Čečenski azilanti u Španjolskoj na smrt prebili talijanskog turista
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Čečenski azilanti u Španjolskoj na smrt prebili talijanskog turista
Dobro pa to znamo, rekao si nam vec ... jedno miljardu puta.čardak efendija wrote:tako je i nemoj zaboraviti napisati da sam srbin volim te kajokaja wrote:Ocu ajde, samo mi se skini s vrata .čardak efendija wrote:kad mi budeš prijatelj i kad me budeš branila od ustaša onda ću prestati ali nemoj me zajebavati pa reći da oćeš a onda me izneveriš!kaja wrote:Ufff... je dosadan jebote
Slušajte , nemojte zajebavat cardaka , on je malo glup i ima posebne potrebe.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Smrade četnički, odi si u Srbiju, pa tamo budi Srbin, gade pokvareni! Šta nam zagađuješ državu i forum?
crvenkasti-
2014-04-17
to treba stalno ponavljati, nije nikada dosta da neko piše o srbima!kaja wrote:Dobro pa to znamo, rekao si nam vec ... jedno miljardu puta.čardak efendija wrote:tako je i nemoj zaboraviti napisati da sam srbin volim te kajokaja wrote:Ocu ajde, samo mi se skini s vrata .čardak efendija wrote:kad mi budeš prijatelj i kad me budeš branila od ustaša onda ću prestati ali nemoj me zajebavati pa reći da oćeš a onda me izneveriš!kaja wrote:Ufff... je dosadan jebote
Nego ajde priznaj srećo jesam ti izmamio osmeh sa rumenih usana sa onim gore što sam napisao, ajde priznaj da i meni bude lakše sad kad sam ti prijatelj
čardak efendija wrote:to treba stalno ponavljati, nije nikada dosta da neko piše o srbima!kaja wrote:Dobro pa to znamo, rekao si nam vec ... jedno miljardu puta.čardak efendija wrote:tako je i nemoj zaboraviti napisati da sam srbin volim te kajokaja wrote:Ocu ajde, samo mi se skini s vrata .čardak efendija wrote:
kad mi budeš prijatelj i kad me budeš branila od ustaša onda ću prestati ali nemoj me zajebavati pa reći da oćeš a onda me izneveriš!
Nego ajde priznaj srećo jesam ti izmamio osmeh sa rumenih usana sa onim gore što sam napisao, ajde priznaj da i meni bude lakše sad kad sam ti prijatelj
Kako li si ti preživio Jasenovac i ostala klanja što samo provodili da bismo se riješili ovakvih kao što si ti?
crvenkasti-
2014-04-17
nisam ja ali moj je deda preživio puno klanja i još više macolanja po glavi. Imam ja teoriju o tome, macolanje nam ne može nauditi jer nemamo ništa u glavi a i kad nas kolju samo oslepimo jer nema što dovesti krv do očiju i zato smo svaki put preživeli! Uostalom pitaj dedu on je sigurno prošao isto ko moj, barem 94 je ubijen i zaklan srbosekom kao i svaki srbin ubijen u jasenovcu!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:to treba stalno ponavljati, nije nikada dosta da neko piše o srbima!kaja wrote:Dobro pa to znamo, rekao si nam vec ... jedno miljardu puta.čardak efendija wrote:tako je i nemoj zaboraviti napisati da sam srbin volim te kajokaja wrote:
Ocu ajde, samo mi se skini s vrata .
Kako li si ti preživio Jasenovac i ostala klanja što samo provodili da bismo se riješili ovakvih kao što si ti?
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
čardak efendija wrote:nisam ja ali moj je deda preživio puno klanja i još više macolanja po glavi. Imam ja teoriju o tome, macolanje nam ne može nauditi jer nemamo ništa u glavi a i kad nas kolju samo oslepimo jer nema što dovesti krv do očiju i zato smo svaki put preživeli! Uostalom pitaj dedu on je sigurno prošao isto ko moj, barem 94 je ubijen i zaklan srbosekom kao i svaki srbin ubijen u jasenovcu!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:to treba stalno ponavljati, nije nikada dosta da neko piše o srbima!kaja wrote:Dobro pa to znamo, rekao si nam vec ... jedno miljardu puta.čardak efendija wrote:
tako je i nemoj zaboraviti napisati da sam srbin volim te kajo
Sad se vidi da lažeš! Gade četnički, uopće vas nismo toliko puno zaklali!
Sad si pokazao da ste to izmislili ste to da bismo mi Hrvati ispali zločinci.
crvenkasti-
2014-04-17
ja sam srbin i prirodno je da lažem i šta mi možeš!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:nisam ja ali moj je deda preživio puno klanja i još više macolanja po glavi. Imam ja teoriju o tome, macolanje nam ne može nauditi jer nemamo ništa u glavi a i kad nas kolju samo oslepimo jer nema što dovesti krv do očiju i zato smo svaki put preživeli! Uostalom pitaj dedu on je sigurno prošao isto ko moj, barem 94 je ubijen i zaklan srbosekom kao i svaki srbin ubijen u jasenovcu!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:to treba stalno ponavljati, nije nikada dosta da neko piše o srbima!kaja wrote:
Dobro pa to znamo, rekao si nam vec ... jedno miljardu puta.
2017-08-05
čardak efendija wrote:ja sam srbin i prirodno je da lažem i šta mi možeš!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:nisam ja ali moj je deda preživio puno klanja i još više macolanja po glavi. Imam ja teoriju o tome, macolanje nam ne može nauditi jer nemamo ništa u glavi a i kad nas kolju samo oslepimo jer nema što dovesti krv do očiju i zato smo svaki put preživeli! Uostalom pitaj dedu on je sigurno prošao isto ko moj, barem 94 je ubijen i zaklan srbosekom kao i svaki srbin ubijen u jasenovcu!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:
to treba stalno ponavljati, nije nikada dosta da neko piše o srbima!
Nerviraš me! Gubi se u Srbiju i tamo laži, idiote četnički.
Jel ti radi traktor?
crvenkasti-
2014-04-17
radi ali neću u srbiju, tamo su samo budale i kreteni, lepše mi je ovde sa vama ustašama živeti!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:ja sam srbin i prirodno je da lažem i šta mi možeš!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:nisam ja ali moj je deda preživio puno klanja i još više macolanja po glavi. Imam ja teoriju o tome, macolanje nam ne može nauditi jer nemamo ništa u glavi a i kad nas kolju samo oslepimo jer nema što dovesti krv do očiju i zato smo svaki put preživeli! Uostalom pitaj dedu on je sigurno prošao isto ko moj, barem 94 je ubijen i zaklan srbosekom kao i svaki srbin ubijen u jasenovcu!crvenkasti wrote:
Jel ti radi traktor?
2017-08-05
čardak efendija wrote:radi ali neću u srbiju, tamo su samo budale i kreteni, lepše mi je ovde sa vama ustašama živeti!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:ja sam srbin i prirodno je da lažem i šta mi možeš!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:
nisam ja ali moj je deda preživio puno klanja i još više macolanja po glavi. Imam ja teoriju o tome, macolanje nam ne može nauditi jer nemamo ništa u glavi a i kad nas kolju samo oslepimo jer nema što dovesti krv do očiju i zato smo svaki put preživeli! Uostalom pitaj dedu on je sigurno prošao isto ko moj, barem 94 je ubijen i zaklan srbosekom kao i svaki srbin ubijen u jasenovcu!
Jel ti radi traktor?
Ali mi nećemo tebe, glupane četnički! Goni se u kurac! Nosi se!
Razbit ću ti prozor kamenom!
crvenkasti-
2014-04-17
opet postaješ srbin tako i treba brate srbine, fali nam gluposti kako se ovi prekodrinci ne javljajucrvenkasti wrote:čardak efendija wrote:radi ali neću u srbiju, tamo su samo budale i kreteni, lepše mi je ovde sa vama ustašama živeti!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:ja sam srbin i prirodno je da lažem i šta mi možeš!crvenkasti wrote:
Jel ti radi traktor?
2017-08-05
krv nije vodačardak efendija wrote:opet postaješ srbin tako i treba brate srbine, fali nam gluposti kako se ovi prekodrinci ne javljajucrvenkasti wrote:čardak efendija wrote:radi ali neću u srbiju, tamo su samo budale i kreteni, lepše mi je ovde sa vama ustašama živeti!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:
ja sam srbin i prirodno je da lažem i šta mi možeš!
Jel ti radi traktor?
Guest- Guest
Gade četnički, ovo je Hrvatska, tu mi dišemo.
Šta se ti tu kurčiš, majmune četnički? Najebat ćeš, kad tad.
Saznat ću ja tko si!
Saznat ću ja tko si!
crvenkasti-
2014-04-17
boli njega šta je postao ustaša i pametan čovek a želi da bude glup ko mi srbi jer to ima puno više prednosti nego biti ustaša!Noor wrote:ništa ne može i da hoće..krv nije vodačardak efendija wrote:ja sam srbin i prirodno je da lažem i šta mi možeš!crvenkasti wrote:čardak efendija wrote:nisam ja ali moj je deda preživio puno klanja i još više macolanja po glavi. Imam ja teoriju o tome, macolanje nam ne može nauditi jer nemamo ništa u glavi a i kad nas kolju samo oslepimo jer nema što dovesti krv do očiju i zato smo svaki put preživeli! Uostalom pitaj dedu on je sigurno prošao isto ko moj, barem 94 je ubijen i zaklan srbosekom kao i svaki srbin ubijen u jasenovcu!crvenkasti wrote:
smiri se, crveni, ne daj da te prebacicrvenkasti wrote:Gade četnički, ovo je Hrvatska, tu mi dišemo.
Saznat ću ja tko si!
Guest- Guest
Pička ti materina četnička, sjedni si na traktor i gubi se!
crvenkasti-
2014-04-17
kurčim se zato što mogu, kad navalite onda ću opet u traktor i put majčice srbije ako vas bude isto kolko i nas!crvenkasti wrote:Gade četnički, ovo je Hrvatska, tu mi dišemo.
Saznat ću ja tko si!
ne kvari mi planove, taman je skoro posto opet četnik i već je počeo pokazivati znakove srpskog divljaštva kad si se ti ustaškinjo pojavila!Noor wrote:smiri se, crveni, ne daj da te prebacicrvenkasti wrote:Gade četnički, ovo je Hrvatska, tu mi dišemo.
Saznat ću ja tko si!
2017-08-05
dark sajd je tu, još malo i pridobiću te na natrag na našu četničku stranu, samo se prepusti gnevu i pusti iskonskog srbina iz sebe, sila je sa tobom jang padavane!crvenkasti wrote:Pička ti materina četnička, sjedni si na traktor i gubi se!
2017-08-05
nije taj to nikad ni prestao biti, al zna glumit za oskaračardak efendija wrote:ne kvari mi planove, taman je skoro posto opet četnik i već je počeo pokazivati znakove srpskog divljaštva kad si se ti ustaškinjo pojavila!Noor wrote:smiri se, crveni, ne daj da te prebacicrvenkasti wrote:Gade četnički, ovo je Hrvatska, tu mi dišemo.
Saznat ću ja tko si!
Guest- Guest
čardak efendija wrote:kurčim se zato što mogu, kad navalite onda ću opet u traktor i put majčice srbije ako vas bude isto kolko i nas!crvenkasti wrote:Gade četnički, ovo je Hrvatska, tu mi dišemo.
Saznat ću ja tko si!
E, slijedeći put nećete tako jeftino proći. Nećete se vi tu nama više kurčiti.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Izbori u Španjolskoj : silovit skok ekstremnih desničara , VOX postao treća stranka u Španjolskoj
» Empatija na europski način: Smrt Francuza je tragedija, a smrt sirijskih dječaka je statistika
» Smrt Kapitalizmu i Smrt Državi
» ČEČENSKI VOĐA U KOMI?
» Jad i bijeda talijanskog juga
» Empatija na europski način: Smrt Francuza je tragedija, a smrt sirijskih dječaka je statistika
» Smrt Kapitalizmu i Smrt Državi
» ČEČENSKI VOĐA U KOMI?
» Jad i bijeda talijanskog juga
Page 3 of 5