Mattis: Pyongyang vodi prema uništenju svojeg naroda
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Mattis: Pyongyang vodi prema uništenju svojeg naroda
na fanatičnosti korejske populacije, bi im i isil mogao zavidjeti...kic wrote:
korejci su opasni da.. zajebi to dirat..
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Bez veze, neće tamo nitko ić provjeravati njihovu fanatičnost...Sve je to potrošna roba. Nažalost je tako.mutava baštarda wrote:na fanatičnosti korejske populacije, bi im i isil mogao zavidjeti...kic wrote:
korejci su opasni da.. zajebi to dirat..
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Mi,braća Srbi smo iza njih .Serbinho-3 wrote:Sta znaju Ameri ko je iza Koreje...
Bolje Koreja da laje, nego oni i da dizu prasinu, umesto njih...
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
rambo je stvoren na sliku i prilku srpskih ratnika tako da možemo da kažemo da je rambo srbin!AlfaOmega wrote:Rambo filmovi čine svoje, kaj ne?Eroo wrote:Sjeverna Koreja bi mogla nestat s lica zemlje, što im ja ni u snu ne bih poželio...
Malo je izgleda da se to neće dogoditi.
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
i ti si naš, jesssSexual Tyrannosaurus wrote:Mi,braća Srbi smo iza njih .Serbinho-3 wrote:Sta znaju Ameri ko je iza Koreje...
2017-08-05
Svi smo mi naši.čardak efendija wrote:i ti si naš, jesssSexual Tyrannosaurus wrote:Mi,braća Srbi smo iza njih .Serbinho-3 wrote:Sta znaju Ameri ko je iza Koreje...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ako je krajiški srbin ima prednost nad tobom, nemoj da budeš ljut zbog toga!dzango wrote:Svi smo mi naši.čardak efendija wrote:i ti si naš, jesssSexual Tyrannosaurus wrote:Mi,braća Srbi smo iza njih .Serbinho-3 wrote:Sta znaju Ameri ko je iza Koreje...
2017-08-05
Tu svi Srbi izgleda.. odo ja
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Neka svi imaju prednost nadamnom. NIsam ja neki što se gura. Važno je da je Srbin.čardak efendija wrote:ako je krajiški srbin ima prednost nad tobom, nemoj da budeš ljut zbog toga!dzango wrote:Svi smo mi naši.čardak efendija wrote:i ti si naš, jesssSexual Tyrannosaurus wrote:Mi,braća Srbi smo iza njih .Serbinho-3 wrote:Sta znaju Ameri ko je iza Koreje...
2014-04-19
Što bre? Gde ćeš lepše?kaja wrote:Tu svi Srbi izgleda.. odo ja
2014-04-19
ti si nižerazredni srbin, mi krajišnici smo za vas spejsšatlovi!dzango wrote:Neka svi imaju prednost nadamnom. NIsam ja neki što se gura. Važno je da je Srbin.čardak efendija wrote:ako je krajiški srbin ima prednost nad tobom, nemoj da budeš ljut zbog toga!dzango wrote:Svi smo mi naši.čardak efendija wrote:i ti si naš, jesssSexual Tyrannosaurus wrote:
Mi,braća Srbi smo iza njih .
2017-08-05
Ajde neka bude. Sve dok smo svi Srbi i ne krstimo se šapom.čardak efendija wrote:ti si nižerazredni srbin, mi krajišnici smo za vas spejsšatlovi!dzango wrote:Neka svi imaju prednost nadamnom. NIsam ja neki što se gura. Važno je da je Srbin.čardak efendija wrote:ako je krajiški srbin ima prednost nad tobom, nemoj da budeš ljut zbog toga!dzango wrote:Svi smo mi naši.čardak efendija wrote:
i ti si naš, jesss
2014-04-19
ne zna kako je to lepo biti srbin, glupi i tupi i baš nam je dobrodzango wrote:Što bre? Gde ćeš lepše?kaja wrote:Tu svi Srbi izgleda.. odo ja
vidi se da si srbin, nemaš bre ni časti ni ponosadzango wrote:Ajde neka bude. Sve dok smo svi Srbi i ne krstimo se šapom.čardak efendija wrote:ti si nižerazredni srbin, mi krajišnici smo za vas spejsšatlovi!dzango wrote:Neka svi imaju prednost nadamnom. NIsam ja neki što se gura. Važno je da je Srbin.čardak efendija wrote:ako je krajiški srbin ima prednost nad tobom, nemoj da budeš ljut zbog toga!dzango wrote:
Svi smo mi naši.
2017-08-05
Bar nismo pizde ko Hrvati.čardak efendija wrote:ne zna kako je to lepo biti srbin, glupi i tupi i baš nam je dobrodzango wrote:Što bre? Gde ćeš lepše?kaja wrote:Tu svi Srbi izgleda.. odo ja
2014-04-19
Video od tebe. Ima i kod nas kukolja poput tebe i Čede.čardak efendija wrote:vidi se da si srbin, nemaš bre ni časti ni ponosadzango wrote:Ajde neka bude. Sve dok smo svi Srbi i ne krstimo se šapom.čardak efendija wrote:ti si nižerazredni srbin, mi krajišnici smo za vas spejsšatlovi!dzango wrote:Neka svi imaju prednost nadamnom. NIsam ja neki što se gura. Važno je da je Srbin.čardak efendija wrote:
ako je krajiški srbin ima prednost nad tobom, nemoj da budeš ljut zbog toga!
2014-04-19
kako su oni pizde a proterali sa vekovnih ognjišta dok si reko velika srbija?? Kakve smo tek onda mi krajišnici pizde a da ne pominjem onda vas prekodrinske srbe!!!dzango wrote:Bar nismo pizde ko Hrvati.čardak efendija wrote:ne zna kako je to lepo biti srbin, glupi i tupi i baš nam je dobrodzango wrote:Što bre? Gde ćeš lepše?kaja wrote:Tu svi Srbi izgleda.. odo ja
2017-08-05
da si se pojavio kad je trebalo ne bi morao da gledaš u mene nego u ustaše, doduše pošto vi prekodrincvi niste došli u pomoć a ustaša bilo skoro ko nas i mi smo ih gledali leđima i pazili dobro da ne stanemo u govno od onih koji su prije nas srali po cesti!dzango wrote:Video od tebe. Ima i kod nas kukolja poput tebe i Čede.čardak efendija wrote:vidi se da si srbin, nemaš bre ni časti ni ponosadzango wrote:Ajde neka bude. Sve dok smo svi Srbi i ne krstimo se šapom.čardak efendija wrote:ti si nižerazredni srbin, mi krajišnici smo za vas spejsšatlovi!dzango wrote:
Neka svi imaju prednost nadamnom. NIsam ja neki što se gura. Važno je da je Srbin.
2017-08-05
Kako nisu pizde kada su čekali Amere da im organizuju pogrom nad vama? I opet nisu izdržali a da vam ne pobiju starce koji su ostali na svome pragu. Nesoj bre. Bolje je tebi u Kostarici.čardak efendija wrote:kako su oni pizde a proterali sa vekovnih ognjišta dok si reko velika srbija?? Kakve smo tek onda mi krajišnici pizde a da ne pominjem onda vas prekodrinske srbe!!!dzango wrote:Bar nismo pizde ko Hrvati.čardak efendija wrote:ne zna kako je to lepo biti srbin, glupi i tupi i baš nam je dobrodzango wrote:Što bre? Gde ćeš lepše?kaja wrote:Tu svi Srbi izgleda.. odo ja
Da drugi nisu režirali pogrom i vezali ruke onom šuntavom Miloševiću, još bi ustaše stajale na granici RSK i mogli bi samo da vam puše. Pizde su to neviđene.čardak efendija wrote:da si se pojavio kad je trebalo ne bi morao da gledaš u mene nego u ustaše, doduše pošto vi prekodrincvi niste došli u pomoć a ustaša bilo skoro ko nas i mi smo ih gledali leđima i pazili dobro da ne stanemo u govno od onih koji su prije nas srali po cesti!dzango wrote:Video od tebe. Ima i kod nas kukolja poput tebe i Čede.čardak efendija wrote:vidi se da si srbin, nemaš bre ni časti ni ponosadzango wrote:Ajde neka bude. Sve dok smo svi Srbi i ne krstimo se šapom.čardak efendija wrote:
ti si nižerazredni srbin, mi krajišnici smo za vas spejsšatlovi!
2014-04-19
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vodi li Trump Ameriku prema ratu s Iranom?
» HDZ mijenja politiku prema Hrvatima u BiH i traži konstutivnost za ČETIRI naroda
» ''U NJEMAČKOJ PRORADIO FUZIJSKI REAKTOR Vodi prema beskonačnom i čistom izvoru energije, a radi s 'preciznošću bez presedana' ''
» Miro Bulj: Vlada Hrvatske se prema Hrvatima u BiH odnosi kao prema Indijancima
» silina mržnje prema Thompsonu i prema hrvatskim braniteljima
» HDZ mijenja politiku prema Hrvatima u BiH i traži konstutivnost za ČETIRI naroda
» ''U NJEMAČKOJ PRORADIO FUZIJSKI REAKTOR Vodi prema beskonačnom i čistom izvoru energije, a radi s 'preciznošću bez presedana' ''
» Miro Bulj: Vlada Hrvatske se prema Hrvatima u BiH odnosi kao prema Indijancima
» silina mržnje prema Thompsonu i prema hrvatskim braniteljima
Page 2 of 3