Konobari u Njemačkoj pričaju samo engleski
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Konobari u Njemačkoj pričaju samo engleski
http://m.dw.com/hr/njemački-konobar-u-njemačkom-lokalu/a-40072800
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Konobari u Njemačkoj pričaju samo engleski
Neće Švabo da konobari onda traže naokolo i uvjet znanje engleskog jezika, rade od jutra do sutra, nitko ne priča njemački
2014-04-11
Mene u njihovim "Curasco" obično posluže na tečnom hrvatskom...
treba uvesti državne regulacije i zabraniti zapošljavanje radnika koji ne govore jezik zemlje u kojoj rade
neki idu konobarit sebi doma
Guest- Guest
Ali onda će porasti cijena rada
BILANCA
BILANCA
2014-04-11
S ovim se apsolutno slažem! Prije desetak godinah u dućanu u Njemačkoj kosooka trgovkinja nije znala njemački, samo loš engleski, želudac mi se okrenul. Prije desetak danah skoro isto u mom Brodu: kosooki trgovac i kosooka trgovkinja natucaju hrvatski. Oboma zabraniti rad dok ne svladaju hrvatski!der_fowl wrote:treba uvesti državne regulacije i zabraniti zapošljavanje radnika koji ne govore jezik zemlje u kojoj rade
Regoč wrote:S ovim se apsolutno slažem! Prije desetak godinah u dućanu u Njemačkoj kosooka trgovkinja nije znala njemački, samo loš engleski, želudac mi se okrenul. Prije desetak danah skoro isto u mom Brodu: kosooki trgovac i kosooka trgovkinja natucaju hrvatski. Oboma zabraniti rad dok ne svladaju hrvatski!der_fowl wrote:treba uvesti državne regulacije i zabraniti zapošljavanje radnika koji ne govore jezik zemlje u kojoj rade
razumijem da si ogorčen jer nitko ne pričah tvojah jezikah.
Guest- Guest
Regoč wrote:S ovim se apsolutno slažem! Prije desetak godinah u dućanu u Njemačkoj kosooka trgovkinja nije znala njemački, samo loš engleski, želudac mi se okrenul. Prije desetak danah skoro isto u mom Brodu: kosooki trgovac i kosooka trgovkinja natucaju hrvatski. Oboma zabraniti rad dok ne svladaju hrvatski!der_fowl wrote:treba uvesti državne regulacije i zabraniti zapošljavanje radnika koji ne govore jezik zemlje u kojoj rade
mogu to podpisati
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Regoč wrote:S ovim se apsolutno slažem! Prije desetak godinah u dućanu u Njemačkoj kosooka trgovkinja nije znala njemački, samo loš engleski, želudac mi se okrenul. Prije desetak danah skoro isto u mom Brodu: kosooki trgovac i kosooka trgovkinja natucaju hrvatski. Oboma zabraniti rad dok ne svladaju hrvatski!der_fowl wrote:treba uvesti državne regulacije i zabraniti zapošljavanje radnika koji ne govore jezik zemlje u kojoj rade
mogu to podpisati
bez ovjere kod bilježnika se ne priznaje.
Guest- Guest
Gnječ wrote:epikur37 wrote:Regoč wrote:S ovim se apsolutno slažem! Prije desetak godinah u dućanu u Njemačkoj kosooka trgovkinja nije znala njemački, samo loš engleski, želudac mi se okrenul. Prije desetak danah skoro isto u mom Brodu: kosooki trgovac i kosooka trgovkinja natucaju hrvatski. Oboma zabraniti rad dok ne svladaju hrvatski!der_fowl wrote:treba uvesti državne regulacije i zabraniti zapošljavanje radnika koji ne govore jezik zemlje u kojoj rade
mogu to podpisati
bez ovjere kod bilježnika se ne priznaje.
overeno
2015-08-06
Mojim jezikom divane mnogi, o čem ti?Gnječ wrote:Regoč wrote:S ovim se apsolutno slažem! Prije desetak godinah u dućanu u Njemačkoj kosooka trgovkinja nije znala njemački, samo loš engleski, želudac mi se okrenul. Prije desetak danah skoro isto u mom Brodu: kosooki trgovac i kosooka trgovkinja natucaju hrvatski. Oboma zabraniti rad dok ne svladaju hrvatski!der_fowl wrote:treba uvesti državne regulacije i zabraniti zapošljavanje radnika koji ne govore jezik zemlje u kojoj rade
epikur37 wrote:Regoč wrote:S ovim se apsolutno slažem! Prije desetak godinah u dućanu u Njemačkoj kosooka trgovkinja nije znala njemački, samo loš engleski, želudac mi se okrenul. Prije desetak danah skoro isto u mom Brodu: kosooki trgovac i kosooka trgovkinja natucaju hrvatski. Oboma zabraniti rad dok ne svladaju hrvatski!der_fowl wrote:treba uvesti državne regulacije i zabraniti zapošljavanje radnika koji ne govore jezik zemlje u kojoj rade
mogu to podpisati
Wie viel Ausländer in Berlin leben? Das ist die richtige Frage! Und ich denke dass ihr Leute antworten müssen.
Guest- Guest
Pitanje je, zapravo, koliko još "domorodacah" živi u Berlinu.Fénix wrote:Wie viel Ausländer in Berlin leben? Das ist die richtige Frage! Und ich denke dass ihr Leute antworten müssen.
svakim danom sve manje i manjeRegoč wrote:Pitanje je, zapravo, koliko još "domorodacah" živi u Berlinu.Fénix wrote:Wie viel Ausländer in Berlin leben? Das ist die richtige Frage! Und ich denke dass ihr Leute antworten müssen.
2014-04-11
50 posto stanovnika ispod 15 godina u Berlinu je stranog porijekla
2014-04-11
RayMabus wrote:50 posto stanovnika ispod 15 godina u Berlinu je stranog porijekla
odlično, ne treba još puno, malo dotrpati i to je to ....nek pobijedi jači
2015-08-06
Gnječ wrote:Regoč wrote:S ovim se apsolutno slažem! Prije desetak godinah u dućanu u Njemačkoj kosooka trgovkinja nije znala njemački, samo loš engleski, želudac mi se okrenul. Prije desetak danah skoro isto u mom Brodu: kosooki trgovac i kosooka trgovkinja natucaju hrvatski. Oboma zabraniti rad dok ne svladaju hrvatski!der_fowl wrote:treba uvesti državne regulacije i zabraniti zapošljavanje radnika koji ne govore jezik zemlje u kojoj rade
Baš. Iako konobari u AT govore sve jezike, od njemačkog, engleskog do francuskog i talijanskog. Jednostavno, ak želiš ozbiljno se bavit turizmom, imat ćeš obrazovan personal i plaćat ih pristojno. No,to ti se višestruko vrati.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vic dana : Konobari sa Tajlanda i Filipina konobare po BiH
» Muslimani se nude Njemačkoj kao vojni imami u njemačkoj vojsci
» Konobari, vozači, čuvari, susjedi - svi će moći kontrolirati imate li covid propusnicu
» Svi pričaju o tamponima od marihuane
» 7 moćnih svjetskih lidera koji pričaju ruski
» Muslimani se nude Njemačkoj kao vojni imami u njemačkoj vojsci
» Konobari, vozači, čuvari, susjedi - svi će moći kontrolirati imate li covid propusnicu
» Svi pričaju o tamponima od marihuane
» 7 moćnih svjetskih lidera koji pričaju ruski
Page 1 of 2