Čečenski azilanti u Španjolskoj na smrt prebili talijanskog turista
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Čečenski azilanti u Španjolskoj na smrt prebili talijanskog turista
We stronk, we medjedi.
Stoka bili, stoka ostali.
Stoka bili, stoka ostali.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Ne mogu , nisi dužan pomoći ako bi ti time bio ugrožen zivot. Ubili su ovoga pa su mogli i nekoga tko bi pomagao. To bi bilo opravdanje za njih i da probaju.Serbinho-3 wrote:Treba pohapsiti i sve ove sto su gledali za saucesnistvo...gledali dok ovog mlate...
Na žalost , ne mogu ih zatvoriti zato sto su obične picke i sto da se zaletilo njih 10 poslali bi cecene na spavanje za cas .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Šta ima Italijan Čečenima prigovarati da je droga loša?
2016-11-17
A Hrvati se zalijeću među kriminalce svaki čas...kaja wrote:Ne mogu , nisi dužan pomoći ako bi ti time bio ugrožen zivot. Ubili su ovoga pa su mogli i nekoga tko bi pomagao. To bi bilo opravdanje za njih i da probaju.Serbinho-3 wrote:Treba pohapsiti i sve ove sto su gledali za saucesnistvo...gledali dok ovog mlate...
Na žalost , ne mogu ih zatvoriti zato sto su obične picke i sto da se zaletilo njih 10 poslali bi cecene na spavanje za cas .
2016-11-17
Pa 50 ih sigurno ne bi gledalo , bar mislim..govinda wrote:A Hrvati se zalijeću među kriminalce svaki čas...kaja wrote:Ne mogu , nisi dužan pomoći ako bi ti time bio ugrožen zivot. Ubili su ovoga pa su mogli i nekoga tko bi pomagao. To bi bilo opravdanje za njih i da probaju.Serbinho-3 wrote:Treba pohapsiti i sve ove sto su gledali za saucesnistvo...gledali dok ovog mlate...
2015-08-15
100%. Kod nas kad vide da je vrag odnio šalu,ulete i razdvajaju.kaja wrote:Pa 50 ih sigurno ne bi gledalo , bar mislim..govinda wrote:A Hrvati se zalijeću među kriminalce svaki čas...kaja wrote:Ne mogu , nisi dužan pomoći ako bi ti time bio ugrožen zivot. Ubili su ovoga pa su mogli i nekoga tko bi pomagao. To bi bilo opravdanje za njih i da probaju.Serbinho-3 wrote:Treba pohapsiti i sve ove sto su gledali za saucesnistvo...gledali dok ovog mlate...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pinochet wrote:Imaju Ruske papire..
Imam i ja hrvatske pa nisam Hrvat...
Guest- Guest
Ne kao Putin, on je Kadirova pripitomil i sad mu je osobna pudlica, kao i cijela Čečenija. Btw, prošlo ljeto u Moskvi upoznali smo jednog Čečena i samo afirmativno o Rusiji pričal.jastreb wrote:Čečeni. Jedan od najgorih naroda svijeta.
Kad sam to prije nekoliko godina napisao na onom forumu,dobio sam dvotjedni ban.
Drug Staljin je bio lijek za to zlo.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Da, pa vidjela sam par puta. Ne bi 50 uletilo ali njih 5 bi sigurno.jastreb wrote:100%. Kod nas kad vide da je vrag odnio šalu,ulete i razdvajaju.kaja wrote:Pa 50 ih sigurno ne bi gledalo , bar mislim..govinda wrote:A Hrvati se zalijeću među kriminalce svaki čas...kaja wrote:Ne mogu , nisi dužan pomoći ako bi ti time bio ugrožen zivot. Ubili su ovoga pa su mogli i nekoga tko bi pomagao. To bi bilo opravdanje za njih i da probaju.Serbinho-3 wrote:Treba pohapsiti i sve ove sto su gledali za saucesnistvo...gledali dok ovog mlate...
2015-08-15
i ja isto brate srbinepismejker wrote:Pinochet wrote:Imaju Ruske papire..
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
čardak efendija wrote:i ja isto brate srbinepismejker wrote:Pinochet wrote:Imaju Ruske papire..
Ajduqrc..!!!
Guest- Guest
točnoSerbinho-3 wrote:Treba pohapsiti i sve ove sto su gledali za saucesnistvo...gledali dok ovog mlate...
Guest- Guest
Nisu duzni pomoci, ali snimaju... oloskaja wrote:Ne mogu , nisi dužan pomoći ako bi ti time bio ugrožen zivot. Ubili su ovoga pa su mogli i nekoga tko bi pomagao. To bi bilo opravdanje za njih i da probaju.Serbinho-3 wrote:Treba pohapsiti i sve ove sto su gledali za saucesnistvo...gledali dok ovog mlate...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Gledam i ove nase Cecene, ulaze prek reda pred gejtom, trce po stajanci ko ce pre do aviona, kolutaju ocima neki kada vide, ocekivao tucu, ali ne bih pomogao, gledao bih ko ovi...kada neko nema kulture i na nivou koza, koga briga...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
KukaviceSerbinho-3 wrote:Nisu duzni pomoci, ali snimaju... oloskaja wrote:Ne mogu , nisi dužan pomoći ako bi ti time bio ugrožen zivot. Ubili su ovoga pa su mogli i nekoga tko bi pomagao. To bi bilo opravdanje za njih i da probaju.Serbinho-3 wrote:Treba pohapsiti i sve ove sto su gledali za saucesnistvo...gledali dok ovog mlate...
2015-08-15
sad bi nešto reko o nama srbima ali bojim se da ćeš me ošamariti pa ću videti okeankaja wrote:KukaviceSerbinho-3 wrote:Nisu duzni pomoci, ali snimaju... oloskaja wrote:Ne mogu , nisi dužan pomoći ako bi ti time bio ugrožen zivot. Ubili su ovoga pa su mogli i nekoga tko bi pomagao. To bi bilo opravdanje za njih i da probaju.Serbinho-3 wrote:Treba pohapsiti i sve ove sto su gledali za saucesnistvo...gledali dok ovog mlate...
2017-08-05
Ufff... je dosadan jebote
2015-08-15
kad mi budeš prijatelj i kad me budeš branila od ustaša onda ću prestati ali nemoj me zajebavati pa reći da oćeš a onda me izneveriš!kaja wrote:Ufff... je dosadan jebote
2017-08-05
Ocu ajde, samo mi se skini s vrata .čardak efendija wrote:kad mi budeš prijatelj i kad me budeš branila od ustaša onda ću prestati ali nemoj me zajebavati pa reći da oćeš a onda me izneveriš!kaja wrote:Ufff... je dosadan jebote
Slušajte , nemojte zajebavat cardaka , on je malo glup i ima posebne potrebe.
2015-08-15
tako je i nemoj zaboraviti napisati da sam srbin volim te kajokaja wrote:Ocu ajde, samo mi se skini s vrata .čardak efendija wrote:kad mi budeš prijatelj i kad me budeš branila od ustaša onda ću prestati ali nemoj me zajebavati pa reći da oćeš a onda me izneveriš!kaja wrote:Ufff... je dosadan jebote
2017-08-05
Dobro pa to znamo, rekao si nam vec ... jedno miljardu puta.čardak efendija wrote:tako je i nemoj zaboraviti napisati da sam srbin volim te kajokaja wrote:Ocu ajde, samo mi se skini s vrata .čardak efendija wrote:kad mi budeš prijatelj i kad me budeš branila od ustaša onda ću prestati ali nemoj me zajebavati pa reći da oćeš a onda me izneveriš!kaja wrote:Ufff... je dosadan jebote
2015-08-15
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Izbori u Španjolskoj : silovit skok ekstremnih desničara , VOX postao treća stranka u Španjolskoj
» Empatija na europski način: Smrt Francuza je tragedija, a smrt sirijskih dječaka je statistika
» Smrt Kapitalizmu i Smrt Državi
» ČEČENSKI VOĐA U KOMI?
» Jad i bijeda talijanskog juga
» Empatija na europski način: Smrt Francuza je tragedija, a smrt sirijskih dječaka je statistika
» Smrt Kapitalizmu i Smrt Državi
» ČEČENSKI VOĐA U KOMI?
» Jad i bijeda talijanskog juga
Page 2 of 5