Poreznici su me htjeli jebati...rekla sam im:
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Poreznici su me htjeli jebati...rekla sam im:
Želiš reci da je to tako u vašem krugu?dzango wrote:Moga kuma deda napunio osamdeset i nešto i žalio se doktoru da neće svaki put da mu se digne.kic wrote:
bome najbolji lijek, moj djed skoro 90g i nikad kod doktora nije bio, svaki dan čašica zato..
medicina ba
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nemoj mu davat idejekaja wrote:Ako moj zamjeni sa metildinim ubit cu seNoor wrote:još će nam počet mijenjat avatare, nickove i potpise..a onda to bude cirkus tekkaja wrote:Ili Kic ili udba Hdz ..:)Noor wrote:kaja opet te kic briše?
Guest- Guest
Neko na more, neko u podrum.kaja wrote:Kako je divno na moru, konacno ne gori nego puse, taman za kavu..
eh..mene sada ceka dosta napora...narocito nedjelju i ponedjeljak..pripreme za veliku gospu posto sam u sinju....a bit ce nas na rucku cetrdesetak obiteljski clanovi i prijatelji obitelji...rezervirao janjca,odojka...valaj rezati prsut...praviti jedno 150 komada arambasica..kolace...jedno nabaviti tri velike lubenice....osigurati trisdesetak i vis elitara vina..evo bas cu danas flasirati vino...ima posla ko u prici..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
U podrumu je dobro, hladno, pijuckaš ...boli te uvce...dzango wrote:Neko na more, neko u podrum.kaja wrote:Kako je divno na moru, konacno ne gori nego puse, taman za kavu..
2015-08-15
zasto?pismejker wrote:evo ovi mikimausi su mi smjesni...
2015-09-08
uffff..odlicno zvuci...vuksadinare wrote:eh..mene sada ceka dosta napora...narocito nedjelju i ponedjeljak..pripreme za veliku gospu posto sam u sinju....a bit ce nas na rucku cetrdesetak obiteljski clanovi i prijatelji obitelji...rezervirao janjca,odojka...valaj rezati prsut...praviti jedno 150 komada arambasica..kolace...jedno nabaviti tri velike lubenice....osigurati trisdesetak i vis elitara vina..evo bas cu danas flasirati vino...ima posla ko u prici..
Guest- Guest
Genijalno ...plus 300, janje se vrti i ojjj-joooj-ojjjjvuksadinare wrote:eh..mene sada ceka dosta napora...narocito nedjelju i ponedjeljak..pripreme za veliku gospu posto sam u sinju....a bit ce nas na rucku cetrdesetak obiteljski clanovi i prijatelji obitelji...rezervirao janjca,odojka...valaj rezati prsut...praviti jedno 150 komada arambasica..kolace...jedno nabaviti tri velike lubenice....osigurati trisdesetak i vis elitara vina..evo bas cu danas flasirati vino...ima posla ko u prici..
I čudite se sto žene bježe ... o jebem ti:D:
Last edited by kaja on 11/8/2017, 11:18; edited 1 time in total
2015-08-15
pa valjda zato jer ih je Walt Disney tak onacinio...smijesnim crtanim likovima..sto mene pitaš?vuksadinare wrote:zasto?pismejker wrote:evo ovi mikimausi su mi smjesni...
Guest- Guest
posla moj jebac ko u prici....mislis da je na selu lako zivjeti...da dođes na odmor..da ako nemas nesto svoje kao gost a ni onda nemas odmora...pismejker wrote:uffff..odlicno zvuci...vuksadinare wrote:eh..mene sada ceka dosta napora...narocito nedjelju i ponedjeljak..pripreme za veliku gospu posto sam u sinju....a bit ce nas na rucku cetrdesetak obiteljski clanovi i prijatelji obitelji...rezervirao janjca,odojka...valaj rezati prsut...praviti jedno 150 komada arambasica..kolace...jedno nabaviti tri velike lubenice....osigurati trisdesetak i vis elitara vina..evo bas cu danas flasirati vino...ima posla ko u prici..
2015-09-08
vuksadinare wrote:posla moj jebac ko u prici....mislis da je na selu lako zivjeti...da dođes na odmor..da ako nemas nesto svoje kao gost a ni onda nemas odmora...pismejker wrote:uffff..odlicno zvuci...vuksadinare wrote:eh..mene sada ceka dosta napora...narocito nedjelju i ponedjeljak..pripreme za veliku gospu posto sam u sinju....a bit ce nas na rucku cetrdesetak obiteljski clanovi i prijatelji obitelji...rezervirao janjca,odojka...valaj rezati prsut...praviti jedno 150 komada arambasica..kolace...jedno nabaviti tri velike lubenice....osigurati trisdesetak i vis elitara vina..evo bas cu danas flasirati vino...ima posla ko u prici..
selo je zakon..uvijek sam ovolio selo..kao mladac 15 godina,so uvijek isli na selo u Čajkovce,kod kucnih prijatelja,pekla se rakija,zderalo,pilo..ono seoski zdravi nacin zivota i zabave...pa onda lov na lubenice u njvi,malo po fazanima iz sacmarica..ehhhh.....lijepi dani..
Guest- Guest
....to sve moji gosti...ove godine smo mi domacini.....dobro da mi stara ima love i teta... ..pa sam bez brige sa te starne teat mi u austriji dobra mirovina..stara mi se vartila iz nizozemske..ima dobru mirovinu..a tu su i usteđevine obje( ) jbg nisi boravio bezveze vani cetrdesetak godina...ali mene ceka fizikalija...i zenu..ako vec ne financiras...sve to..moras u necemu dati prilog..
2015-09-08
Ja ne volim selo, okrutni su , priprost svijet, kolju životinje . Da kad bi imao kuću na selu i ogradu od dva metra da ih ne vidis.
2015-08-15
blago tebi dok mama moževuksadinare wrote:eh..mene sada ceka dosta napora...narocito nedjelju i ponedjeljak..pripreme za veliku gospu posto sam u sinju....a bit ce nas na rucku cetrdesetak obiteljski clanovi i prijatelji obitelji...rezervirao janjca,odojka...valaj rezati prsut...praviti jedno 150 komada arambasica..kolace...jedno nabaviti tri velike lubenice....osigurati trisdesetak i vis elitara vina..evo bas cu danas flasirati vino...ima posla ko u prici..
Guest- Guest
Bila sam jedne godine u prolazu, kao da je vrijeme stalo prije sto godina ..vuksadinare wrote:....to sve moji gosti...ove godine smo mi domacini.....dobro da mi stara ima love i teta... ..pa sam bez brige sa te starne teat mi u austriji dobra mirovina..stara mi se vartila iz nizozemske..ima dobru mirovinu..a tu su i usteđevine obje( ) jbg nisi boravio bezveze vani cetrdesetak godina...ali mene ceka fizikalija...i zenu..ako vec ne financiras...sve to..moras u necemu dati prilog..
2015-08-15
yebi ga,ali vrijedi toga svega...jednom i sjednete,pa se i odmorite...pa onda zdera i pijača...vuksadinare wrote:....to sve moji gosti...ove godine smo mi domacini.....dobro da mi stara ima love i teta... ..pa sam bez brige sa te starne teat mi u austriji dobra mirovina..stara mi se vartila iz nizozemske..ima dobru mirovinu..a tu su i usteđevine obje( ) jbg nisi boravio bezveze vani cetrdesetak godina...ali mene ceka fizikalija...i zenu..ako vec ne financiras...sve to..moras u necemu dati prilog..
Guest- Guest
kaja wrote:To nije pravo krzno, jeste čoravi?dzango wrote:To se skida jebote.Serbinho-3 wrote:Ko jos nosi krzno, osim po selendrama Ukrajine...
možda je tepih iz ikee
a sta's vratim ja to fizikalijomi na kuci i oko kuce i u vrtu,vocnjaku...eto jucer sam pokosio rucno vocnjak jednu livadu...prekjucer izvadio 300 kila krumpira...Noor wrote:blago tebi dok mama moževuksadinare wrote:eh..mene sada ceka dosta napora...narocito nedjelju i ponedjeljak..pripreme za veliku gospu posto sam u sinju....a bit ce nas na rucku cetrdesetak obiteljski clanovi i prijatelji obitelji...rezervirao janjca,odojka...valaj rezati prsut...praviti jedno 150 komada arambasica..kolace...jedno nabaviti tri velike lubenice....osigurati trisdesetak i vis elitara vina..evo bas cu danas flasirati vino...ima posla ko u prici..
2015-09-08
a znam, no tko će ako ne tivuksadinare wrote:a sta's vratim ja to fizikalijomi na kuci i oko kuce i u vrtu,vocnjaku...eto jucer sam pokosio rucno vocnjak jednu livadu...prekjucer izvadio 300 kila krumpira...Noor wrote:blago tebi dok mama moževuksadinare wrote:eh..mene sada ceka dosta napora...narocito nedjelju i ponedjeljak..pripreme za veliku gospu posto sam u sinju....a bit ce nas na rucku cetrdesetak obiteljski clanovi i prijatelji obitelji...rezervirao janjca,odojka...valaj rezati prsut...praviti jedno 150 komada arambasica..kolace...jedno nabaviti tri velike lubenice....osigurati trisdesetak i vis elitara vina..evo bas cu danas flasirati vino...ima posla ko u prici..
odlično se nadopunjavate, tak i treba
Guest- Guest
kaje daje gadno jemarcellus wrote:kaja wrote:To nije pravo krzno, jeste čoravi?dzango wrote:To se skida jebote.Serbinho-3 wrote:Ko jos nosi krzno, osim po selendrama Ukrajine...
možda je tepih iz ikee
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Nina Obuljen rekla što namjerava sa neprofitnim udrugama i HAVC-om a rekla je:Kako drugi odluči(sud)
» Švedi uče strance kako jebati šveđane
» Novi zakon: Osim što će gasiti web stranice, poreznici će uzimati i računala
» Najgluplji Srbin: Pljačkao pumpu u Slovačkoj pa išao jebati čehinju dok ga murija nije pokupila
» GRMOJA OTKRIO Poreznici nisu provjeravali Agrokor od 2007., a Marića i Plenkovića nije briga
» Švedi uče strance kako jebati šveđane
» Novi zakon: Osim što će gasiti web stranice, poreznici će uzimati i računala
» Najgluplji Srbin: Pljačkao pumpu u Slovačkoj pa išao jebati čehinju dok ga murija nije pokupila
» GRMOJA OTKRIO Poreznici nisu provjeravali Agrokor od 2007., a Marića i Plenkovića nije briga
Page 3 of 4