Upravo ste bili kulturno obogaćeni
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Upravo ste bili kulturno obogaćeni
http://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/trazitelj-azila-iz-afganistana-napao-zenu-u-dugavama-mladic-uz-prijetnju-skalpelom-bludnicio-nad-zaposlenicom-jedne-gradske-sluzbe/6461698/
Dobro pišu u posljednjem broju 7dnevno. Hrvati će plakati za Srbima otišlim u Oluji.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Upravo ste bili kulturno obogaćeni
Trebalo bi ga zarobiti i da bude rob godinu dana. Za teze radove po vikendici.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
drumovi će poželeti srba ali srba više biti neće!jastreb wrote:Dobro pišu u posljednjem broju 7dnevno. Hrvati će plakati za Srbima otišlim u Oluji.
Naši frendovi stanuju u blizini, u Havidićevoj, i svakodnevno susreću razne tipove kak im se šeću cestom besposleno. Ne znam zakaj ih dražva ne uputi na javne radove, košenje ambrozije, uređivanje kanala i sl.? Ovak od lijenosti sam im pizdarije padaju na pamet.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
U AT npr. oni baš takve radova obavljaju. Vidjeh u Tirolu skupinu od njih 15 kak skupljanju sijeno po strmini a dvojica Austrijanaca im pokazuju kak radit. Korisno i jednima i drugima.
2017-03-21
-hehehehehe..navalio na Uhljepku,vjerovatno je trazio svoja prava..Ono40 godina,bas i nije nesto nad cime se bludno opći,ali hade...
stanuje u hotelu Porin??Bas lijepo...
Hrvati uglavnom hotele gledaju iz opskurnih apartmana i u prolazu..
Guest- Guest
da si Srbin to bi pravilno citirao.čardak efendija wrote:drumovi će poželeti srba ali srba više biti neće!jastreb wrote:Dobro pišu u posljednjem broju 7dnevno. Hrvati će plakati za Srbima otišlim u Oluji.
Drumovi će poželjet Srbalja
Al Srbalja nigdje biti neće.
2014-04-22
ja sam krajišnik i hteo ne hteo moro sam pokupiti neke ustaške reči, kako si ti taj problem rešio brate srbine?jastreb wrote:da si Srbin to bi pravilno citirao.čardak efendija wrote:drumovi će poželeti srba ali srba više biti neće!jastreb wrote:Dobro pišu u posljednjem broju 7dnevno. Hrvati će plakati za Srbima otišlim u Oluji.
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
jastreb wrote:Dobro pišu u posljednjem broju 7dnevno. Hrvati će plakati za Srbima otišlim u Oluji.
evo već mi suza kanula za četnicima
Super je zbilja kad to kaže netko od 60.pismejker wrote:-hehehehehe..navalio na Uhljepku,vjerovatno je trazio svoja prava..Ono40 godina,bas i nije nesto nad cime se bludno opći,ali hade...
I taj hotel je šupa za izbjeglice
2015-08-15
Tre, loše ti ide kopiranje Crvenog i njegovog branda. Jedan je Crvenkasti i njegov pristup je neponovljiv.čardak efendija wrote:ja sam krajišnik i hteo ne hteo moro sam pokupiti neke ustaške reči, kako si ti taj problem rešio brate srbine?jastreb wrote:da si Srbin to bi pravilno citirao.čardak efendija wrote:drumovi će poželeti srba ali srba više biti neće!jastreb wrote:Dobro pišu u posljednjem broju 7dnevno. Hrvati će plakati za Srbima otišlim u Oluji.
2017-03-21
Kad se sjetim suza krenemarcellus wrote:jastreb wrote:Dobro pišu u posljednjem broju 7dnevno. Hrvati će plakati za Srbima otišlim u Oluji.
evo već mi suza kanula za četnicima
Zamirišu uspomene.
To nisam napisao ja,nego neki doktor,zaboravih mu ime. Tvoj kolega iz 7 dnevno.
No kako stvari stoje biti će tako. Oni prostori gore propadaju i jedino rješenje je da se nekoga undje naseli.
Koga? Pita se i taj doktor.
Afro-azijski element.
A onda će i Matan i Jure zakukati "Eh di su nan sade Mane,Stevo i Bogdan!?"
2014-04-22
ne nego 90....to sto je supa a ne hotel,samo minus za vas...posto zivite od turizma iskljucivo..kaja wrote:Super je zbilja kad to kaže netko od 60.pismejker wrote:-hehehehehe..navalio na Uhljepku,vjerovatno je trazio svoja prava..Ono40 godina,bas i nije nesto nad cime se bludno opći,ali hade...
Guest- Guest
Ma nije to tre, tre je za njega doktor
2015-08-15
Da,u pjesmi Ustanak na dahije,ide Turaka,ali u jednoj drugoj pjesmi Srbalja.Eva_ wrote:Turaka
2014-04-22
crveni je rvat i ustaša sada i zato je pametniji od mene, a koja si sad ti?Eva_ wrote:Tre, loše ti ide kopiranje Crvenog i njegovog branda. Jedan je Crvenkasti i njegov pristup je neponovljiv.čardak efendija wrote:ja sam krajišnik i hteo ne hteo moro sam pokupiti neke ustaške reči, kako si ti taj problem rešio brate srbine?jastreb wrote:da si Srbin to bi pravilno citirao.čardak efendija wrote:drumovi će poželeti srba ali srba više biti neće!jastreb wrote:Dobro pišu u posljednjem broju 7dnevno. Hrvati će plakati za Srbima otišlim u Oluji.
Pa bliže si u svakom slučaju 90 nego 20pismejker wrote:ne nego 90....to sto je supa a ne hotel,samo minus za vas...posto zivite od turizma iskljucivo..kaja wrote:Super je zbilja kad to kaže netko od 60.pismejker wrote:-hehehehehe..navalio na Uhljepku,vjerovatno je trazio svoja prava..Ono40 godina,bas i nije nesto nad cime se bludno opći,ali hade...
2015-08-15
od krucijalnog znacaja...ovo sada emotivno gledas..Govorim o kozojebima da iskljucivo se obaraju na jako mlade i zgodne i lijepe cure...uredska Uhljepka od 40 godina je vec razvalila guzicetinu,đozluci joj vise na nosu,do pola je uvijek iza stola...sad ti meni reci kako je to bas izazovna situacija za 2krenuti u napad"..?kaja wrote:Pa bliže si u svakom slučaju 90 nego 20pismejker wrote:ne nego 90....to sto je supa a ne hotel,samo minus za vas...posto zivite od turizma iskljucivo..kaja wrote:Super je zbilja kad to kaže netko od 60.pismejker wrote:-hehehehehe..navalio na Uhljepku,vjerovatno je trazio svoja prava..Ono40 godina,bas i nije nesto nad cime se bludno opći,ali hade...
Prije bude ovo sto sam rekao..zahtijevao je neka svoja prava,koja je vec ostvario ili ne,a posto su vase salterske cure ono,primjer ljubaznosti i izlazaka u susret,slijedilo je sto je slijedilo..
Nisam cuo da je u svabiji tako sto bilo zabiljezeno ikada...Samo mlade cure iskljucivo..
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Bili su bili vrhovi planina...
» I ona je kulturno obogaćena
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Bili su bili vrhovi planina...
» I ona je kulturno obogaćena
Page 1 of 4