del ponte kaže da je asad ratni zločinac i treba mu sudit
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: del ponte kaže da je asad ratni zločinac i treba mu sudit
nek' je i govno, samo nek' je američko...Regoč wrote:Zločinci su i Kurdi, zasigurno. Samo se protiv američkih prijateljah ne vodi medijski rat. A ovi drugi su medijski osuđeni i bez dokazah.pismejker wrote:Eroo wrote:Manje-više, tamo su svi ratni zločinci. Nema neke velike razlike.
Osim Kurdi, naravno. Oni su uvijek bili žrtve arapskih i turskih "pravednika".
hajde da i ti kljucnes u pravo zrno..
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
udariti pečat na to
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Lol baba valjda nije skontala da je u međuvremenu postala nebitna i da je oni koji odlučuju ne doživljavaju ili možda pokušava povratiti staru slavu.
catabbath-
2015-08-22
hint za era- genocid na armencima
Regoč wrote:Jel stvarno moram reći "kurdski borci"? Jasno da nije svaki Kurd zločinac, ali ni njihove oružane snage se zasigurno u potpunosti ne pridržavaju Ženevskih konvencijah.pismejker wrote:Znam hrpetinu Kurda,obicne ljude...posve su nest odrugo...bili bi sretni da imaju jedan svoj grad,a niti ne traze drzavu...Regoč wrote:Zločinci su i Kurdi, zasigurno. Samo se protiv američkih prijateljah ne vodi medijski rat. A ovi drugi su medijski osuđeni i bez dokazah.pismejker wrote:Eroo wrote:Manje-više, tamo su svi ratni zločinci. Nema neke velike razlike.
jako su topli i komunikativni razumni,najmanje zagrizeni islamisti...ono,uopce niti bliozu islamskog menthalnog sklopa..
givmi a brejk...ženevke konvenije su pisane za luzere...ne kazem da treba mesariti,ali metak u čelo je cisto normalna ratna opcija...drzis se tih zenevskih sranja,na kraju zavrsis u Gagu,.,vec vidjeno..
Guest- Guest
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
ja da sam neki kurac u 'olivudu jab toj delponte ponudio da glumi u nekom 'ororu
nek se dica plase, I mene su plasili babarogom kad sam bio mali
nek se dica plase, I mene su plasili babarogom kad sam bio mali
2014-04-19
Ma rat je sam po sebi zločin. Pojedince i pojedine grupe se nikada nije moglo kontrolirati, niti će.Regoč wrote:Zločinci su i Kurdi, zasigurno. Samo se protiv američkih prijateljah ne vodi medijski rat. A ovi drugi su medijski osuđeni i bez dokazah.pismejker wrote:Eroo wrote:Manje-više, tamo su svi ratni zločinci. Nema neke velike razlike.
Ovdje pričamo o načinu vođenja rata, koji se planira u političkom i vojnom vrhu.
Kurdi barem deklarativno i koliko vidim iz medija, itekako vode računa o civilima i zarobljenicima.
Iako i sami siromašni, trude se civile izvuć iz ratnih zona i osigurati im hranu, bivanje i zdravstvene usluge.
Pobrinu se čak i za zdravsteveno zbrinjavanje ISIL-ovih ranjenika. Više od toga se u ratu i ne može očekivati.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Da nisu po ćudi Americi, svaki bi se incident preuveličaval, stvari bi se i izmišljale. Ovako se o njihovih zločinih ni ne čuje.Eroo wrote:Ma rat je sam po sebi zločin. Pojedince i pojedine grupe se nikada nije moglo kontrolirati, niti će.Regoč wrote:Zločinci su i Kurdi, zasigurno. Samo se protiv američkih prijateljah ne vodi medijski rat. A ovi drugi su medijski osuđeni i bez dokazah.pismejker wrote:Eroo wrote:Manje-više, tamo su svi ratni zločinci. Nema neke velike razlike.
Ovdje pričamo o načinu vođenja rata, koji se planira u političkom i vojnom vrhu.
Kurdi barem deklarativno i koliko vidim iz medija, itekako vode računa o civilima i zarobljenicima.
Iako i sami siromašni, trude se civile izvuć iz ratnih zona i osigurati im hranu, bivanje i zdravstvene usluge.
Pobrinu se čak i za zdravsteveno zbrinjavanje ISIL-ovih ranjenika. Više od toga se u ratu i ne može očekivati.
Sve stoji, govorim o načelu. Americi su mili pa se o njima ništa loše ne piše. Da su Americi vrazi, bili bi u ravni s Kimlandijom.pismejker wrote:Regoč wrote:Jel stvarno moram reći "kurdski borci"? Jasno da nije svaki Kurd zločinac, ali ni njihove oružane snage se zasigurno u potpunosti ne pridržavaju Ženevskih konvencijah.pismejker wrote:Znam hrpetinu Kurda,obicne ljude...posve su nest odrugo...bili bi sretni da imaju jedan svoj grad,a niti ne traze drzavu...Regoč wrote:Zločinci su i Kurdi, zasigurno. Samo se protiv američkih prijateljah ne vodi medijski rat. A ovi drugi su medijski osuđeni i bez dokazah.pismejker wrote:
jako su topli i komunikativni razumni,najmanje zagrizeni islamisti...ono,uopce niti bliozu islamskog menthalnog sklopa..
givmi a brejk...ženevke konvenije su pisane za luzere...ne kazem da treba mesariti,ali metak u čelo je cisto normalna ratna opcija...drzis se tih zenevskih sranja,na kraju zavrsis u Gagu,.,vec vidjeno..
A najveci su zlocinci gospoda u skupim odijelima, predsjednici, premijeri, ministri i biznismeni iz najbogatijih zemalja svijeta koji upravljaju strojem smrti i iz svega izvlace ultra profite. Upravo oni koje ti podrzavas. Jer mislis jadan da si time Zapadnjak.Eroo wrote:Manje-više, tamo su svi ratni zločinci. Nema neke velike razlike.
Sve ostalo je boranija
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kapetan Dragan:'Nanijet cu zlo onome tko kaze da sam ratni zlocinac.'
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» Scholz je ratni zločinac
» BRICS: BiBi je ratni zločinac
» Ratni zločinac Branko Ćopić
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» Scholz je ratni zločinac
» BRICS: BiBi je ratni zločinac
» Ratni zločinac Branko Ćopić
Page 2 of 2