Euforija u Pjong Jangu: Objavljen plan napada na SAD
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Euforija u Pjong Jangu: Objavljen plan napada na SAD
pisah o tome zeru podrobnije na "Na rubu znanosti" odo sad zaliti bastu i tujepismejker wrote:Alien vs. Predator?My Brother Billo wrote:ja jedino vjerujem u odbranbene ratove,trenutno pratim sta se desava na antarktiku i vanzemljcima,ovi ameterski ratovi me ne zanimajupismejker wrote:ma sklonimo se sto je dalje mogutje..vise ne sudjelujemo ni za ciji racun..My Brother Billo wrote:problem je sto se ne pita mene i tebe hoce li biti ratova,mada vidim ima budala koje to zarko prizeljkujupismejker wrote:tako je..znaci cemu ratovi...nek budale ratuju,mi idemo uzivati u zenama,jelu i pitju...
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
o bem te neuka....polumrak,tjelesa preblizu,puno sjena,kamera izmedju nas...sto bi htio da slika bude savrsena bijela???vuksadinare wrote:kakva rujka ti to neku kozojebku ili ciganku prcis..ajd u kurac...pismejker wrote:pridnustranice..vuksadinare wrote:ma jebes rujke nema do bosanki..kakve rujke..njima kad guzove zgrabis...pismejker wrote:vuksadinare wrote:
stari moj..tebi treba jajca svezati..ili te uskopiti puk'o si...
fuk,stavio sa dudlove moje Rujke,jesi ih vidio??
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t20576p100-sad-ameri-hoce-invaziju-sjeverne-koreje
Guest- Guest
prodavaj ti to nekom drugom..ja sam bar zenskaros..ta je garava kladim se u bazen od vebera...pismejker wrote:o bem te neuka....polumrak,tjelesa preblizu,puno sjena,kamera izmedju nas...sto bi htio da slika bude savrsena bijela???vuksadinare wrote:kakva rujka ti to neku kozojebku ili ciganku prcis..ajd u kurac...pismejker wrote:pridnustranice..vuksadinare wrote:ma jebes rujke nema do bosanki..kakve rujke..njima kad guzove zgrabis...pismejker wrote:
fuk,stavio sa dudlove moje Rujke,jesi ih vidio??
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t20576p100-sad-ameri-hoce-invaziju-sjeverne-koreje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:prodavaj ti to nekom drugom..ja sam bar zenskaros..ta je garava kladim se u bazen od vebera...pismejker wrote:o bem te neuka....polumrak,tjelesa preblizu,puno sjena,kamera izmedju nas...sto bi htio da slika bude savrsena bijela???vuksadinare wrote:kakva rujka ti to neku kozojebku ili ciganku prcis..ajd u kurac...pismejker wrote:pridnustranice..vuksadinare wrote:
ma jebes rujke nema do bosanki..kakve rujke..njima kad guzove zgrabis...
pa nije..jebes ga..plava sva i doli...
Guest- Guest
jebote ja sam u nizozemskoj mandario obojene...mogu im sise prepoznat na kilometre i..miris...
2015-09-08
kakogod..ajmo mi natrag na bumbanje..hocel ga biti Fuk?vuksadinare wrote:jebote ja sam u nizozemskoj mandario obojene...mogu im sise prepoznat na kilometre i..miris...
Guest- Guest
ajde..ajde...ako n etko vidi nesto plavo onda tog okreni na ajnc bices bogat...pismejker wrote:vuksadinare wrote:prodavaj ti to nekom drugom..ja sam bar zenskaros..ta je garava kladim se u bazen od vebera...pismejker wrote:o bem te neuka....polumrak,tjelesa preblizu,puno sjena,kamera izmedju nas...sto bi htio da slika bude savrsena bijela???vuksadinare wrote:kakva rujka ti to neku kozojebku ili ciganku prcis..ajd u kurac...pismejker wrote:
pridnustranice..
pa nije..jebes ga..plava sva i doli...
2015-09-08
ne..tek mi ej sad psotalo zanimljivo za rostiljanje..pismejker wrote:kakogod..ajmo mi natrag na bumbanje..hocel ga biti Fuk?vuksadinare wrote:jebote ja sam u nizozemskoj mandario obojene...mogu im sise prepoznat na kilometre i..miris...
2015-09-08
UDRI Kim!
Last edited by gargamel0101 on 10/8/2017, 15:44; edited 1 time in total
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Brat Kim je isto lud ko kupus
Kermit-
2014-04-17
Ni je ne mislim da ce biti...Trumponja ce se povuci,kad vidi da je Veliki vodja jos zabrijaniji nego on...kakogod,Amerika ne moze nesto poceti u tom smislu,a da i sama ne dobije po pičci..guam,Guam,ali ima da leti u zrak..vuksadinare wrote:ne..tek mi ej sad psotalo zanimljivo za rostiljanje..pismejker wrote:kakogod..ajmo mi natrag na bumbanje..hocel ga biti Fuk?vuksadinare wrote:jebote ja sam u nizozemskoj mandario obojene...mogu im sise prepoznat na kilometre i..miris...
Guest- Guest
Bilo bi zabavno da uspješno izvede unaprijed objavljeni plan napada
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
pis...ajde sto se sramis i ja sam mandario ofarbane..i mogu reci najbolji percing..kad te pocnu urlikati..i tarzan bi se preplasio
2015-09-08
Japanski ministar obrane Itsunori Onoders izjavio je u četvrtak da Japan može legalno presresti raketu ispaljenu prema Guamu, prenijela je agencija Kyodo. Onodera je rekao odboru donjeg doma parlamenta da bi Japanu bilo dopušteno da gađa raketu na putanji prema američkom pacifičkom teritoriju ako bi bilo ocijenjeno da ona predstavlja prijetnju Japanu.
To je stajalište japanske vlade.
Međutim, stručnjaci kažu da Japan trenutačno nema sposobnosti da sruši raketu koja leti nad njegovim teritorijem prema Guamu....
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/video-euforija-u-pyongyangu-objavljeni-plan-i-vrijeme-napada-na-vaznu-americku-bazu-japanci-mozemo-presresti-rakete-vojni-strucnjaci-ne-mozete/6449779/
neka kupe nekakvu igračku u ruja
sri lanka...indonezija....jordan....
2015-09-08
Prošle godine sam jebavao Marokanku crnu kao ugalj, u Parizu. Ajme majkovuksadinare wrote:pis...ajde sto se sramis i ja sam mandario ofarbane..i mogu reci najbolji percing..kad te pocnu urlikati..i tarzan bi se preplasio
2015-08-09
Doduše, to je bilo i zadnji put da sam nešto jebavomelkior wrote:Prošle godine sam jebavao Marokanku crnu kao ugalj, u Parizu. Ajme majkovuksadinare wrote:pis...ajde sto se sramis i ja sam mandario ofarbane..i mogu reci najbolji percing..kad te pocnu urlikati..i tarzan bi se preplasio
2015-08-09
moje destinacije za opustanje...vuksadinare wrote:sri lanka...indonezija....jordan....
2015-09-08
melkior wrote:Doduše, to je bilo i zadnji put da sam nešto jebavomelkior wrote:Prošle godine sam jebavao Marokanku crnu kao ugalj, u Parizu. Ajme majkovuksadinare wrote:pis...ajde sto se sramis i ja sam mandario ofarbane..i mogu reci najbolji percing..kad te pocnu urlikati..i tarzan bi se preplasio
ufffff.....zato si sada tak opun negativne i disperzirano usmjerene energije...
Guest- Guest
U baš amere zaboli za međunarodnu zajednicu. Na koji način bi međunarodna zajednica mogla prisiliti amere za spuste loptu?epikur37 wrote:ne zna se tko je luđi ameri ili korejci....
kao da se natječu tko će biti veća budala....
međunarodna zajednica bi ih trebala prisiliti da spuste loptu, jedni i drugi
Verovatno im salje signal kako mu se bas .ebe, pritisne dugme i ajd' vozdra...
Ameri se plase, vide da je lud a ti predvidi postupak ludaka...
Ameri se plase, vide da je lud a ti predvidi postupak ludaka...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Plan D propao, idemo na plan E...
» OBJAVLJEN RASPORED
» Američki general: "Imamo plan napada na rusku enklavu u Europi", Rusi bijesni
» Plan napada na Republiku Srpsku:Ključni koridor kod Brčkog Districta i mostovi na Drini!
» Žutarnji: Putin i Rusiaj stoje iza ISIL-a, napada 9/11, Hezbollaha, rušenje svojeg zrakoplova, a možda i napada u Parizu
» OBJAVLJEN RASPORED
» Američki general: "Imamo plan napada na rusku enklavu u Europi", Rusi bijesni
» Plan napada na Republiku Srpsku:Ključni koridor kod Brčkog Districta i mostovi na Drini!
» Žutarnji: Putin i Rusiaj stoje iza ISIL-a, napada 9/11, Hezbollaha, rušenje svojeg zrakoplova, a možda i napada u Parizu
Page 3 of 4