Srbi otkrili način KAKO DA PREVARE IKEU za 99 dinara (FOTO)
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Srbi otkrili način KAKO DA PREVARE IKEU za 99 dinara (FOTO)
pobego pod suknju kao i za vreme rata, ja sam barem glumio kuvara kao i cela moja četa ali ova jajara ni to nije smela!Noor wrote:džango podvije rep
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Znači mnogo. Sem vas pički koji pijete špricer.čardak efendija wrote:ajde ne seri piškurac, od kada se srbi razumeju u vina!!! u rakiještini smo prvaci sveta i nemože nam niko ništa pogotovo kad se naroljamo ali o vinima znamo isto koliko i o časti i moralu!pismejker wrote:ooo imaju itekako dobra vina,a imaju i sunca zadnjih godina,puno,pa i previse...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
znači da si ti srbin i da opet lažeš, lepo je dobrica opisao nas srbe da lažemo čim zinemo, jedino je stipe mesić veći lažov od nas, taj ni ne treba da zine a već slaže!dzango wrote:Znači mnogo. Sem vas pički koji pijete špricer.čardak efendija wrote:ajde ne seri piškurac, od kada se srbi razumeju u vina!!! u rakiještini smo prvaci sveta i nemože nam niko ništa pogotovo kad se naroljamo ali o vinima znamo isto koliko i o časti i moralu!pismejker wrote:ooo imaju itekako dobra vina,a imaju i sunca zadnjih godina,puno,pa i previse...
2017-08-05
Dobrica je rekao da Srbi lažu lepo za razliku od ostalih koji lažu glupo. I u pravu je. Pitaj forumašice.čardak efendija wrote:znači da si ti srbin i da opet lažeš, lepo je dobrica opisao nas srbe da lažemo čim zinemo, jedino je stipe mesić veći lažov od nas, taj ni ne treba da zine a već slaže!dzango wrote:Znači mnogo. Sem vas pički koji pijete špricer.čardak efendija wrote:ajde ne seri piškurac, od kada se srbi razumeju u vina!!! u rakiještini smo prvaci sveta i nemože nam niko ništa pogotovo kad se naroljamo ali o vinima znamo isto koliko i o časti i moralu!pismejker wrote:ooo imaju itekako dobra vina,a imaju i sunca zadnjih godina,puno,pa i previse...
2014-04-19
baš ću da pitam samo reci koju da pitam, čisto da vide kakvi smo mi srbi glupani a pogotovo vi prekodrinske jajare i glupani!dzango wrote:Dobrica je rekao da Srbi lažu lepo za razliku od ostalih koji lažu glupo. I u pravu je. Pitaj forumašice.čardak efendija wrote:znači da si ti srbin i da opet lažeš, lepo je dobrica opisao nas srbe da lažemo čim zinemo, jedino je stipe mesić veći lažov od nas, taj ni ne treba da zine a već slaže!dzango wrote:Znači mnogo. Sem vas pički koji pijete špricer.čardak efendija wrote:ajde ne seri piškurac, od kada se srbi razumeju u vina!!! u rakiještini smo prvaci sveta i nemože nam niko ništa pogotovo kad se naroljamo ali o vinima znamo isto koliko i o časti i moralu!pismejker wrote:ooo imaju itekako dobra vina,a imaju i sunca zadnjih godina,puno,pa i previse...
2017-08-05
Pitaj koju hoćeš ko najlepše laže. I pitaj ih jesi li ti Srbin ili neka propala funjara sa Kostarike.čardak efendija wrote:baš ću da pitam samo reci koju da pitam, čisto da vide kakvi smo mi srbi glupani a pogotovo vi prekodrinske jajare i glupani!dzango wrote:Dobrica je rekao da Srbi lažu lepo za razliku od ostalih koji lažu glupo. I u pravu je. Pitaj forumašice.čardak efendija wrote:znači da si ti srbin i da opet lažeš, lepo je dobrica opisao nas srbe da lažemo čim zinemo, jedino je stipe mesić veći lažov od nas, taj ni ne treba da zine a već slaže!dzango wrote:Znači mnogo. Sem vas pički koji pijete špricer.čardak efendija wrote:
ajde ne seri piškurac, od kada se srbi razumeju u vina!!! u rakiještini smo prvaci sveta i nemože nam niko ništa pogotovo kad se naroljamo ali o vinima znamo isto koliko i o časti i moralu!
2014-04-19
neću koju ja hoću, ti da mi preporučiš, valjda ti znaš ribe sa foruma i koju da pitam koja misli da joj je lepo kad je neko laže a pogotovo mi srbi!dzango wrote:Pitaj koju hoćeš ko najlepše laže. I pitaj ih jesi li ti Srbin ili neka propala funjara sa Kostarike.čardak efendija wrote:baš ću da pitam samo reci koju da pitam, čisto da vide kakvi smo mi srbi glupani a pogotovo vi prekodrinske jajare i glupani!dzango wrote:Dobrica je rekao da Srbi lažu lepo za razliku od ostalih koji lažu glupo. I u pravu je. Pitaj forumašice.čardak efendija wrote:znači da si ti srbin i da opet lažeš, lepo je dobrica opisao nas srbe da lažemo čim zinemo, jedino je stipe mesić veći lažov od nas, taj ni ne treba da zine a već slaže!dzango wrote:
Znači mnogo. Sem vas pički koji pijete špricer.
2017-08-05
Haha, tako, tako..
2014-04-12
sramota me koliko god da ne volem vas ustaše ali opet sramota me kad vidim one prekodrinske jajare koji ne umeju ništa kako treba da naprave, ovaj django je prava jajara i glupan, nema muda ni reći koga da pitam a pokušao me nagovoriti na zlo, zamisli kakva je jajara bio kad je trebalo braniti našu RSKa?maggie13 wrote:Haha, tako, tako..
2017-08-05
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Marko kupio sliku u Aranđelovcu na vašaru za 1.000 dinara, ispostavilo se da vredi nekoliko MILIONA EVRA (FOTO)
» Srbi otkrili nakon skoro 10 godina da je HV prisutan na Kosovu
» Srbi konačno otkrili da ipak nemaju večinsku slavensku krv..
» Američki istraživači otkrili kako je Kineska država 99% vlasnik Huaweija
» Mnogi plaču zbog nje, a Srbi su joj dali i čitulju (FOTO)
» Srbi otkrili nakon skoro 10 godina da je HV prisutan na Kosovu
» Srbi konačno otkrili da ipak nemaju večinsku slavensku krv..
» Američki istraživači otkrili kako je Kineska država 99% vlasnik Huaweija
» Mnogi plaču zbog nje, a Srbi su joj dali i čitulju (FOTO)
Page 3 of 3