BARCLAYS EPL 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: BARCLAYS EPL 17/18
Kako Tottenham igra pod Pochettinom... Pregazili Liverpoola do temelja. Liverpool ovakav kakav je, ni za 50 godina neće osvojiti Premier ligu, a i to je trenutno previše jer nisu već neko vrijeme ni u top 4 najbolja engleska kluba.
Guest- Guest
zasto danas nije bilo strijeljanja bio bi to jedan od rjetkih termina zbog vremenske razlike koji bi mogao stici ...cesto sam odsutan zbog utrka formule jedan ...danas se vozi u ameriki austin texas i pocinje u devet sati poslije podne po centralno europskom vremenu.
EstebanEnrique-
2014-04-16
sraz dvojice prevara nema se tu šta puno komentirati
End- Posts : 21177
2015-08-25
ovaj i idući vikend odmor, pripremi se za 01.11JimmieJohnsoon wrote:zasto danas nije bilo strijeljanja bio bi to jedan od rjetkih termina zbog vremenske razlike koji bi mogao stici ...cesto sam odsutan zbog utrka formule jedan ...danas se vozi u ameriki austin texas i pocinje u devet sati poslije podne po centralno europskom vremenu.
Guest- Guest
Upravo tako brate Operw. Napisao san obavijest. A jimmiju se ruzno pise.operw wrote:ovaj i idući vikend odmor, pripremi se za 01.11JimmieJohnsoon wrote:zasto danas nije bilo strijeljanja bio bi to jedan od rjetkih termina zbog vremenske razlike koji bi mogao stici ...cesto sam odsutan zbog utrka formule jedan ...danas se vozi u ameriki austin texas i pocinje u devet sati poslije podne po centralno europskom vremenu.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren bio je u centru pažnje proteklog vikenda jer ga je Jigen Klop zamenio posle samo pola sata igre.
Foto: Getty images
Lovren je za manje od 15 minuta skrivio dva gola koja su pomogla Totenhemu da pregazi njegov klub sa 4:1 u derbiju osmog kola.
* Lovren je napravio četiri greške u odbrani od početka prošle sezone, najviše od svih igrača Liverpula.
Lovren je prvo loše procenio let lopte posle centaršuta Tripijea, nakon čega je Hari Kejn pogodio u četvrtom minutu, da bi u 12. promašio loptu na centru pošto ju je rukom izbacio golman Totenhema Igo Loris, Kejn ju je pokupio i prošao po krilu, a onda servirao Sonu za 2:0.
Usledila je salva uvreda za hrvatskog štopera na društvenim mrežama ali i od TV komentatora koji su se čudili kako tako loš igrač sklon kiksevima nastupa za jedan od najvećih klubova sveta i zarađuje 100.000 funti nedeljno.
Klop je posle utakmice istakao da je ekipa igrala očajno u odbrani, a nekadašnji golman Mančester junajteda Peter Šmajhel smatra da je Nemca "ubio svog igrača", te da bi on trebalo da preuzme odgvornost jer je Liverpul igrao loše u defanzivi i posle Lovrenovog izlaska iz igre.
U međuvremenu, hrvatski reprezentativac je izbrisao Liverpul kao klub za koji igra sa svog profila na Instagramu, kao i svoju sliku sa "avatara".
Foto: Getty images
Lovren je za manje od 15 minuta skrivio dva gola koja su pomogla Totenhemu da pregazi njegov klub sa 4:1 u derbiju osmog kola.
* Lovren je napravio četiri greške u odbrani od početka prošle sezone, najviše od svih igrača Liverpula.
Lovren je prvo loše procenio let lopte posle centaršuta Tripijea, nakon čega je Hari Kejn pogodio u četvrtom minutu, da bi u 12. promašio loptu na centru pošto ju je rukom izbacio golman Totenhema Igo Loris, Kejn ju je pokupio i prošao po krilu, a onda servirao Sonu za 2:0.
Usledila je salva uvreda za hrvatskog štopera na društvenim mrežama ali i od TV komentatora koji su se čudili kako tako loš igrač sklon kiksevima nastupa za jedan od najvećih klubova sveta i zarađuje 100.000 funti nedeljno.
Klop je posle utakmice istakao da je ekipa igrala očajno u odbrani, a nekadašnji golman Mančester junajteda Peter Šmajhel smatra da je Nemca "ubio svog igrača", te da bi on trebalo da preuzme odgvornost jer je Liverpul igrao loše u defanzivi i posle Lovrenovog izlaska iz igre.
U međuvremenu, hrvatski reprezentativac je izbrisao Liverpul kao klub za koji igra sa svog profila na Instagramu, kao i svoju sliku sa "avatara".
Guest- Guest
docu u bjelom dresu beckhama iz sezone 98/99 marke sharp.
EstebanEnrique-
2014-04-16
EstebanEnrique-
2014-04-16
ipak ima jedna veća prevara nedugo je slavila rođendan, a uz to ti bi mu vrlo rado popušio njegov zvezdaški kurac.Braća wrote:Deki legenda, prevara u rangu lonza balla...
End- Posts : 21177
2015-08-25
bracala sta bi preporucio putniku namjerniku za posjetu beogradu dva tri dana ...smjestaji hosteli znamenitosti bioskopi pivnice stadioni i tak sto se stigne obici za par dana ...planiram dragu izvesti u svet da se malo odmorimo od svakodnevne monotonije ...
EstebanEnrique-
2014-04-16
dali primate konvertibine marke ...mozda ojro ...ili trebam sve konvertovat u mjenjacnici u dinare i koliko je ojro dinara sada ..
EstebanEnrique-
2014-04-16
mislim sve ja to vidim cene i preko interneta al zanima me misljenje domorodaca
EstebanEnrique-
2014-04-16
Mama ce mu rec, ona zna...isključivi krivac wrote:Lovren zaboravio da je igrao za Liverpool. Ne može se sjetiti...
:D
Guest- Guest
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 21/22
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19