kabul.
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Bili su bili vrhovi planina...
» I ona je kulturno obogaćena
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Bili su bili vrhovi planina...
» I ona je kulturno obogaćena
Page 2 of 4