ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mattis: Pyongyang vodi prema uništenju svojeg naroda

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Mattis: Pyongyang vodi prema uništenju svojeg naroda - Page 3 Empty Re: Mattis: Pyongyang vodi prema uništenju svojeg naroda

Post by dzango 11/8/2017, 17:07

čardak efendija wrote:
dzango wrote:
čardak efendija wrote:
dzango wrote:
čardak efendija wrote:
ti si nižerazredni srbin, mi krajišnici smo za vas spejsšatlovi!
Ajde neka bude. Sve dok smo svi Srbi i ne krstimo se šapom.
vidi se da si srbin, nemaš bre ni časti ni ponosa cheers
Video od tebe. Ima i kod nas kukolja poput tebe i Čede.
da si se pojavio kad je trebalo ne bi morao da gledaš u mene nego u ustaše, doduše pošto vi prekodrincvi niste došli u pomoć a ustaša bilo skoro ko nas i mi smo ih gledali leđima i pazili dobro da ne stanemo u govno od onih koji su prije nas srali po cesti!
Da drugi nisu režirali pogrom i vezali ruke onom šuntavom Miloševiću, još bi ustaše stajale na granici RSK i mogli bi samo da vam puše. Pizde su to neviđene.

dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Mattis: Pyongyang vodi prema uništenju svojeg naroda - Page 3 Empty Re: Mattis: Pyongyang vodi prema uništenju svojeg naroda

Post by čardak efendija 11/8/2017, 17:12

dzango wrote:
čardak efendija wrote:
dzango wrote:
čardak efendija wrote:
dzango wrote:
Što bre? Gde ćeš lepše?
ne zna kako je to lepo biti srbin, glupi i tupi i baš nam je dobro cheers cheers cheers
Bar nismo pizde ko Hrvati.
kako su oni pizde a proterali sa vekovnih ognjišta dok si reko velika srbija?? Kakve smo tek onda mi krajišnici pizde a da ne pominjem onda vas prekodrinske srbe!!!
Kako nisu pizde kada su čekali Amere da im organizuju pogrom nad vama? I opet nisu izdržali a da vam ne pobiju starce koji su ostali na svome pragu. Nesoj bre. Bolje je tebi u Kostarici.
je da sam bežao ali nisam video nijednog američkog ustašu kroz sve četiri godine rata a bome su nas poterali od kraja 91 na ovamo svaki put kad bi nas napali, jel imaš ti  neki info od save štrbca o tome kako su nas američke ustaše napale?
čardak efendija
čardak efendija

2017-08-05

Back to top Go down

Post by čardak efendija 11/8/2017, 17:24

dzango wrote:
čardak efendija wrote:
dzango wrote:
čardak efendija wrote:
dzango wrote:
Ajde neka bude. Sve dok smo svi Srbi i ne krstimo se šapom.
vidi se da si srbin, nemaš bre ni časti ni ponosa cheers
Video od tebe. Ima i kod nas kukolja poput tebe i Čede.
da si se pojavio kad je trebalo ne bi morao da gledaš u mene nego u ustaše, doduše pošto vi prekodrincvi niste došli u pomoć a ustaša bilo skoro ko nas i mi smo ih gledali leđima i pazili dobro da ne stanemo u govno od onih koji su prije nas srali po cesti!
Da drugi nisu režirali pogrom i vezali ruke onom šuntavom Miloševiću, još bi ustaše stajale na granici RSK i mogli bi samo da vam puše. Pizde su to neviđene.
ali obećali ste nam doći u pomoć, vaš predcednik vučić je rekao u glini da nikada više ustaška noga neće kročiti u RSK i da će nas srbi braniti, pa onaj vaš predcednik prije njega, onaj grobar sa ustaškim imenom a vojvoda isto tako, pa nisu svi valjda slepo slušali vožda i nisu smeli bez njegovog pristanka doći nama krajišnicima u pomoć!!!
Hvala svetom Savi i amerkancima što su zaustavili ustaše pred banjalukom jer su neki moji i mrtve već izvadili i krenuli za srbiju!!!
čardak efendija
čardak efendija

2017-08-05

Back to top Go down

Post by Sexual Tyrannosaurus 11/8/2017, 17:54

čardak efendija wrote:
dzango wrote:
čardak efendija wrote:
dzango wrote:
čardak efendija wrote:
i ti si naš, jesss cheers cheers
Svi smo mi naši.
ako je krajiški srbin ima prednost nad tobom, nemoj da budeš ljut zbog toga!
Neka svi imaju prednost nadamnom. NIsam ja neki što se gura. Važno je da je Srbin.
Upravo tako,Sammiri spejšatlovi koji su izdominirali hrvatsku ljigu  .

Last edited by Sexual Tyrannosaurus on 11/8/2017, 17:58; edited 1 time in total
Sexual Tyrannosaurus
Sexual Tyrannosaurus

2017-07-30

Back to top Go down

Post by čardak efendija 11/8/2017, 17:56

Sexual Tyrannosaurus wrote:
čardak efendija wrote:
dzango wrote:
čardak efendija wrote:
dzango wrote:
Svi smo mi naši.
Neka svi imaju prednost nadamnom. NIsam ja neki što se gura. Važno je da je Srbin.
Upravo tako,Sammiri spejšatlovi koji su idominirali hrvatsku ljigu  .
ništa ne kužim, jel to zato što sam srbin pa me zajebavaš ili šta već scratch
čardak efendija
čardak efendija

2017-08-05

Back to top Go down

Post by Sexual Tyrannosaurus 11/8/2017, 17:58

čardak efendija wrote:
čardak efendija wrote:
dzango wrote:
čardak efendija wrote:
Srbi smo,jašte da se kužimo bre .
Sexual Tyrannosaurus
Sexual Tyrannosaurus

2017-07-30

Back to top Go down

Post by čardak efendija 11/8/2017, 18:20

čardak efendija wrote:
čardak efendija wrote:
dzango wrote:
Srbi smo,jašte da se kužimo bre .
jel se sme ovde neki alkohol nabaciti pa da se počnemo ožderavati od sreće što smo srbi?
čardak efendija
čardak efendija

2017-08-05

Back to top Go down

Post by Sexual Tyrannosaurus 11/8/2017, 20:12

Rakije amo,jer utjehe nema u vodi .
Sexual Tyrannosaurus
Sexual Tyrannosaurus

2017-07-30

Back to top Go down

Post by Guest 11/8/2017, 21:10

Eroo wrote:
Gnječ wrote:
Eroo wrote:Nažalost, izgleda da neće biti drugog rjješenja. 
Mali se očevidno zaigrao...

ero roštilja a zec je još u šumi.  neće moći...  :D

Kina: Ako Amerikanci napadnu Sjevernu Koreju, zaustavit ćemo ih

"Kina mora jasno dati do znanja da ako Sjeverna Koreja prva lansira rakete koje prijete američkom tlu, Kina će ostati neutralna", ali "Ako SAD i Južna Koreja izvedu napade i pokušaju svrgnuti sjevernokorejski režim i promijeniti političku matricu na Korejskom poluotoku, Kina će ih u tome spriječiti", piše list.

http://www.index.hr/Vijesti/clanak/kina-ako-amerikanci-napadnu-sjevernu-koreju-zaustavit-cemo-ih/987792.aspx
Ako sj. Koreja ispali prva, bit će to oboreno iznad Kine...Možda i nije tako loše. :D

Jebe ta geografija Ero,jel??? lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/8/2017, 21:16

Eroo wrote:
mutava baštarda wrote:
kic wrote:
korejci su opasni da..  zajebi to dirat..
na fanatičnosti korejske populacije,  bi im i isil mogao zavidjeti...
Bez veze, neće tamo nitko ić provjeravati njihovu fanatičnost...Sve je to potrošna roba. Nažalost je tako.
Pa Bolje...Ero,Ameri su dozivjeli katarzu jos onda u Vijetnamu i Koreji..Kupi crne vece sa mrtvim amerima i begaj doma..
Naravno da je potrosno..Pogledaj samo ovu masovnost.. :clown :clown :clown

decki bi natrag,ali su u drugoj dimenziji..nece itji...

Mattis: Pyongyang vodi prema uništenju svojeg naroda - Page 3 200910252415
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by čardak efendija 11/8/2017, 23:26

Sexual Tyrannosaurus wrote:Rakije amo,jer utjehe nema u vodi .
e e, ta mi je najDraža, kad se naroljamo pevamo oj ilijaaaa pičkooo najmilijaaa joooj!
čardak efendija
čardak efendija

2017-08-05

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics