Mattis: Pyongyang vodi prema uništenju svojeg naroda
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Mattis: Pyongyang vodi prema uništenju svojeg naroda
Da drugi nisu režirali pogrom i vezali ruke onom šuntavom Miloševiću, još bi ustaše stajale na granici RSK i mogli bi samo da vam puše. Pizde su to neviđene.čardak efendija wrote:da si se pojavio kad je trebalo ne bi morao da gledaš u mene nego u ustaše, doduše pošto vi prekodrincvi niste došli u pomoć a ustaša bilo skoro ko nas i mi smo ih gledali leđima i pazili dobro da ne stanemo u govno od onih koji su prije nas srali po cesti!dzango wrote:Video od tebe. Ima i kod nas kukolja poput tebe i Čede.čardak efendija wrote:vidi se da si srbin, nemaš bre ni časti ni ponosadzango wrote:Ajde neka bude. Sve dok smo svi Srbi i ne krstimo se šapom.čardak efendija wrote:
ti si nižerazredni srbin, mi krajišnici smo za vas spejsšatlovi!
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
je da sam bežao ali nisam video nijednog američkog ustašu kroz sve četiri godine rata a bome su nas poterali od kraja 91 na ovamo svaki put kad bi nas napali, jel imaš ti neki info od save štrbca o tome kako su nas američke ustaše napale?dzango wrote:Kako nisu pizde kada su čekali Amere da im organizuju pogrom nad vama? I opet nisu izdržali a da vam ne pobiju starce koji su ostali na svome pragu. Nesoj bre. Bolje je tebi u Kostarici.čardak efendija wrote:kako su oni pizde a proterali sa vekovnih ognjišta dok si reko velika srbija?? Kakve smo tek onda mi krajišnici pizde a da ne pominjem onda vas prekodrinske srbe!!!dzango wrote:Bar nismo pizde ko Hrvati.čardak efendija wrote:ne zna kako je to lepo biti srbin, glupi i tupi i baš nam je dobrodzango wrote:
Što bre? Gde ćeš lepše?
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
ali obećali ste nam doći u pomoć, vaš predcednik vučić je rekao u glini da nikada više ustaška noga neće kročiti u RSK i da će nas srbi braniti, pa onaj vaš predcednik prije njega, onaj grobar sa ustaškim imenom a vojvoda isto tako, pa nisu svi valjda slepo slušali vožda i nisu smeli bez njegovog pristanka doći nama krajišnicima u pomoć!!!dzango wrote:Da drugi nisu režirali pogrom i vezali ruke onom šuntavom Miloševiću, još bi ustaše stajale na granici RSK i mogli bi samo da vam puše. Pizde su to neviđene.čardak efendija wrote:da si se pojavio kad je trebalo ne bi morao da gledaš u mene nego u ustaše, doduše pošto vi prekodrincvi niste došli u pomoć a ustaša bilo skoro ko nas i mi smo ih gledali leđima i pazili dobro da ne stanemo u govno od onih koji su prije nas srali po cesti!dzango wrote:Video od tebe. Ima i kod nas kukolja poput tebe i Čede.čardak efendija wrote:vidi se da si srbin, nemaš bre ni časti ni ponosadzango wrote:
Ajde neka bude. Sve dok smo svi Srbi i ne krstimo se šapom.
Hvala svetom Savi i amerkancima što su zaustavili ustaše pred banjalukom jer su neki moji i mrtve već izvadili i krenuli za srbiju!!!
2017-08-05
Upravo tako,Sammiri spejšatlovi koji su izdominirali hrvatsku ljigu .čardak efendija wrote:ti si nižerazredni srbin, mi krajišnici smo za vas spejsšatlovi!dzango wrote:Neka svi imaju prednost nadamnom. NIsam ja neki što se gura. Važno je da je Srbin.čardak efendija wrote:ako je krajiški srbin ima prednost nad tobom, nemoj da budeš ljut zbog toga!dzango wrote:Svi smo mi naši.čardak efendija wrote:
i ti si naš, jesss
Last edited by Sexual Tyrannosaurus on 11/8/2017, 17:58; edited 1 time in total
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
ništa ne kužim, jel to zato što sam srbin pa me zajebavaš ili šta većSexual Tyrannosaurus wrote:Upravo tako,Sammiri spejšatlovi koji su idominirali hrvatsku ljigu .čardak efendija wrote:ti si nižerazredni srbin, mi krajišnici smo za vas spejsšatlovi!dzango wrote:Neka svi imaju prednost nadamnom. NIsam ja neki što se gura. Važno je da je Srbin.čardak efendija wrote:ako je krajiški srbin ima prednost nad tobom, nemoj da budeš ljut zbog toga!dzango wrote:
Svi smo mi naši.
2017-08-05
Srbi smo,jašte da se kužimo bre .čardak efendija wrote:ništa ne kužim, jel to zato što sam srbin pa me zajebavaš ili šta većSexual Tyrannosaurus wrote:Upravo tako,Sammiri spejšatlovi koji su idominirali hrvatsku ljigu .čardak efendija wrote:ti si nižerazredni srbin, mi krajišnici smo za vas spejsšatlovi!dzango wrote:Neka svi imaju prednost nadamnom. NIsam ja neki što se gura. Važno je da je Srbin.čardak efendija wrote:
ako je krajiški srbin ima prednost nad tobom, nemoj da budeš ljut zbog toga!
2017-07-30
jel se sme ovde neki alkohol nabaciti pa da se počnemo ožderavati od sreće što smo srbi?Sexual Tyrannosaurus wrote:Srbi smo,jašte da se kužimo bre .čardak efendija wrote:ništa ne kužim, jel to zato što sam srbin pa me zajebavaš ili šta većSexual Tyrannosaurus wrote:Upravo tako,Sammiri spejšatlovi koji su idominirali hrvatsku ljigu .čardak efendija wrote:ti si nižerazredni srbin, mi krajišnici smo za vas spejsšatlovi!dzango wrote:
Neka svi imaju prednost nadamnom. NIsam ja neki što se gura. Važno je da je Srbin.
2017-08-05
Rakije amo,jer utjehe nema u vodi .
2017-07-30
Eroo wrote:Ako sj. Koreja ispali prva, bit će to oboreno iznad Kine...Možda i nije tako loše.Gnječ wrote:Eroo wrote:Nažalost, izgleda da neće biti drugog rjješenja.
Mali se očevidno zaigrao...
ero roštilja a zec je još u šumi. neće moći...
Kina: Ako Amerikanci napadnu Sjevernu Koreju, zaustavit ćemo ih
"Kina mora jasno dati do znanja da ako Sjeverna Koreja prva lansira rakete koje prijete američkom tlu, Kina će ostati neutralna", ali "Ako SAD i Južna Koreja izvedu napade i pokušaju svrgnuti sjevernokorejski režim i promijeniti političku matricu na Korejskom poluotoku, Kina će ih u tome spriječiti", piše list.
http://www.index.hr/Vijesti/clanak/kina-ako-amerikanci-napadnu-sjevernu-koreju-zaustavit-cemo-ih/987792.aspx
Jebe ta geografija Ero,jel???
Guest- Guest
Pa Bolje...Ero,Ameri su dozivjeli katarzu jos onda u Vijetnamu i Koreji..Kupi crne vece sa mrtvim amerima i begaj doma..Eroo wrote:Bez veze, neće tamo nitko ić provjeravati njihovu fanatičnost...Sve je to potrošna roba. Nažalost je tako.mutava baštarda wrote:na fanatičnosti korejske populacije, bi im i isil mogao zavidjeti...kic wrote:
korejci su opasni da.. zajebi to dirat..
Naravno da je potrosno..Pogledaj samo ovu masovnost..
decki bi natrag,ali su u drugoj dimenziji..nece itji...
Guest- Guest
e e, ta mi je najDraža, kad se naroljamo pevamo oj ilijaaaa pičkooo najmilijaaa joooj!Sexual Tyrannosaurus wrote:Rakije amo,jer utjehe nema u vodi .
2017-08-05
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vodi li Trump Ameriku prema ratu s Iranom?
» HDZ mijenja politiku prema Hrvatima u BiH i traži konstutivnost za ČETIRI naroda
» ''U NJEMAČKOJ PRORADIO FUZIJSKI REAKTOR Vodi prema beskonačnom i čistom izvoru energije, a radi s 'preciznošću bez presedana' ''
» Miro Bulj: Vlada Hrvatske se prema Hrvatima u BiH odnosi kao prema Indijancima
» silina mržnje prema Thompsonu i prema hrvatskim braniteljima
» HDZ mijenja politiku prema Hrvatima u BiH i traži konstutivnost za ČETIRI naroda
» ''U NJEMAČKOJ PRORADIO FUZIJSKI REAKTOR Vodi prema beskonačnom i čistom izvoru energije, a radi s 'preciznošću bez presedana' ''
» Miro Bulj: Vlada Hrvatske se prema Hrvatima u BiH odnosi kao prema Indijancima
» silina mržnje prema Thompsonu i prema hrvatskim braniteljima
Page 3 of 3